ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Θα παρελάσει αύριο στο Σύνταγμα και το γερμένο υποβρύχιο!

-
Μια μεγάλη έκπληξη θα περιλαμβάνει η αυριανή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα. Θα παρελάσει για πρώτη φορά το θρυλικό " γερμένο υποβρύχιο" και αναμένεται να αποθεωθεί.

Η απόφαση είναι κυβερνητική. Σκέφτηκαν  ότι υπουργοί, βουλευτές δεν θα είναι στην εξέδρα των επισήμων, μηχανοκίνητα, αεροπλάνα κλπ δεν θα υπάρχουν λόγω περικοπών στο κόστος της παρέλασης, δεν θα πατήσει άνθρωπος.
Σκέφτηκαν λοιπόν αυτό το event που... []  είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει κόσμο όσο ποτέ στο Σύνταγμα, ενώ θα βοηθηθεί τρελά και η ΕΡΤ που θα έχει τη ζωντανή μετάδοση.

Είναι βέβαιο ότι όλοι οι Έλληνες, θέλουν να δουν από κοντά  το γερμένο υποβρύχιο , το καμάρι του Έθνους και ήδη παρατηρούνται μετατοπίσεις πολιτών στο Σύνταγμα και τους δρόμους που θα περάσει το γερμένο υποβρύχιο, ενώ έχουν παρουσιαστεί και εθελοντές για να κουβαλούν τις μίζες.

To γερμένο υποβρύχιο είναι σήμερα στο Πόρτο Γερμένο.
pamelouketo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .