Ο Καντονά καλεί τους Ευρωπαίους σε επανάσταση κατά των τραπεζών!

media-news-kantonaΟ πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετέχει στο κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών και καλεί όλους τους Ευρωπαίους πολίτες να αποσύρουν τα χρήματα τους στις 7 Δεκεμβρίου.

“Αν 20 εκατομμύρια άνθρωποι αποσύρουν τις καταθέσεις τους το σύστημα θα καταρρεύσει. Δεν χρειάζονται ούτε όπλα, ούτε αίμα για να γίνει η επανάσταση και να αλλάξουν οι ζωές μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ερίκ Καντονά, πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανακυρηγμένος ευρωπαίος παίκτης του αιώνα. διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Τα βίντεο με το κάλεσμα του Καντονά που έχουν αναρτηθεί σε πολλές γλώσσες στο youtube έχουν γίνει ανάρπαστα, ενώ στις σελίδες-γκρουπ που έχουν δημιουργηθεί σε facebook και twitter τα μέλη ξεπρνουν τις 50.000.
Ο Καντονά μετέχει στο κάλεσμα για ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών και καλεί τους Ευρωπαίους και φυσικά τους Έλληνες, να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες στις 7 Δεκεμβρίου.

Πριν από λίγες εβδομάδες,αποφασίσαμε η 7η Δεκέμβρίου να είναι η ημέρα που θα γίνει λαική ανταρσία κατά των τραπεζών. Οι πολίτες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα πρέπει να αποσύρουν τα χρήματα τους από τις τράπεζές τους και συνεπώς, να προκύψει μία πανευρωπαϊκή τραπεζική κατάρρευση.

Μία πτώχευση του λεγόμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος η οποία ηδη έχει συντελεστεί. Ενός συστήματος το οποίο επιβιώνει κάθε μέρα μόνο εις βάρος των ολοένα και πιο χρεωμένων πολιτών της ηπείρου, της ζωής τους με την καθημερινά αυξανόμενη λιτότητα και φυσικά, με τα δεκανίκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ που αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα προστασίας του. Η εκστρατεία αυτή καλεί για μια αναίμακτη επανάσταση εναντίον των καρτέλ των τραπεζών σε όλες τις χώρες

Δεν θα πάρουμε τα όπλα για να σκοτώσουμε ανθρώπους, για να ξεκινήσει η επανάσταση . Η επανάσταση είναι πραγματικά εύκολη. Μπορούμε να την κάνουμε σήμερα. Τι είναι το σύστημα; Το σύστημα περιστρέφεται γύρω από τις τράπεζες. Λειτουργεί με βάση τη δύναμη των τραπεζών. Γι αυτό πρέπει να ανατραπεί, αρχής γενομένης από αυτές. Αυτό σημαίνει ότι τα 3 εκατομμύρια άτομα με τα πανό τους στο δρόμο .. πάνε στην τράπεζα και αποσύρουν τα χρήματά τους. Αποτέλεσμα η κατάρρευση των τραπεζών. 10 εκατομμύρια άτομα και η κατάρρευση των τραπεζών είναι γεγονός.

Εχει ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση για την ολοκληρωτική ανατροπή του εφιαλτικού συστήματος που καταδυναστεύει δισεκατομύρια ανθρώπους σε όλες τις χώρες. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει μια πραγματική επανάσταση. Δεν είναι περίπλοκο. Εσύ απλά πήγαινε στην τράπεζα στη χώρα σου και απόσυρε τα χρήματά σου. Αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι να το κάνουν, την απόσυρση των χρημάτων τους, θα ακολουθήσει η κατάρρευση του συστήματος.
Δεν χρειάζονται όπλα, ούτε αίμα να χυθεί.
Όπως μας υποδούλωσαν χωρίς πόλεμο, όπλα η αίμα και εμείς οι πολλοί, χρησιμοποιώντας την ίδια τη μεθοδολογία τους θα τους ανατρέψουμε. Μια ειρηνική επανάσταση κατά των τραπεζών,απλά δοσμένη στους πολίτες,έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να καταλάβει, θα φέρει την ανατροπή και το τέλος του συστήματός τους.Και η επανάσταση που φέρνει ένα καινούργιο κόσμο στίς ζωές μας θα έχει ξεκινήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .