ο Νικόλαος Χριστοφοράκος . Πατέρας του Μιχάλη Χριστοφοράκου ...είχε κατηγορηθεί ως συνεργάτης των Γερμανών

Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών στην δίκη των δοσίλογων .  Ο δικαστής που τον αθώωσε, βασίστηκε στην μαρτυρία του πολιτικού Πάνου Χατζηπάνου, που μετέπειτα έγινε υπουργός δικαιοσύνης.
Ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία να χαιρετά ναζιστικά είναι ο Carl Friedrich von Siemens. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Είχε κατηγορηθεί ως ένας από τους βασικούς χρηματοδότες του Χίτλερ. Κάθε αναφορά σε τυχόν  ναζιστική του δράση έχει πάψει να ακούγεται φυσικά.

Στη δεύτερη  φωτογραφία ,στο κέντρο είναι ο Νικόλαος Χριστοφοράκος . Πατέρας του Μιχάλη Χριστοφοράκου είχε όπως προκύπτει από τη φωτογραφία κι εκείνος "δικαστικές περιπέτειες" που είχαν πάλι σχέση με τη Γερμανία. Ο Νικόλαος Χριστοφοράκος είχε κατηγορηθεί ως συνεργάτης των Γερμανών . Οι κατηγορίες αφορούσαν σε συνεργασία του με τη Γερμανική διοίκηση.



Αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών στην δίκη των δοσίλογων .  Ο δικαστής που τον αθώωσε, βασίστηκε στην μαρτυρία του πολιτικού Πάνου Χατζηπάνου, που μετέπειτα έγινε υπουργός δικαιοσύνης. Μέλος της Γερμανικής τεκτονικής στοάς. Αργότερα, ως υπουργός συνελήφθει και καταδικάστηκε για χρηματισμό. Έτσι ίσως να εξηγούνται και κάποια ενδιαφέροντα ευρήματα που φημολογείται ότι θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας  από προσωπικά αρχεία του κ. Χριστοφοράκου .ΟΝALERT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .