λίγο ΓΙΩΡΓΑΚΗ μας θυμίζει ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ μόνο που δεν έχει κολάν αλλά μάλλον το τσούζει ακόμη..



"Ο στόχος των 100.000 τουριστών από το Ισραήλ προς τη Θεσσαλονίκη δεν είναι ανέφικτος" δήλωσε  ο Γιάννης Μπουτάρης στη σημερινή συνάντηση που είχε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΘ. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο...  λίγο ΓΙΩΡΓΑΚΗ μας θυμίζει ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ μόνο που δεν έχει κολάν αλλά μάλλον το τσούζει ακόμη..διαβάστε ΕΔΩ
σχέδιο πεζοδρομήσεων στο κέντρο της πόλης, που αναμένεται να υλοποιηθεί, όπως είπε, μέσα στους επόμενους 20 μήνες. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπακατσέλος τόνισε πως «πρέπει όλοι μαζί να βρούμε άλλο βηματισμό για να λύσουμε προβλήματα που χρόνια μας ταλαιπωρούν, όπως το κυκλοφοριακό, το παρεμπόριο, την έλλειψη πρασίνου και την ατμοσφαιρική ρύπανση».

Υ.Γ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗ  ΠΡΩΤΑ,ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ. 


TIP ...ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΚΡΑΣΑΚΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .