Έλληνες αστυνομικοί συμπληρώνουν τις βουλγαρικές περιπολίες στο Bansko της Βουλγαρίας ... με δικά μας έξοδα.

  γιατί ;

Μια ενδιαφέρουσα άποψη από blog της Έδεσσας:
Κι όμως καλά διαβάσατε!
Τη στιγμή που στενάζει η τοπική οικονομία από τη στασιμότητα και την μείωση του τουρισμού μετά τις αργίες των Χριστουγέννων ... δείτε πόσο "έξυπνα" σκέπτονται οι πολιτικοί μας για την προστασία του τουρισμού ... στη Βουλγαρία! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Είναι γνωστό ότι το Bansko στη Βουλγαρία, λόγω διαφοράς στις τιμές των υπηρεσιών λειτουργεί...
 ανταγωνιστικά στις ντόπιες επιχειρήσεις που εμπλέκονται στον χειμερινό τουρισμό. Πολλοί συμπατριώτες μας επιλέγουν να το Bansko ως χειμερινό προορισμό γνωρίζοντας ότι θα απολαύσουν χαμηλότερες τιμές αλλά προφανώς και σε αρκετές περιπτώσεις ένα αρκετά χαμηλότερο επίπεδο ποιότητας σε διάφορες υπηρεσίες.

Έτσι τα μεγάλα μυαλά που διοικούν αυτή τη χώρα , αντί να βρουν τρόπο να συγκρατήσουν τον τουρισμό και το συνάλλαγμα εντός της χώρας αποφάσισαν να φορτώσουν τον κρατικό προυπολογισμό των Ελλήνων με έξοδα που αφορούν την προστασία των πολιτών ... στη Βουλγαρία!

Δηλαδή ... για να μην εκτεθούν οι Βουλγαρικές αρχές για την έξαρση της εγκληματικότητας, για να μην δυσαρεστηθούν οι Έλληνες τουρίστες στην Βουλγαρία από το χαμηλό επίπεδο των κρατικών υπηρεσιών της Βουλγαρίας και για να συνεχίσουν να αφήνουν τα λεφτά τους σε ξένη χώρα και σε ξένες επιχειρήσεις , Έλληνες αστυνομικοί συμπληρώνουν τις βουλγαρικές περιπολίες στο Bansko της Βουλγαρίας ... με δικά μας έξοδα.

Οι ξενοδόχοι από τον Άγιο Αθανάσιο, την Παναγίτσα, την Κερασιά, την Άρνισσα και την Έδεσσα όχι μόνο θα πληρώσουν τα σπασμένα του ΔΝΤ αλλά θα κληθούν να πληρώσουν έξτρα φόρους για τα εκτός έδρας της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε οι ανταγωνιστές τους στο Bansko της Βουλγαρίας να συνεχίσουν να έχουν σταθερή κι ευχαριστημένη πελατεία από την Ελλάδα!

Πληρώστε εσείς που ρίξατε όλα σας τα λεφτά στην Πέλλα για να είναι ευχαριστημένοι κι ασφαλείς οι τουρίστες στο Μπάνσκο.

Σημειώνουμε ότι εδώ και λίγο καιρό, διαρρήκτες με μόνιμη κατοικία σε χωριά της Νάουσας ανά δύο-τρεις ημέρες ανοίγουν και ληστεύουν γειτονικές κατοικίες με λοστούς κι ανιχνευτές χρυσού και στις απεγνωσμένες εκκλήσεις των πολιτών η αστυνομία απαντά ... "Αφού εσείς είστε καλά να είστε κι ευχαριστημένοι! ". Την ίδια στιγμή ... στένουν δυνάμεις στη Βουλγαρία ώστε να μην εκτεθεί το Βουλγαρικό κράτος για τις ελλειπείς υπηρεσίες προστασίας των πολιτών και των τουριστών.

Πίσω από αυτή την πολύ ύποπτη πρωτοβουλία της Αστυνομίας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάποιοι Έλληνες πολιτικοί κάνουν τις διακοπές τους στη Βουλγαρία , μακριά από τα μάτια των πεινασμένων Ελλήνων και των χρεοκοπημένων επιχειρηματιών και θεώρησαν αυτονόητο να επιβαρύνουν το κράτος με μερικά ακόμα "εκτός έδρας" έξοδα.

Θα μπορούσε το κράτος, αυτά που ξοδεύει για την αστυνόμευση του Μπάνσκο να τα δώσει επιδότηση στους Έλληνες τουρίστες ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα αλλά προφανώς κάτι άλλο βρώμικο παίζει από πίσω.
-

http://edessa-vegoritida.blogspot.com/2011/01/blog-post_9418.html

1 σχόλιο:

  1. otan apofasisoyn oi ellhnes epixeirhmaties na katebasoyn tis times tote den 8a xreiazetai na stelnoyn astynomikoys ekei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .