Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ-Κ .ΜΠΕΗΣ.... ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.


Σε πρωινή εκπομπή στο ΑΛΤΕΡ του Γ.ΑΥΤΙΑ ,ο καθηγητής πανεπιστημίου Συνταγματολόγος  Γ.Κασιμάτης και ο καθηγητής πολιτικής Δικονομίας κ .Μπέης αποκαλύπτουν ...
Συνταγματικό πραξικόπημα η ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.  
Η πλειονότητα των πανεπιστημιακών δασκάλων ενώ γνωρίζουν ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα δεν αντιδρούν όπως οφείλουν …
Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι
μοναδική αντίδραση ενάντια στο ΔΝΤ και όπως προβλέπει το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος είναι η αντίσταση του λαού (με κάθε μέσο) .  
Στην συνέχεια Ο  Μπέης ομολόγησε και επιβεβαίωσε  αυτά που εμείς γνωρίσαμε στο τελευταίο άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού, ότι το 1993 και ενώ επισκέφτηκε τον Αντρέα Παπανδρέου να συζητήσουν  με αγωνία  ότι από το 1989 δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις και για το ανησυχητικό χρέος της χώρας  ,Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εκτελώντας πιστά τα ανθελληνικά σχέδια του τον καθησύχασε "πουλώντας" του αμερικάνικες θεωρίες .
Το σημαντικό είναι ότι άρχισε να φαίνεται η ήρα από τα στάρι και οφείλουμε να παραδεχτούμε τον κύριο Κασιμάτη και Κύριο Μπέη και είναι μεγάλη τιμή τους και μας δίνει ελπίδα ότι θα υπάρξουν και άλλοι θαρραλέοι  ακολουθώντας το παράδειγμα τους  ώστε να σώσουμε την χώρα.
Σας παραθέτουμε βίντεο από άλλη εκπομπή του κυρίου  Κασιμάτη ώστε να δείτε τι λέει.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=7MhlSXZs_eU&NR=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .