ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! Δεν πρέπει να γλυτώσει κανένας ...βάλτε το καλά στο νου σας !!!.

Τα παπαγαλάκια άρχισαν το "ποιήμα" ...Η ΔΡΑΧΜΗ …λέει, ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Τρέμουν μια ενδεχόμενη επιστροφή μας στη δραχμή και πιο συγκεκριμένα τρέμουν την απρόβλεπτη συμπεριφορά του "τρελού" ελληνικού λαού, ο οποίος έχει  αρχίσει και τρελαίνεται …και, αν τρελαθεί, δεν τους σώζει τίποτα. Όχι ΔΝΤ, όχι Γερμανία, κανέναν δεν θα καταλαβαίνει.

Η υπομονή έχει και όρια και αυτά έχουν εξαντληθεί από όλους μας και αυτό το γνωρίζουν αυτοί οι αλητήριοι και μας εμπαίζουν. Με διάφορες τακτικές προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν από το θέμα μας, το οποίο δεν πρέπει να είναι άλλο από τη σωτηρία της χώρας από τα αρπακτικά και η τιμωρία όλων αυτών που μας πρόδωσαν.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου και ανεξαρτήτου συμφέροντος, πρέπει να συσπειρωθούμε με στόχο την τιμωρία όλων αυτών των αλητήριων …όλων αυτών των προδοτών.

 Στην παρούσα φάση θα πρέπει να πάψουμε να είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι …πρέπει να πάψουμε να είμαστε αφεντικά …πρέπει να πάψουμε να είμαστε εργάτες …πρέπει να πάψουμε να  είμαστε οτιδήποτε μας κάνει και είμαστε σε μόνιμη κόντρα μεταξύ μας και να είμαστε ένα πράγμα μόνον …Έλληνες  τιμωροί.

Δεν πρέπει να δείχνουμε το παραμικρό έλεος   σε κανέναν που τους στηρίζει. Σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να πιστέψουν ότι θα  μείνουν ατιμώρητοι όλοι αυτοί, οι οποίοι μας φάγανε και μας τρώνε τη ζωή. Θέλουν να μας πάρουν την  πατρίδα. Θέλουν να μας καταγράψει η ιστορία σαν τους χειρότερους Έλληνες όλων των εποχών.

Λογαριάζουν όμως και πάλι λάθος …και χωρίς να γνωρίζουν αυτό, το οποίο έπρεπε να γνωρίζουν ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


…ότι και ένας από εμάς να μείνει  Έλληνας, πάλι θα χάσουν …πόσο μάλλον τώρα, που έχουν απέναντί τους  τους πιο εκπαιδευμένους Έλληνες όλων των εποχών σε όλους τους τομείς και βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Έτσι θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να οργανωνόμαστε σε καθημερινή βάση. Να είμαστε σε εγρήγορση και να μην μας πιάνει ύπνος, γιατί σύντομα θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους …σύντομα θα "συγκρουστούμε”.

Εκεί θα συναντηθούμε με την άμυνα των κατακτητών, που είναι οι "δικοί" μας άνθρωποι και οι οποίοι μας καπέλωσαν στον εργασιακό χώρο. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ. Οι αργόσχολοι τεμπέληδες του Σύριζα και διάφορες ομάδες παρακρατικές …φίλοι του γκαζόν και της παπαριάς. Όλοι αυτοί, οι οποίοι πληρώνονται από εμάς, για να βρίσκονται στους δρόμους να προπαγανδίζουν και να παπαγαλίζουν υπέρ των κατακτητών.

"ΝΑ πουληθεί" …λένε, ο "άχρηστος" ΟΤΕ, η "ζημιογόνος" ΔΕΗ, η ΕΡΤ, ο Όλυμπος, ο Ψηλορείτης, η Ακρόπολη... Ό,τι μας έκανε να είμαστε κύριοι στην πατρίδα μας, αυτοί δεν το θέλουν. Αυτοί βλέπουν ό,τι δεν συμφέρει, αλλά δεν βλέπουν ότι κάποιοι όλα αυτά τα βάζουν "μέσα" και κατά κανόνα είναι οι ίδιοι, που εισπράττουν μεγάλους μισθούς, για να βρίσκονται στους δρόμους.

Το μέλλον είναι δικό μας …Αρκεί  να μην μας πιάσουν στον ύπνο …Αρκεί ν' αρχίσουμε να βλέπουμε όλοι την κατάσταση με την ίδια οπτική γωνία.

Οφείλουμε  και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως Έλληνες. Οφείλουμε ν' αντιμετωπίσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία θέλει να κατακτήσει τη χώρα …να κατακτήσει εμάς. Οφείλουμε ν' αντισταθούμε και παραδώσουμε στις επόμενες γενιές την Ελλάδα ελεύθερη …όπως την παραλάβαμε. Οι προδότες θα τιμωρηθούν με παραδειγματικό τρόπο …Όπως προβλέπει η πραγματική Δημοκρατία . 

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .