Φέτος η διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ 2012 "Ταξίδια και Τουρισμός" – θα λάβει μέρος 21-24/3/12 στον εκθεσιακό χώρο IEC "Expocentre" στην Μόσχα.





Kαλώς ήρθατε στην διεθνή έκθεση τουρισμού MITT 21-24/3/12


Kαλώς ήρθατε στην διεθνή έκθεση MITT!
Είναι ένα εξαιρετικό γεγονός στην τουριστική βιομηχανία, που διεξάγεται ετησίως στη Μόσχα και δικαίως αναγνωρίζεται ως ένα υψηλό

γεγονός στην τουριστική βιομηχανία για το κλείσιμο συνεργασιών ή ανανέωση αυτών!
Από το 1994,η διεθνής αυτή τουριστική έκθεση, έχει γίνει το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες στη Ρωσία, την Ανατολική Ευρώπη και όχι μόνο.



Στην διεθνή έκθεση συμμετέχουν: Ταξιδιωτικά Γραφεία, Τουριστικοί πράκτορες,  Ιατρικός τουρισμός, Τεχνολογία Πληροφορικής σχετική με τον κλάδο,  Ξενοδοχεία-καταλύματα, Μεταφορείς-εταιρείες τουριστικών λεωφορείων, εκπρόσωποι τουρισμών-μουσείων-αξιοθέατων-κέντρων ψυχαγωγίας, Επιχειρηματικός τουρισμός, Μέσα ενημέρωσης, Εκπαίδευση και κατάρτιση, Βίλλες-ακίνητα προς εκμετάλλευση.
Η 23η & 24η Μαρτίου, είναι οι ημέρες που ανήκουν σε όσους έχουν πρόσκληση για να μπορούν έτσι να κάνουν καλύτερα τις συμφωνίες τους, να συμμετάσχουν σε κληρώσεις και λαχειοφόρες αγορές, να δουν από κοντά τις βραβεύσεις αλλά και τις ομιλίες υπευθύνων και τέλος να προμηθευτούν με τα κουπόνια αξιοθέατων σε ειδικές τιμές.
 Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, κάθε χρόνο την έκθεση την παρακολουθούν πάνω από 80.000 άτομα μέσα σε τέσσερις μέρες, με συμμετέχοντες από 479 ρωσικές πόλεις και 95 χώρες.
Η διεθνής έκθεση MITT είναι υπό την αιγίδα του Ρωσικού υπουργείου αθλητισμού-τουρισμού-πολιτικής για τη νεολαία, του Ομοσπονδιακού Συμβούλιου, της Επιτροπής Τουρισμούς της Μόσχας, της Επιτροπής της Βουλής (Δούμα)  για τον Πολιτισμό και τέλος της ευρύτερης ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ρωσικής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .