"Εξαφανίστηκε " ο Μιχάλης Ζορμπίδης και η "παρέα" του,μετά τις εκλογές ΑΦΑΝΟΙ.

Το Επ.Επ Θεσ/νικης με χιλιάδες μέλη αλλά ακέφαλο παραδόθηκε άνευ μάχης  στα ΚΑΡΤΕΛ των πολυεθνικών.
Η συνταγή γνωστή πλέον για όλους μας όλοι αυτοί πριν τις εκλογές παρακαλούσαν για την ψήφο των εμπόρων και με πρόσχημα ότι θέλουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες τώρα κοιτάνε πως θα βγάλουνε κανένα Ευρώ παραπάνω πως θα επωφεληθούν της θέσεως τους .
Που και που λέμε και καμιά "επαναστατική" κουβέντα όπως είπε προχθές παρουσία του Βενιζέλου και Ψωμιάδη  ‘Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί’», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης. Και οι μισοί από κάτω τα είχανε φάει και οι άλλοι μισοί δεν τα είχανε φάει ΜΑΖΙ αλλά μόνοι τους… διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
¨όλοι μαζί όσοι  τα φάγανε και οι άλλοι που για λόγους προσωπικούς πήρανε μια καρέκλα ενώ δεν είχανε γνώσεις είναι υπεύθυνοι για την κακή μας τύχη.
Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οι κλεφτές που τα φάγανε ελέγχουν τα πάντα και μας δουλεύουνε με θεατρικές παραστάσεις   δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και σκηνοθεσίας βάζοντας είτε άσχετους είτε συνυπευθύνους να παίζουν θέατρο...
Οι έμποροι αντιμετωπίζουν χιλιάδες προβλήματα (ΤΕΒΕ-ΚΛΕΒΕ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ-ΔΕΚΟ-ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ) και ο πρόεδρος δεν έκανε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας. Καληνύχτα ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Η ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ???? 

                                                                                    Μ.Κ

2 σχόλια:

 1. " ‘Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί’», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης."

  Α, ναι ε;; Τότε ας μας δείξει ο κύριος Ζορπίδης αντίγραφα των τιμολογίων, μετα οποία είχε αναλάβει την μετακίνηση των τουριστών, επισήμων κλπ, όταν είχαμε την "Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, 1997", τα οποία ήταν σε ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ και ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΕΣ τιμές από αυτές της αγοράς.

  Και εάν έχει περάσει ο καιρός και έχει τυχόν κάψει τα τιμολόγια, να μας το πει ότι δεν τα βρίσκει, για να ψάξουμε σέ αλλους, που έχουν κρατήσει ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ...

  Περιμένω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. STEILE MAS NA TO ANEBASOYME ....ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΑΖΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .