Η "διψασμένη" γυναίκα …εν έτει 2012!!!

Μπορεί να διαβάζει δεκάδες  μυθιστορήματα και να ζει το όνειρο και τη ζωή μιας άλλης,
 αλλά θα συνεχίσει να είναι "διψασμένη" γιατί στην πραγματικότητα αυτό, το οποίο ψάχνει είναι να βρει τον δικό της παράδεισο, να ζήσει μια ζωή που να μοιάζει με παραμύθι, αλλά να είναι το δικό της παραμύθι.
Μια ζωή που θα ζήλευαν οι δήθεν φίλες της, αλλά θα χαιρόντουσαν οι πραγματικές  κολλητές της.
Τι κι αν βρει τον ιδανικό άντρα, αφού δεν θα ξέρει πώς να τον κρατήσει ή ακόμη και να τον εντοπίσει, αφού δεν ξέρει γιατί "τρέχει" και ποιος είναι ιδανικός για αυτήν.
Δεν θα ξέρει πότε
θα τον κρατήσει και πότε πρέπει να τον διώξει.
Τι κι αν βρει την ιδανική δουλειά, αφού δεν θα ξέρει πώς λειτουργεί το σύστημα και ποιος και γιατί θα την  χρησιμοποιεί.
Η τύχη μπορεί να της φέρει στην αγκαλιά της πολλά δώρα, αλλά η γνώση θα τα κάνει δικά της για πάντα ...η άγνοιά της  δεν θα της επιτρέψει να τα απολαύσει.
Το ίδια ισχύουν  και για τον άντρα που δεν γνωρίζει πότε και που την πατάει .
Αν και η γυναίκα φαινομενικά τα τελευταία χρόνια δείχνει να έχει καταφέρει πολλά, στην πραγματικότητα έχει πέσει θύμα της πονηριάς της από κάποιους πιο κουτοπονηρούς.
Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι η γυναίκα του 2012 μπορεί να νικήσει τους "δαίμονές" της ν’ αποκτήσει με την αξία της ακόμη και  ό,τι πληρώνει ως τώρα με αίμα.
Αρκεί να γνωρίσει πως είναι το  πραγματικά ισχυρό φύλο, να διαβάσει, να διαδώσει όπως θα διέδιδε ότι υπάρχει ένα μαγαζί με όλα αυτά που επιθυμεί σε τιμές που μπορεί να αγοράσει μόνη της με μόνο τρόπο τη μαγκιά της.     

Αυτό θα πρέπει να είναι το μοναδικό της θέμα συζήτησης, το βιβλίο ... «2012 ...η χρονιά που οι γυναίκες θα σώσουν τον κόσμο» ...του Παναγιώτη Τραϊανού
Η σημερινή γυναίκα έχει την ευκαιρία που δεν δόθηκε σε καμιά γυναίκα καμιάς εποχής να αλλάξει την μοίρα της, την μοίρα των αντρών της, των παιδίων της…τόσο απλά.
Ας γίνει λοιπόν της γυναίκας το κάγκελο. από ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ την Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 στις 9:26 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .