ΕΙΣΑΙ* Ποντικός* Βουβάλι* Τίγρης* Κουνέλι* Δράκος* Φιδι* Άλογο πρόβατο* Πίθηκος* Πετεινός* Σκύλος* Γουρούνι


Μια και οι κινέζοι μας έχουν πάρει και τα σώβρακά ας "κλέψουμε" και εμείς λίγη απο την σοφία τους.

Δείτε τι  είσαστε στο κινέζικο και τι μέλλει γενέσθαι για εσάς το 2011(μόνο απο την μοναδική)  Ντούαν Μινχ

δείτε ΕΔΩ

Προβλέψεις ζωδίων 2011

2 0 1 1

Κινέζικο ζώδιο που κυβερνά: Κουνέλι
Συμπαντικό Στοιχείο που κυβερνά: Μέταλλο
Διάρκεια χρονιάς: 3 Φεβρουαρίου 2011 - 22 Ιανουαρίου 2012
Φύση χρονιάς: Γιν (θηλυκή)
Το 2011 θα είναι μια χρονιά -μεταβατική περίοδος-, γεμάτη απο προκλήσεις σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής αλλά και της ζωής του πλανήτη μας και ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος. Οι πλανήτες και τα ζώδια θα συνεχίσουν να επηρεάζουν και να εμπλέκονται στις ζωές μας αλλά με κάπως διαφορετικό τρόπο. Η κατανόηση των πραγμάτων απο τον άνθρωπο θα μεγαλώσει και πολλές συμπαντικές αλήθειες θα του αποκαλυφθούν. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να δίνουν βάση στα νοήματα των πλανητών, σε αστρολογικά συστήματα, σε αρχαίες ερμηνείες, ημερολόγια, προφητείες. Φυσικά τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου δεν μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστα απο τις συμπαντικές εξελίξεις. Θα υπάρξει τρομερή αύξηση ενέργειας απο και προς το σύμπαν και τους ανθρώπους καθώς προχωράμε μέσα στη χρονιά.
Το 2011 ανήκει στο ζώδιο του Κουνελιού το οποίο θα ηγηθεί των προσπαθειών για μετάβαση του ανθρώπου σε νέα επίπεδα απο τις 3 Φεβρουαρίου 2011 (Κινέζικη πρωτοχρονιά) έως τις 22 Ιανουαρίου 2012. Για τους πιο μυημένους θα είναι σαν να ανεβαίνεις ένα σκαλί στη πορεία προς την πνευματική ολοκλήρωση (θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό). Το Κουνέλι περίμενε αρκετό καιρό για να -περάσει- το μήνυμα του σε όλους τους ανθρώπους αλλά και στα βάθη του σύμπαντος. Πρόκειται για ένα μήνυμα που θα πιστοποιεί την μετάβαση του ανθρώπου σε μια νέα εποχή αλήθειας, ευημερίας και πνευματικής επάρκειας. Η μετάβαση αυτή θα κορυφωθεί το 2012 και θα ολοκληρωθεί το 2013, σημείο το οποίο αποτελεί την αρχή ενός νέου κύκλου για την ανθρωπότητα.
Ας δούμε τώρα ξεχωριστά και εν συντομία τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο. Μετά απο κάθε πρόβλεψη ακολουθεί υπόμνημα που παρουσιάζει την ποσότητα ενέργειας (τύχης) που θα δεχτεί το άτομο κατα τη διάρκεια της χρονιάς σε κλίμακα απο το 1 έως το 5. Αντί για αριθμούς χρησιμοποιείται η μέθοδος των πέντε αστεριών σύμφωνα με την οποία το ένα αστέρι (*) σημαίνει ότι θα λάβεις λίγη ενέργεια και τα πέντε αστέρια (* * * * *) σημαίνουν ότι θα λάβεις τη μέγιστη ενέργεια. Ορίστε και μια ερμηνεία της κάθε μιας απο τις πέντε πιθανές καταστάσεις:
Μη ξεχνάς οτι έχεις και το Γιν και το Γιανγκ μέσα σου..

Ενέργεια = Τύχη

* = Θα λάβεις τη λιγότερη θετική ενέργεια.
* * = Θα χρειαστείς περισσότερη θετική ενέργεια απο όση νομίζεις.
* * * = Θα λάβεις όση θετική ενέργεια χρειάζεσαι.
* * * * = Θα σου δοθεί περισσότερη θετική ενέργεια απο όσο χρειάζεσαι.
* * * * * = Θα σου δοθεί η μέγιστη θετική ενέργεια.


Φυσικά ενθαρρύνεται ιδιαίτερα, η δική σου προσπάθεια ερμηνείας των αστεριών, αλλά και των συνολικών προβλέψεων έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου και για καλό σκοπό.
Ας προχωρήσουμε τώρα στις μίνι-προβλέψεις για κάθε ένα απο τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου: Ποντικός, Βουβάλι, Τίγρης, Κουνέλι, Δράκος, Φίδι, Αλογο, Πρόβατο, Πίθηκος, Πετεινός, Σκύλος, Γουρούνι
Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Ποντικός
[ Ποντικός ]
Το 2011 θα προσφέρει πολλές προκλήσεις στον Ποντικό όπως και στα περισσότερα ζώδια. Προκλήσεις τις οποίες θα αποδεχθεί στο σύνολο τους. Αυτό θα γίνει αντιληπτό απο τους ανθρώπους Ποντικούς απο τις αρχές ακόμα τις χρονιάς (αρχές Φεβρουαρίου). Οι αποφάσεις του Ποντικού θα είναι πιο κρίσιμες απο των άλλων ζωδίων και θα επηρεάσουν την πορεία όλων. Στα επαγγελματικά υπάρχουν πάρα πολύ καλές προοπτικές που αν συνδιαστούν με την κοινωνικότητα του Ποντικού θα βγει κάτι πολύ δυνατό που μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη. Στα αισθηματικά προσπαθεί να δείξει οτι υπάρχει ισορροπία με τη μεγάλη του αγάπη αλλά μέσα του φλέγεται. Το Κινέζικο αυτό ζώδιο έχει πολλά αισθηματικά ζητήματα να το βασανίζουν και η χρονιά αυτή προσφέρεται για να τα διαλευκάνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ως συνήθως ένα μεγάλο βάρος του Ποντικου θα πέσει πάνω στο γενικό καλό αφού πρώτα βέβαια εξασφαλίσει την οικογένεια του. Στο κοινωνικό τομέα ο Ποντικός εμφανίζεται πολύ ανεβασμένος με την κοινωνικότητα του στα ύψη. Ακόμα πιο ισχυρός και ικανός να επηρεάσει και πολλούς άλλους, είναι στα πνευματικά θέματα όπου υπάρχει επαρκής επαφή με το Θείο και ξεκάθαρη πνευματική ανέλιξη. Η μετάβαση του Ποντικού στη -Νέα Εποχή- θα γίνει με κάθετους και απότομους ρυθμούς όπως αρμόζει στη φύση αυτού του πανέξυπνου και ευέλικτου Κινέζικου ζωδίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τερμάτισε πρώτος ανάμεσα στα 12 ζώδια. Στα θέματα της υγείας υπάρχει ισορροπία χωρίς σημαντικά ζητήματα να εμφανίζονται.

Ενεργειακή πρόβλεψη Ποντικού:
Επαγγελματικά:* * * *
Αισθηματικά:* * *
Κοινωνικά:* * * *
Πνευματικά:* * * * *
Σωματικά:* * *
Κατάταξη:2ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Βουβάλι
[ Βουβάλι ]
Το Βουβάλι όπως πάντα υπομονετικό και προχωρώντας με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς θα βάλει απο νωρίς γερές βάσεις για τη νέα χρονιά οι οποίες θα αποδειχθούν οι πιο ακλόνητες απο όλα τα ζώδια σε ότι έχει σχέση με τη μετάβαση στη -Νέα Εποχή-. Το Καλοκαίρι του 2011 θα αποδειχθεί καθοριστικό αλλά και ξεκούραστο ενώ το Φθινόπωρο θα αρχίσουν να φαίνονται τα συνολικά αποτελέσματα των πράξεων του Βουβαλιού τους προηγούμενους μήνες. Οι άνθρωποι Βουβάλια θα ενισχυθούνε με περισσότερα αποθέματα υπομονής και επιμονής και είναι λίγο δύσκολο να μην πετύχουν τους στόχους τους. Στα επαγγελματικά υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για επέκταση και μεγιστοποίηση κέρδους. Ο έρωτας παραμένει για εσάς μια σταθερή αξία που μετατρέπεται αυτόματα σε αγάπη και θα έχετε σίγουρα ευκαιρίες για να περάσετε χρόνο (ακόμα και νοητά που παίζει μεγάλο ρόλο για το Βουβάλι) με το αγαπημένο σας ταίρι. Στα κοινωνικά υπάρχουν ισορροπημένοι ρυθμοί. Επιθυμείτε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τη μεγάλη σας αγάπη παρά με πολύ κόσμο. Ωστόσο δεν θα πείτε όχι σε μερικές δελεαστικές προτάσεις κοινωνικής συνεύρεσης. Πάντα όμως θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και την αγάπη σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Βουβάλι δεν συνεισφέρει στο γενικό καλό. Αυτό γίνεται ασυναίσθητα και αναπόφευκτα καθώς το Βουβάλι αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Κινέζικου ωροσκοπίου. Υπάρχει μια στασιμότητα στα πνευματικά θέματα και την επαφή με το θείο. Ακόμα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας μερικά πνευματικά ζητήματα και το 2011 δεν είναι η ιδανική χρονιά. Υπομονή μέχρι το 2012. Σωματικά νιώθετε κάπως περίεργα γιατί μπορείτε και πετάτε ψηλά μακριά απο όλους και απο όλα! Το Βουβάλι θα αποτελέσει τον αδιαφιλονίκητο νικητή της χρονιάς.

Ενεργειακή πρόβλεψη Βουβαλιού:
Επαγγελματικά:* * * * *
Αισθηματικά:* * * *
Κοινωνικά:* * *
Πνευματικά:* * *
Σωματικά:* * * * *
Κατάταξη:1ο

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Τίγρης
[ Τίγρης ]
Η Τίγρης έχει ένα σπουδαίο πλεονέκτημα το 2011. Όλοι την νομίζουν για το αουτσάιντερ και θα την υποτιμήσουν. Το ελεύθερο πνεύμα των ατόμων κάτω απο αυτό το έξυπνο Κινέζικο ζώδιο θα αναζητήσει τη νέα χρονιά πιο πνευματικούς δρόμους για να υλοποιηθούν οι στόχοι αντί του σκληρού ανταγωνισμού που κυριαρχούσε μέχρι σήμερα. Αυτή η κατάσταση θα απελευθερώσει την Τίγρη και θα της δώσει την ευκαιρία να κάνει καινούργια ξεκινήματα σε πολλούς κυρίαρχους τομείς της ζωής της. Πρωταρχικός τομέας για τα άτομα-Τίγρεις θα πρέπει να είναι τα επαγγελματικά γιατί εκεί απαιτείται να βρουν τρόπους (και θα τους βρουν) για να ισχυροποιήσουν τις πηγές των εισοδημάτων τους. Υπάρχει πάρα πολύ ενέργεια γύρω απο τα αισθηματικά της Τίγρης. Θα τις δοθούν πολλές ευκαιρίες για να κάνει μια έντονη σχέση με μικρή διάρκεια ή μια λιγότερο παθιασμένη αλλά στέρεη σχέση. Η επιλογή του τύπου σχέσης θα είναι μόνο ένα απο τα πολλά διλήμματα που θα αντιμετωπίσουν οι Τίγρεις. Ωστόσο έχουν καλούς συμμάχους και στο τέλος σίγουρα θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Για μια ακόμη φορά οι επιλογές του ζωδίου αυτού θα κρίνουν πολλά και πρέπει να γίνουν με προσοχή! Υπάρχει μια τάση απομόνωσης αλλά μην κλείνεστε στον εαυτό σας, πηγαίντε κόντρα στο ρεύμα και τη μοναξιά και βγείτε! Σε θέματα υγειας νιώθετε πολύ πιο δυναμικοί και ισχυροί και αυτό αντανακλά και στους γύρω σας. Απόλυτη ισορροπία υπάρχει και στα πνευματικά θέματα όπου η μετάβαση στη -Νέα Εποχή- πιθανόν να κλονίσει, προσωρινά βέβαια, κάποιες Τίγρεις αλλά σίγουρα θα το περιμένουν προετοιμασμένες...

Ενεργειακή πρόβλεψη για την Τίγρη:
Επαγγελματικά:* *
Αισθηματικά:* * * *
Κοινωνικά:*
Πνευματικά:* * *
Σωματικά:* * * *
Κατάταξη:11ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Κουνέλι
[ Κουνέλι ]
Το Κουνέλι είναι ο απόλυτος ηγέτης του 2011. Θα παίξει ρόλο-κλειδί σε πολλά γεγονότα που θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο και απο τη δική του απόδοση και συμπεριφορά θα κριθούν πολλά. Ως παντοτινός φορέας τύχης, το Κουνέλι δεν μπορεί παρά να διαποτίσει με τη μαγική του ενέργεια όλα τα ζώδια και όλη τη χρονιά απο την αρχή μέχρι το τέλος της. Δεν υπάρχει περίπτωση για τους ανθρώπους Κουνέλια να μην εκμεταλλευτούν αυτή τη χρονιά -ευκαιρία- για να υλοποιήσουν τους δικούς τους στόχους αλλά και να βοηθήσουν στην υλοποίηση παναθρώπινων και παγκόσμιων στόχων. Ο βασικός στόχος του Κουνελιού που είναι να -περάσει- το μήνυμα της μετάβασης στη -Νέα Εποχή- τις χρονιές που έρχονται, θα υλοποιηθεί. Τα Κουνέλια θα αποτελέσουν εξαιρετικούς συμβουλάτορες για τη νέα χρονιά για όλα τα υπόλοιπα Κινέζικα ζώδια. Στα επαγγελματικά υπάρχει σαφής βελτίωση. Βάλτε λίγο απο τη μαγεία σας και όλα θα πάνε καλά. Στα αισθηματικά όσοι δεν έχουν ταίρι θα είναι δύσκολο να βρουν το άλλο τους μισό το 2011. Ωστόσο θα υπάρξουν ασυνήθιστα πολλές ευκαιρίες για αγάπες πλατωνικές και μη. Προσοχή μόνο να μη πληγωθείτε γιατί θα επηρεαστούν όλοι! Η αισθηματική σας ζωή καλυτερεύει σίγουρα το 2012. Το χρειάζεστε να μείνετε λίγο μόνοι για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας που το χρειάζεται. Οι δεσμευμένοι καλείστε με σοφία να αντιμετωπίσετε τυχόν μικροπροβλήματα που δεν θα σταθούν ωστόσο ικανά να κάνουν σοβαρή ζημιά. Στις κοινωνικές σας σχέσεις δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Δύσκολα θα καταλάβουν την ευαίσθητη και ρομαντική φύση σας αλλά ποτέ μη το βάζετε κάτω. Σφύζεται απο ζωή αυτή τη χρονιά κάτι που θα μεταφραστεί σε υπερικινητικότητα, ενεργητικότητα, ζωντάνια και άπειρες σκέψεις και ιδέες. Μιλήστε όσο μπορείτε και μεταδώστε αυτό που νιώθετε γιατί τα λόγια σας μαγεύουν θετικά αυτούς που ακούνε! Υπάρχει δουλεια που πρέπει να γίνει σε πνευματικό επίπεδο αλλά θα τα βγάλετε πέρα καθώς σας ευνοεί όσο ποτέ η τύχη. Εσείς θα δείξετε το δρόμο για τη μεγάλη μετάβαση της ανθρωπότητας στη -Καινούργια Εποχή-!

Ενεργειακή πρόβλεψη για το Κουνέλι:
Επαγγελματικά:* * * *
Αισθηματικά:*
Κοινωνικά:* * *
Πνευματικά:* * *
Σωματικά:* * * * *
Κατάταξη:6ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Δράκος
[ Δράκος ]
Ο Δράκος με τα φυσικά του ταλέντα και την αρχηγική του φύση θα αποτελέσει ένα απο τα κυρίαρχα Κινέζικα ζώδια τη νέα χρονιά. Οι Δράκοι με το δυνατό του μυαλό επηρεάζουν υποσυνείδητα τις τύχες του κόσμου ακόμα και αν δεν το θέλουν, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουν. Θα είναι το ζώδιο που θα βοηθήσει με έξυπνο και μεθοδικό τρόπο στη μετάβαση της ανθρωπότητας στη λεγόμενη -Νέα Εποχή- αποκαλύπτοντας στον άνθρωπο μεγάλες συμπαντικές αλήθειες και βοηθώντας τον να τις αποδεχθεί. Ας δούμε πως θα πάει σε πιο γήινα θέματα. Στα επαγγελματικά υπάρχει μια στασιμότητα το 2011. Σκέφτεστε ότι θα έπρεπε να κερδίζετε πολύ περισσότερα, κάντε όμως λίγο υπομονή και σκεφτείτε και τους άλλους. Το 2012 που είναι η χρονιά σας θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να πλουτίσετε. Αντίθετα στα αισθηματικά όλα μοιάζουν να ευνοούν τους ανθρώπους-Δράκους. Αδράξτε τις ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες σχέσεις ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες! Αυτή τη χρονιά δεν έχετε τόση διάθεση για κοινωνικές σχέσεις γιατί τις έχετε βαρεθεί, ωστόσο είστε απαραίτητο ζώδιο για να γίνουν συλλογικές συζητήσεις και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Σίγουρα, αν και με μια αίσθηση βαρεμάρας θα τα βγάλετε πέρα και θα σταθείτε στο ύψος σας. Φροντίστε να βοηθήσετε τους άλλους με έξυπνες συμβουλές και καίριες παρεμβολές. Πολλοί στηρίζονται και αποβλέπουν σε εσάς. Ο Θεός και η τύχη σας χαμογελά και αυτή τη χρονιά. Είστε ένα πνευματικό ζώδιο απο τη φύση του και η τάση που έχετε να κατανοείτε πνευματικές αλήθειες θα ενισχυθεί αρκετά το 2011. Στα θέματα της υγείας δύσκολα θα βρεθεί κάτι που να σας κλονίσει. Ο Δράκος ανέκαθεν συμβόλιζε την καλή και δυνατή υγεία.

Ενεργειακή πρόβλεψη για το δράκο:
Επαγγελματικά:* *
Αισθηματικά:* * * * *
Κοινωνικά:* * *
Πνευματικά:* * * *
Σωματικά:* * * *
Κατάταξη:4ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Φίδι
[ Φίδι ]
Τα Φίδια πέρα απο κάθε βεβαιότητα θα αποτελέσουν τους τυχερούς ανθρώπους του 2011. Θα υπάρξουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να δουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι το μεγάλο μπαμ θα το κάνουν απο τη στιγμή που θα έρθει η χρονιά τους το 2014 και έπειτα. Ωστόσο το 2011 θα αποτελέσει για αυτά μια χρονιά με ικανοποιήσεις και εκπληρώσεις. Πολλά Φίδια θα νιώσουν μια πρωτόγνωρη ολοκλήρωση ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά ευνοείστε ιδιαίτερα τη νέα χρονιά και οι κινήσεις σας, ενώ θα πρέπει να γίνονται έπειτα απο σοβαρή σκέψη (όπως συνηθίζετε), σίγουρα θα οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Στα αισθηματικά χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί για να μην υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σας αλλά ευνοείστε και σε αυτόν τον τομέα (θα είστε τυχεροί). Οι αδέσμευτοι προσέξτε να μην στραφείτε τόσο πολύ προς τον εαυτό σας αντί προς την αναζήτηση για το άλλο σας μισό. Πιστέψτε ότι το ιδανικό ταίρι υπάρχει για εσάς και κυνηγήστε το με πάθος! Χρησιμοποιήστε το δυνατό σας μυαλό και την πειθώ σας για να βγείτε "καθαροί" απο διάφορες καταστάσεις. Βρίσκεστε να απομονώνεστε αυτή τη χρονιά περισσότερο απο το κανονικό. Φροντίστε να μην αποκοπείτε εντελώς αλλά να το χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας. Στον πνευματικό τομέα πραγματικά θα κάνετε τη διαφορά και θα εισέλθετε στη -Νέα Εποχή- (που την περιμένατε ανυπόμονα) θριαμβευτικά! Πολλοί θα μιμηθούν τους τρόπους σας θεωρώντας σας ένα ισχυρό πρότυπο. Εκπέμπετε ως συνήθως μια μαγική ενέργεια που μαγνητίζει τους άλλους. Μην κάνετε όμως κατάχρηση της εξουσίας που σας δίνει αυτή η ενέργεια!

Ενεργειακή πρόβλεψη για το Φίδι:
Επαγγελματικά:* * * * *
Αισθηματικά:* *
Κοινωνικά:*
Πνευματικά:* * * * *
Σωματικά:* * *
Κατάταξη:7ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Αλογο
[ Αλογο ]
Μπορεί το 2011 να μην είναι η χρονιά του Αλόγου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω απο αυτό το ζώδιο θα μείνουν ανικανοποίητοι. Αντίθετα μπορώ να πω ότι θα το ευχαριστηθούν. Η μετάβαση για αυτούς μπορεί να μην έρθει γρήγορα αλλά σίγουρα θα έρθει ομαλά έτσι ώστε να μπορούν να την αφομοιώσουν στο μέγιστο. Το Αλογο θα μιλήσει στο τέλος! Στα επαγγελματικά πιθανόν να παρουσιαστούν ορισμένα σκαμπανεβάσματα που θα κάνουν το Αλογο να αγχωθεί και να ανησυχήσει για το μέλλον της επιχείρησης του ή της πηγής εισοδήματος του (αν και τα περισσότερα ώριμα Αλογα έχουν δική τους επιχείρηση είτε μικρή είτε μεγάλη). Με την πυγμή που το διακρίνει, το Αλογο θα ξεπεράσει τα όποια επαγγελματικά προβλήματα και θα αναδειχθεί απόλυτος νικητής! Στα αισθηματικά πάει να γίνει κάτι αλλά το Αλογο δεν θα παρεκλίνει απο την υπομονετική του στάση που το κάνει να περιμένει με αγωνία μέχρι να εμφανιστεί το πραγματικό του ταίρι, το άλλο του μισό, πριν χτυπήσει. Στις κοινωνικές σχέσεις αν και πρόκειται για ένα απο τα πιο κοινωνικά Κινέζικα ζώδια, το Αλογο δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες για εκδηλώσεις και δημόσια γεγονότα στα οποία απο τη φύση του πρωτοστατεί. Αντίθετα θα προτιμήσει να στραφεί προς τη σκληρή δουλειά για καθαρή πραγματοποίηση στόχων και μόνο. Υπάρχει μια ισορροπία στην επαφή του με το Θεό έτσι ώστε δεν θα κλονιστούν η πίστη του και οι ηθικές αρχές του. Στα θέματα της υγείας μπορεί να παρουσιαστούν ανώδυνες γρίπες και κρυώματα που καταπολεμούνται με ζεστό τσάι με μέλι και λεμόνι.

Ενεργειακή πρόβλεψη του Αλόγου:
Επαγγελματικά:*
Αισθηματικά:* * * *
Κοινωνικά:* *
Πνευματικά:* * *
Σωματικά:* *
Κατάταξη:12ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Πρόβατο
[ Πρόβατο ]
Οι περισσότεροι άνθρωποι-Πρόβατα θα αρχίσουν να κατανοούν μεγάλες αλήθειες για το μέλλον της ανθρωπότητας το 2011. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό έχει ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς εδώ και χρόνια. Ωστόσο η κορύφωση του είναι τα επόμενα 2-3 χρόνια. Το 2011 θα γίνεται όλο και πιο έντονη η αίσθηση σε αυτά τα άτομα ότι κατανοούν και μεταβαίνουν σε μια καινούργια πραγματικότητα, αυτό που λέμε -Νέα Εποχή- για την ανθρωπότητα. Οπότε η μετάβαση θα γίνει για αυτά τα άτομα με πολύ επαρκείς ρυθμούς. Στα πιο επίγεια, το Πρόβατο δεν θα ανησυχήσει για τα επαγγελματικά του τη χρονιά αυτή γιατί πάντα θα υπάρχει ο παράγοντας ισορροπία που θα αποτρέπει δυσάρεστα αποτελέσματα. Ενθαρρύνεται η εξάσκηση των μαντικών ικανοτήτων απο όλα τα Πρόβατα καθώς είναι ένας τομέας που μπορούν να διαπρέψουν. Κάνουν βέβαια θαύματα γενικότερα στο μεταφυσικό επίπεδο και εκεί πρέπει να αφιερώσουν λίγο παραπάνω χρόνο. Και χρόνος θα υπάρχει καθώς τα Πρόβατα δεν θα αρέσκονται το 2011 ούτε σε έρωτες, ούτε σε κοινωνικές συνευρέσεις. Τον περισσότερο χρόνο τους θα τον καταλώνουν σε πνευματικές ενασχολήσεις και στην αναζήτηση του πραγματικού εσωτερικού τους εαυτού. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό. Ίσα Ίσα θα βοηθήσει τους ανθρώπους-Πρόβατα να προσαρμοστούν τέλεια στις νέες συνθήκες και να κάνουν φυσικά και την απαραίτητη εντύπωση. Θα έχουν την επιλογή να απομονωθούν ή να βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, κάτι που λίγα Κινέζικα ζώδια απολαμβάνουν. Στο θέμα της υγείας υπάρχουν εξαιρετικοί οιωνοί για μια αστραφτερή χρονιά χωρίς προβλήματα!

Ενεργειακή πρόβλεψη για το Πρόβατο:
Επαγγελματικά:* * *
Αισθηματικά:*
Κοινωνικά:* *
Πνευματικά:* * * * *
Σωματικά:* * * * *
Κατάταξη:8ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Πίθηκος
[ Πίθηκος ]
Το 2011 θα είναι για τον Πίθηκο μια εύκολη χρονιά όσο κι αν στην αρχή μοιάζει βουνό. Όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς και θα αποκαλύπτονται τα θαυμαστά έργα του Πιθήκου τους προηγούμενους μήνες τόσο θα δικαιολογεί ο ίδιος τους κόπους και τις προσπάθειες που κατέβαλλε. Τα άτομα που βρίσκονται κάτω απο αυτό το Κινέζικο ζώδιο θεωρούνται απο τα τυχερά του 2011 γιατί θα εισπράξουν υπερ-επαρκείς ποσότητες ενέργειας για να συνεχίσουν την υλοποίηση των στόχων τους. Τα επαγγελματικά δεν μπορούν να πάνε καλύτερα ΑΛΛΑ μόνο με τη βοήθεια του Πιθήκου και με τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις θα υπάρξει πρόοδος. Η ενέργεια ναι μεν δίνεται αλλά αν παραμένει ανεκμετάλευτη ή αν ξοδεύετε άσκοπα χωρίς όριο σε μη ωφελείς στόχους τότε δεν θα υπάρξει ποτέ ουσιαστική εξέλιξη. Επομένως η μεγάλη πρόκληση για τον Πίθηκο θα είναι πως να χρησιμοποιήσει σωστά το ευφυές μυαλό του. Στα αισθηματικά υπάρχει μια σταθερότητα αλλά θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση αγάπης τον Αύγουστο που είναι και ο ευνοούμενος μήνας σας. Προσοχή τότε λοιπόν και τα μάτια ανοιχτά! Η κοινωνική ζωή γεμάτη, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές θα σας τονώνει όταν το χρειάζεστε. Η επαφή με το Θείο βελτιώνεται και θα ωθήσει σε μια ομαλή αλλά έντονη μετάβαση στη -Νέα Εποχή- που θα ολοκληρωθεί το 2012 με 2013. Η υγεία δύσκολα θα κλονιστεί απο σοβαρά ζητήματα. Αυτή τη χρονιά πραγματικά προσπαθήστε να ζήσετε όσο πιο έντονα και ευχάριστα μπορείτε. Ευνοείστε για αυτό!

Ενεργειακή πρόβλεψη για το Πίθηκο:
Επαγγελματικά:* * * * *
Αισθηματικά:* * *
Κοινωνικά:* * *
Πνευματικά:* * * *
Σωματικά:* * * *
Κατάταξη:3ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Πετεινός
[ Πετεινός ]
Ο Πετεινός θα αποτελέσει ένα απο τα πιο δυναμικά κινούμενα Κινέζικα ζώδια το 2011. Οι ενέργειες του και οι πράξεις του ακόμα και αν έχουν στόχο το προσωπικό του συμφέρον, θα αντανακλούν πολύ έξω απο αυτό, επηρεάζοντας και τα υπόλοιπα ζώδια με θετικό τρόπο. Οι Πετεινοί όπως πάντα θα αποτελέσουν εξαιρετικούς συμβουλάτορες σε οικονομικά θέματα και ειδικότερα θέματα ακίνητης περιουσίας. Το θέμα της περηφάνειας του Πετεινού ίσως έρθει στο προσκήνιο για να προκαλέσει ζημιές αλλά οι Πετεινοί θα επιδείξουν εξαιρετικό και ασυνήθιστο αλτρουισμό και αγάπη για το κοινό καλό αποφεύγοντας τις παγίδες. Μετά το τέλος του 2011 θα αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα άτομα για τον αγώνα που κάνανε. Στα επαγγελματικά μπορεί να μην δείτε το πορτοφόλι σας να φουσκώνει αλλά δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα οικονομικό πρόβλημα καθώς πάντα θα έχετε τα απαραίτητα για να ζήσετε μια φυσιολογική ζωή. Στα αισθηματικά θα υπάρξει βέβαιη βελτίωση σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά. Στις κοινωνικές σας σχέσεις συμπεριφέρεστε με σχεδόν μαγικό τρόπο και σίγουρα μέσα στη νέα χρονιά θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν έμμεσα και άμεσα. Μια κοινωνική σχέση που ήδη είχατε μπορεί να κλονιστεί αλλά αν βγείτε απο πάνω και δείξετε ανιδιοτέλεια θα την κρατήσετε, κάτι που θα έχει πολλά μελλοντικά ωφέλη. Είστε απο τα άτομα που είναι πιο κοντά στο Θείο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια τη νέα χρονιά. Αυτή η ιδιαίτερη επικοινωνία που έχετε θα σας φανεί πολύ χρήσιμη και θα σας γεμίσει με ιδέες και θετικές σκέψεις. Χρησιμοποιήστε τις και για το καλό των άλλων. Σε γενικές γραμμές θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί τη νέα χρονιά και θα ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας εμφανιστεί μέσα απο τη δυνατή σας πίστη και την επιμονή στο όμορφο και στο θετικό.

Ενεργειακή πρόβλεψη για τον Πετεινό:
Επαγγελματικά:* * *
Αισθηματικά:* * * *
Κοινωνικά:* * * *
Πνευματικά:* * * * *
Σωματικά:* *
Κατάταξη:5ο

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Σκύλος
[ Σκύλος ]
Ο πιστός και αγαπημένος Σκύλος που λατρεύει τα μεγαλεπήβολα σχέδια και την -έξυπνη- εργασία θα περάσει μια ισορροπημένη χρονιά στην οποία θα συνεχίσει να μαγεύει τους άλλους με τα λόγια και τις πράξεις του. Για αυτό το Κινέζικο ζώδιο το -πέρασμα- στη νέα πνευματική εποχή θα γίνει με ήρεμους και σταθερούς ρυθμούς. Οι Σκύλοι είναι πρώτοι όταν πρόκειται για απορρόφηση πληροφοριών και εφαρμογή τους στη πράξη. Επίσης θεωρούν αναπόφευκτη τη μετάβαση στη -Νέα Εποχή-. Στα επαγγελματικά, το 2011 θα είναι μια χρονιά ισορροπίας όπου θα εδραιώσετε την δραστηριότητα σας και θα βάλετε τις βάσεις (αν δεν έχουν ήδη μπει τα προηγούμενα χρόνια) για να εκτοξευθείτε το 2012 και 2013. Οι κοινωνικές σας σχέσεις δεν θα είναι το δυνατό σας σημείο αλλά θα αποφύγετε με ευέλικτο τρόπο τις διαμάχες και τις έριδες. Είστε ένα δημοφιλές ζώδιο και πολλοί σας ζηλεύουν. Στα αισθηματικά μοιάζετε απογοητευμένοι, αλλά μήπως αυτό οφείλεται και στη δική σας συμπεριφορά; Μια συμβουλή θα ήταν να μη θυμώνετε με τους αγαπημένους σας και να μην τους φωνάζετε! Στα θέματα ψυχής και πνεύματος είστε πρωτοπόροι το 2011 γιατί έχετε μια ικανότητα να ανακαλύπτετε τον πραγματικό σας εαυτό και αυτό σας αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες. Επίσης έχετε την ιδιότητα να δημιουργείτε υπέροχες νοητές εικόνες με το μυαλό σας που περιγράφουν τα μεγάλα σας όνειρα. Αυτή τη χρονιά θα νιώσετε μια ακατανίκητη επιθυμία να τα κυνηγήσετε. Τέλος, οι περισσότεροι Σκύλοι το 2011, σφύζουν απο υγεία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας.

Ενεργειακή πρόβλεψη για τον Σκύλο:
Επαγγελματικά:* * *
Αισθηματικά:*
Κοινωνικά:*
Πνευματικά:* * * *
Σωματικά:* * * * *
Κατάταξη:10ος

Προβλέψεις ζωδίων 2011 - Γουρούνι
[ Γουρούνι ]
Για το γλυκό και πέρα για πέρα σεξουαλικό Γουρούνι η χρονιά θα είναι μια απο τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων. Είναι βέβαιο ότι η θετική ενέργεια του Γουρουνιού δεν έχει σβήσει ακόμα απο το 2007 που ήταν και χρονιά του. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένει αρκετά (μέχρι το 2019) για να επιβληθεί και πάλι ολοκληρωτικά. Οι άνθρωποι Γουρούνια θα συνεχίσουν να έχουν τάσεις τεμπελιάς και αναζήτησης διεξόδων προς τη φύση και διάφορα ήσυχα μέρη. Για αυτούς η μετάβαση στη νέα εποχή θα έρθει σαν κάτι το φυσιολογικό, κάτι που το περίμεναν εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά θα υπάρχουν τάσεις μείωσης και πτώσης αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Μη διστάσετε να αναζητήσετε συμβουλές απο έμπιστα και έμπειρα ζώδια όπως το Βουβάλι και το Φίδι αλλά στο τέλος να κάνετε αυτό που νιώθετε στη μέσα στη καρδιά ή το μυαλό σας. Στα αισθηματικά μπορεί να μην είναι η χρονιά που θα διαπρέψετε, σίγουρα όμως θα μείνετε ικανοποιημένοι με όσα θα σας συμβούν. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να δείξετε τις ζηλευτές σεξουαλικές σας ικανότητες. Μην ανησυχείτε, απλά αρπάξτε τις ευκαιρίες! Ειδικά το Φθινόπωρο σας περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, το ίδιο και τον Δεκέμβριο που είναι και ο ευνοϊκός σας μήνας (υπομονή δεν αργεί, το 2011 θα περάσει πολύ γρήγορα για εσάς). Εκεί όμως που πραγματικά θα λάμψετε τη νέα χρονιά είναι στις κοινωνικές σχέσεις, στις φιλίες. Πραγματικά το 2011 θα συμβούν πολύ όμορφα και ευεργετικά για εσάς πράγματα στον τομέα αυτό. Φροντίστε να είστε διπλωμάτες και να επωφεληθείτε απο τις καταστάσεις.΄Θα έχετε μια ομπρέλα προστασίας πάνω σας όλη τη χρονιά όπου και αν βρίσκεστε. Για όσα Γουρούνια αντιμετωπίσουν μικροπροβλήματα υγείας τη νέα χρονιά, να ξέρετε ότι είναι περαστικά, μην τα αφήσετε να σας καθηλώσουν!

Ενεργειακή πρόβλεψη για το Γουρούνι:
Επαγγελματικά:* *
Αισθηματικά:* *
Κοινωνικά:* * * * *
Πνευματικά:* * * * *
Σωματικά:*
Κατάταξη:9ο
N.Μινχ - Κινέζα Αστρολόγος, http://www.chineseastrologer.org/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .