Ντροπή! Ο Μαντέλης θα δικαστεί για πλημμέλημα ! Και γιατί όχι για πταίσμα;


Αχάριστοι ! Αντί να δικάσουν για πταίσμα τον κ.Μαντέλη (τι πταίσμα, πταισματάκι να λες), τον πάνε για πλημμέλημα ! Ανάλγητοι σύντροφοι, θα του δημιουργήσετε ψυχικά τραύματα του παιδιού ! Και μετά άντε να τρέχει να αγοράζει φάρμακα, τώρα που δεν τα γράφουν οι γιατροί του ΙΚΑ !

Αυτά μόνο στην Μπανανία συμβαίνουν..


Για πλημμέλημα τελικά θα δικασθεί ο Μαντέλης, για...
 υποβολή ανακριβούς δήλωσης "πόθεν έσχες".

Άκουσον, άκουσον..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Κατά τα άλλα όλα στο φώς, διαφάνεια παντού.

Η κατηγορία σε βάρος του πρώην υπουργού αναφέρεται στα οικονομικά έτη 2006- 2007 και συσχετίζεται με την ομολογία του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι, μέσω του λογαριασμού σε ελβετική τράπεζα στο όνομα Α.ROCOS, έλαβε χρήματα από τη ΖΗΜΕΝΣ ως προεκλογική χορηγία .

Οι Εφέτες του Συμβουλίου διατάσσουν επίσης με το βούλευμα τους, την παύση της ποινικής δίωξης για αδικήματα της περίοδου 2004 και 2005,λόγω παραγραφής, καθώς έχει παρέλθει πενταετία.

Ο πρώην υπουργός είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της ΖΗΜΕΝΣ και έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πρώην Τάσος Μαντέλης απαίτησε χρήματα ως δώρο από την ΖΗΜΕΝΣ στον επίμαχο λογαριασμό, που άνοιξε ο κουμπάρος και συγκατηγορούμενος του Γ.Τσουγκράνης , προς τον οποίο είχαν εμβαστεί το 1998 και το 2000 συνολικά 450 χιλιάδες μάρκα.Τα χρήματα ,κατά το κατηγορητήριο, αφορούσαν την έγκριση της σύμβασης 8002 για την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ.

Στοιχεία από ΑΠΕ

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/01/blog-post_6863.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .