Συνεχίζονται τα ανοίγματα λογαριασμών στο εξωτερικό, η διαρροή καταθέσεων σε ξένες τράπεζες και τα «κομποδέματα» σε ελληνικά σπίτια!

Είναι ν’ απορεί κανείς με την ελληνική νοοτροπία.
Η ελληνική οικονομία λένε ότι έχει μπει σ’ έναν δρόμο  περισσότερα ΕΔΩ
και πολλοί οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει, αν και ποτέ αυτή την περίοδο δεν πρέπει να καθησυχαζόμαστε, αν και η ελληνική οικονομία είναι ακόμη σε κατάσταση ύφεσης, τελικά τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί και κάποια στιγμή εντός του 2011 θα αρχίσει η μείωση της ύφεσης και μια μικρή άνοδος.
Κι όμως, υπάρχουν συμπολίτες μας που συνεχίζουν ν’ ανοίγουν λογαριασμούς στο εξωτερικό. Κι όμως συνεχίζεται η διαρροή καταθέσεων σε ξένες τράπεζες. Κι όμως, υπάρχουν αρκετά «κομποδέματα» σε ελληνικά σπίτια, κυρίως σε άτομα μιας κάποιας ηλικίας.
Κι αναρωτιέται κανείς, γιατί;
Η έλλειψη ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες προκαλεί προβλήματα στην ελληνική οικονομία και σ’ όλους εμάς τους Έλληνες, που γκρινιάζουμε και περιμένουμε από το κράτος να κάνει το θαύμα του. Κι όμως, εμείς κάνουμε το παν να εμποδίσουμε το θαύμα, αν μπορεί τέτοιες στιγμές να γίνει θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .