Κλείνει το γραφείο του ΟΑΕΕ ( ΤΕΒΕ) Διδυμοτείχου ( ; )ΚΑΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.Ρε δεν πάτε στο διάολο εσείς και οι οι ευαισθησίες σας .

-

Με μισθούς τεράστιους και με με υπεραρίθμους  υπαλλήλους και με κτίρια που δεν μπορούν να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι έχουν βάλει "μέσα" τον ΟΑΕΕ και "κάποιοι"  πονηροί αντιδρούν.
Αντί ο ΟΑΕΕ να πάρει γρήγορα και άμεσα μέτρα για την  βελτίωση των οικονομικών του ασφαλιστικού φορέα και να κλείσει το 50% από τα πολυτελή κτίρια του να μειώσει στο 50% τους μισθούς να απολύσει τους άλλους 50% τεμπέληδες .
Κάνει αυξήσεις στους Ασφαλισμένους τους απειλεί με φυλάκιση και το πιο τρελό ότι περιμένει και τους "προκαλεί" να αντιδράσουν επειδή λεει θα κλείσει ένα κατάστημα στο Διδυμότειχο…. Ρε δεν πάτε στο διάολο εσείς και οι οι ευαισθησίες σας .
ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.......ΕΔΩ

Καλλικράτης και στον Οργανισμό Ασφάλισης ΕλευθέρωνΕπαγγελματιών !

Καλλικράτης και στον Οργανισμό Ασφάλισης ΕλευθέρωνΕπαγγελματιών αφού καθώς φαίνεται από το οργανόγραμμα  του Οργανισμού μέχρι το τέλος του 2011 θακλείσει το Γραφείο του Διδυμοτείχου . Μετά από εισηγήσεις των Διευθύνσεων  ΟΑΕΕ, όπου μία από αυτές  προτείνει να κλείσει το Γραφείο Διδυμοτείχουκαι να μεταφερθεί /συγχωνευθεί με αυτό της Ορεστιάδας .Ένα και μοναδικόεπιχείρημα το ιδιόκτητο γραφείο που διατηρεί στην πόλη . Στον αντίποδα   του ενός επιχειρήματος έρχονται  1500 και πλέον επιχειρήματα μεταφραζόμενα σεΕλεύθερους Επαγγελματίες που εξυπηρετούνται καθημερινά από το γραφείο τουΔιδυμοτείχου . Στο γραφείο Διδυμοτείχου ανήκουν επαγγελματίες από την Ταύρη μέχρι και το Θούριο .Άραγε , αναρωτήθηκε κανείς την τεράστια απόσταση μέχρι τηνΟρεστιάδα ; Από την άλλη ,από τη στιγμή που δεν είναι πλήρωςμηχανογραφημένος ο ΟΑΕΕ πως θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα στηνεξυπηρέτηση ;Μικραίνουμε το κράτος αλλά μεγαλώνουμε τα προβλήματα …. Θα ήταν πολύ λογικότερο να μεταφερθεί το γραφείο της Ορεστιάδαςσε αυτό του Διδυμοτείχου , άλλωστε το γραφείο είναι πολύ μικρό για να χωρέσειόλους τους υπαλλήλους και από την άλλη θα μοιράζεται η απόσταση των ασφαλισμένων της περιοχής . Μήπως σε επέκταση της συγχώνευσης κινδυνεύουν και οιυπάλληλοι με σύμβαση αορίστου χρόνου , αν ίσως  θεωρηθούν  “ υπεράριθμοι “  ;  Για μια ακόμα φορά αποδυναμώνεται και δεν υπολογίζεται τοκέντρο του νομού .Μένει να δούμε αν  σύσσωμος ο επαγγελματικός κόσμος , το Εμπορικό καιΒιοτεχνικό επιμελητήριο αλλά και οι κατά τόπους Σύλλογοι Επαγγελματιών ,αντιδράσουν για να μη αφήσουν να χαθούν κι άλλα κεκτημένα . Το ίδιο και οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου και Σουφλίου .  souflievros.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .