Μετά το κείμενο του Τραϊανού για τον ΠΑΓΚΑΛΟ... ο δημοσιογράφος την "πλήρωσε" την νύφη.

Φταίει το λιοντάρι και κυνηγάμε το κουνούπι.
Μετά το κείμενο για τον Πάγκαλο του Τραϊανού περιμέναμε να απαντήσει ο "αμάσητος" χοντρός .
Που να ξέραμε ότι το αμάσητος δεν του είχε βγει επειδή δεν μασούσε πουθενά αλλά επειδή αμάσητα τα έτρωγε τα παϊδάκια .
Έτσι αντί να δούμε τον χοντρό   να τρελαίνεται αυτός πήγε Βουλγαρία έφαγε πάλι του σκασμού  και εκεί την "πλήρωσε" ο δημοσιογράφος του πρώτου θέματος…επειδή ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΜΑΖΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ? 
ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΩΡΑ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΕ "ΞΕΦΩΤΟ" ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΤΟΥΛΑ ΣΟΥ(ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΚΑΛΑΤΙΝΕΣ Η ΤΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ) .
*Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑτος ζήτησε από τον κ. Πάγκαλο να απαντήσει «εάν στη μονάδα που εγκαινίασε, οι Έλληνες θα εργάζονται με μισθό Βουλγαρίας και εάν ειναι ικανοποιημένος για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη». Αντί να απαντήσει, αρκέστηκε με το γνώριμο ύφος να πει δύο φορές στο δημοσιογράφο πως ... πρέπει να ντρέπεται, προφανώς γιατί κάνει τη δουλειά του.
Στροφή 360μ ο χοντρός,τι σου κάνει η φιλοσοφία. 
.(δείτε το βίντεο)ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .