ΑΡΕΣ ,ΜΑΡΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

Τρίτη, 15 ΦεβρουαρίουΣτις πρώτες του δηλώσεις, ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στις διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
όμορφες Σέρρες και κοντά στον αγαπητό του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Θεολόγο.
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που περνά η Ελλάδα, ο αρχιεπίσκοπος είπε: «Η κρίση ή οι κρίσεις, οι πολλές κρίσεις, έχουν σαν αιτία την πνευματική κρίση και εκείνο που όλοι λέμε ότι οι αξίες έχουν χαθεί, οι αρχές έχουν χαθεί, όλοι μας το λέμε, πρέπει να τις ξαναβρούμε και να τις φέρουμε στη ζωή μας».

Διαφορετικός και με χαμηλό προφίλ σε σχέση με τον  προκάτοχο του ο σημερινός αρχιεπίσκοπος αν εξαιρέσουμε ότι έκανε μπουζούκια τον ναό "αρχιεπίσκοπος του νταλαρισμού"
  .Ώρες, ώρες   μας την δίνει να ακούμε παπαριές  από  άτομα που ενώ μπορούνε να αλλάξουν την χώρα αν το θέλουν αρκούνται σε δηλώσεις του κώλου τύπου πολιτικών.   
Τι πάει να πει «Η κρίση ή οι κρίσεις, οι πολλές κρίσεις, έχουν σαν αιτία την πνευματική κρίση και εκείνο που όλοι λέμε ότι οι αξίες έχουν χαθεί, οι αρχές έχουν χαθεί, όλοι μας το λέμε, πρέπει να τις ξαναβρούμε και να τις φέρουμε στη ζωή μας».
Άρες, μάρες, κουκουνάρες λέμε γνωρίζοντας προσωπικά ότι στην πραγματικότητα δεν θέλει να αλλάξουν  τα πράγματα αλλά ούτε ξέρει που να ψάξει για να βρει τις χαμένες αξίες .
Τον προκαλούμε να μας πει αν τις έχει μάθει ποτέ…
ποιες είναι αυτές οι αξίες;
που είναι χαμένες;  
Είναι σε θέση να παρατήσει τα αξιώματα του και την καλοπέραση του προκειμένου  να βρούμε όλοι εμείς-ο λαός τις αξίες που χάσαμε;

Άσε ρε ιερώνυμε καλλίτερα να μασάς παρά να μιλάς αν δεν είσαι αποφασισμένος να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .