ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ...O Ali Gunyar στην Αθήνα: «Θα είμαι ο πρώτος Τούρκος που θα κερδίσει τον Ζαμπίδη και θα φύγω με τη ζώνη του!»(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ )

 Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη στο μεγάλο αγώνα του ΣΕΦ στις 12 Μαρτίου για το Iron Challenge.

Ο Τούρκος αθλητής, γνωστός και ως «The Mafia», με 98 νίκες και 28 Κ.Ο σε 116 αγώνες, ήρθε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον προπονητή του.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του δε δίστασε να δηλώσει πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη κόντρα στον Iron Mike, στέλνοντας δυνατό μήνυμα προς τον Έλληνα Πρωταθλητή!
«Είμαι ο Ali Gunyar
και ήρθα στην Αθήνα να αγωνιστώ απέναντι στο Μιχάλη Ζαμπίδη. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας για το Μιχάλη. Είμαι εδώ για να κερδίσω         ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
αυτόν τον αγώνα και τη ζώνη. Θα είμαι ο πρώτος μαχητής από την Τουρκία που θα τον κερδίσω και θα φύγω με τη ζώνη του!!!»Υ.Γ Καλή επιτυχία  Iron Mike  12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
http://www.ironmikezambidis.com/el/home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .