Ζητάμε την άμεση προφυλάκιση του ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ και όλων όσων πριν και μετά από αυτόν εμπλέκονται με τις πράξεις στην προδοσία τις χώρας και την παράδοση της σε ξένα χέρια (ΔΝΤ).

Το δαχτυλίδι της διαδοχής χάρισε ο Γιωργάκης στον προδότη Σημίτη και  ο προδότης το έδωσε στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ… (πόσα χρόνια είχε θέσεις κλειδιά 

1981-1985   Υπουργείο γεωργίας στην συνέχεια
Υπουργείο εθνικής οικονομίας έως το 1987 για το πρόγραμμα  σταθεροποίησης
Υπουργείου  1993 -1995 υπουργείο βιομηχανίας και εμπορίου και στην συνέχεια μετά από αποτυχίες περίμενε να μπει και να αποτελειώσει τον ελληνικό λαό . 
Ψάχνουμε να βρούμε τις δηλώσεις που έκανε για άνοδο του χρηματιστηρίου  στις 8000 μονάδες(ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝΕ) που οδήγησαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην σφαγή του χρηματιστηρίου και στην συνέχεια στις πόρτες των τραπεζών και τώρα στο ΔΝΤ με συνέπεια η  πατρίδα μας να ταπεινωθεί και να ξεπουλάει δημόσιο κεφάλαιο, να περικόπτει μισθούς και συντάξεις που δεν έπρεπε να έχουν ταραχθεί  ακόμη και αν   το κράτος  είχε χρεοκοπήσει .. 
δείτε την συνέχεια ΕΔΩ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζητάμε την άμεση  προφυλάκιση του ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ και  όλων όσων πριν και  μετά από αυτόν  εμπλέκονται με πράξεις στην προδοσία τις χώρας και την παράδοση της σε ξένα χέρια (ΔΝΤ).
Το προβλέπει το σύνταγμα και πρέπει να επιληφθεί του θέματος ο ¨Άρειος Πάγος .

1 σχόλιο:

  1. πιο σωστα ...Ζητάμε την άμεση ΑΠΟΛΟΓΙΑ του ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .