Η απαξίωση της ελληνικής αστυνομίας είναι επίτευγμα της νέας τάξης πραγμάτων.

."ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ"...

Την 25η Μαρτίου κάποιοι επέλεξαν να "διαδηλώσουν" τις διαφωνίες τους με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα μας.
Εκεί ήταν Ματ και αστυνομία για την τήρηση της τάξης .

Στην πραγματικότητα η ελληνική αστυνομία έχει πάψει προ πολλού  να κάνει την δουλειά της και απλά θα πούμε δεν μπορεί να κάνει  καλά  την δουλειά της, όχι γιατι δεν είναι ικανή αλλά γιατί απλά την "ευνουχίσανε" .
¨όταν δεν μπαίνει κανένας μέσα απλά αποθρασύνονται και οι υπόλοιποι .
Οι αστυνομικοί πάνε στην υπηρεσία τους να περάσει η ώρα αφού ξέρουν σωτηρία δεν υπάρχει, έτσι οι Έλληνες πολίτες είναι στο έλεος του θεού και των δικών τους ικανοτήτων .  
Στην Ιταλία και την γερμάνια φοβούνται την αστυνομία και την σέβονται εκεί σε βάζουν μέσα για την πλάκα μόνο αν τους στραβοκοιτάξεις και αυτό γιατί εκεί μάλλον οι επικεφαλής τους είναι σοβαροί ….  
Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά για να σας περιγράψουμε ένα γεγονός παράξενο που θέλουμε να το ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ,οι αστυνομικοί μας το ξέρουν και δεν αντιδρούν γιατί τρέμουν .
Στην χθεσινή παρέλαση λοιπόν ένας αλήτης ένας κοπρίτης έβριζε τους αστυνομικούς με προκλητικό τρόπο κατάμουτρα του τύπου…Μουνιά εγώ σας πληρώνω –μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι –και άλλα τρελά ένα νέο παιδί δεν άντεξε και νεύριασε.
Τότε αντί να βάλουνε τον κοπρίτη μέσα για παραδειγματισμό  την πέσανε να συμμαζέψουνε  τον συνάδερφο τους οι υπόλοιποι και ο άλλος συνέχιζε να βρίζει .MANΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ Κ Α ΚΑΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ...
Το πιο τραγικό όταν ήρθε ο ΓΑΛΟΝΑΣ  που ήταν αρχηγός μάλλον εκεί τον έπιασε παράμερα και τον έπιασε από το πρόσωπο και του λέει ."ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ"…αυτά αν πιστεύετε ότι βγαίνετε για να σας βρίζουν θα σας βρίζουν.
Η νέα τάξη αφού έφερε στην χώρα την σάρα και την μάρα φρόντισε να αναρριχηθούν στην κορυφή αστυνομίας και δικαστικής εξουσίας ανθρωπάκια που να τους φτύνεις και να λένε ψιχαλίζει και όλα αυτά γνωρίζουμε γιατί .Το θέμα είναι πολύ σοβαρό μετά όταν έχουμε θύματα κλαίμε και λέμε ποιος φταίει ,ΟΛΟΙ .

Καληνύχτα σας και καλό βρίσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .