ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Πάνος Καμμένος! Η ΟΜΙΛΙΑ!!! 21-12-2010 ...ΜΠΑΚΟΓΙΑΝNΗ CIVITAS???Civitas-siemens-Μπακογιάννη. Το τρίγωνο της αγάπης        ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Τιμολόγια αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ της εταιρείας CIVITAS προς την Ζήμενς για διαφημιστικές καταχωρήσεις της τελευταίας στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο Τύπο έχουν έλθει στην διάθεση του Antinews, από όπου είναι και οι Φώτο. Ως γνωστόν η εταιρεία CIVITAS ανήκει στον προσωπικό δημοσκόπο της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, κ. Φλέσσα ,και ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής και συνιδρυτής της εταιρείας επικοινωνίας Civitas ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος, ήταν στην ηγεσία της ΚΕΔ. Δηλαδή ο χορός καλά κρατούσε. Ο μηχανισμός δημοσίων σχέσεων της κ. Μπακογιάννη, έκανε και τις δημόσιες σχέσεις της Ζήμενς, και η ίδια εταιρεία ανέλαβε και τις τελευταίες προεκλογικές εκστρατείες της Νέας Δημοκρατίας, και τις δημόσιες σχέσεις στον κ. Γ. Παπαθανασίου, Το μεγάλο ερώτημα όμως δεν είναι τα τιμολόγια, αλλά σε τι είδους δημοσιεύσεις, και για ποιες πληρώθηκαν. Για διαφήμιση της ΝΤΟΡΑΣ; Για διαφήμιση κομμάτων, προσώπων, η της Siemens; Αυτή είναι η εύλογη απορία που χρήζει απάντησης εκ μέρους της CIVITAS. Στα τιμολόγια παρελαύνουν οι περισσότερες ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Δηλαδή την ίδια στιγμή που γράφαμε για μίζες της Siemens έπαιρναν το ...;αντίδωρο τους μέσω της CIVITAS. Ίσως και για αυτό τα ολιγότερα πήρε η καθημερινή που ήταν και ποιο αποκαλυπτική. H Civitas έχει και τώρα χοντρά πακέτα από το Κράτος. Παίρνει 1 εκατ ευρώ το χρόνο με ανάθεση για να κάνει διαχείριση κρίσεων για τον αγωγό Μπουργκάς που δεν θα γίνει ποτέ. Επίσης παίρνει 2 εκατ ευρώ το χρόνο από την κρατική ΕΕΤΤ. Και τα δύο αυτά της τα είχε δώσει με ανάθεση υπουργός φίλος της Ντόρας, αλλά το πράσινο κράτος τα διατηρεί .


http://apollonios.pblogs.gr/2010/05/skandalo-siemens-civitas-siemens-mpakogiannh-kai-poies-eshmeride.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .