ΜΕ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ??? ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ,Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.


Σημίτης: Υπάρχει ένα μοιραίο λάθος στο Μνημόνιο

 Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος αντί να βρίσκεται σε κάποιο σκοτεινό κελί για τα όσα δεινά έφερε στην χώρα έχει το θράσος και θα παρουσιάσει τις παρατηρήσεις του για το μνημόνιο στις 23 του μηνός στο Βερολίνο …
Κουφάλα Σημίτη να βγεις να   κάνεις την αυτοκριτική σου να ζητήσεις συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τα όσα έχεις κάνει ,και η δικαιοσύνη, ας συνεχίσει τον ύπνο του δικαίου…ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Σημίτης: Υπάρχει ένα μοιραίο λάθος στο Μνημόνιο
Η έξοδος από την κρίση «επιβάλλει τη φυγή προς τα εμπρός». Αυτή είναι η θέση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και η πρόταση που θα αναπτύξει στις 23 Ιανουαρίου, σε συνέδριο στο Βερολίνο και αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.
 Η έξοδος από την κρίση «επιβάλλει τη φυγή προς τα εμπρός». Αυτή είναι η θέση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και η πρόταση που θα αναπτύξει στις 23 Ιανουαρίου, σε συνέδριο στο Βερολίνο και αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

Μεταξύ των αποσπασμάτων της ομιλίας, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, περιλαμβάνονται σημεία στα οποία ασκεί κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά, εμμέσως και στην ελληνική κυβέρνηση, στην οποία καταλογίζει ότι κατά τη διαδικασία σύνταξης του μνημονίου, δεν προέβλεψε τις εξελίξεις και οδηγήθηκε σε ένα «πολιτικά μοιραίο λάθος».

Ο κ. Σημίτης θα αναφέρει ότι «οι συντάκτες του Μνημονίου παρέλειψαν να συναρτήσουν τους στόχους τους με τις πραγματικές εξελίξεις, να προβλέψουν δηλαδή ότι σε περίπτωση ύφεσης θα παρατείνεται αυτόματα ο χρόνος πραγματοποίησης των στόχων ή και θα περιορίζονται ορισμένες επιδιώξεις. Ήταν ένα πολιτικά μοιραίο λάθος. Η παράλειψη είχε ως αποτέλεσμα να εξακολουθεί το αρχικό σκληρό πρόγραμμα λιτότητας παρά την ύφεση που επήλθε και να επιτείνει κατά πολύ την ύφεση».
Υ.Γ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΤΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .