ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΦΙΑΛΤΗ...ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά της ΜπακογιάννηΕπίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά της Μπακογιάννη

Θύμα επίθεσης με πέτρες και γιαούρτια από αγνώστους νεαρούς έπεσε  το Σάββατο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ δειπνούσε σε εστιατόριο στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη.

«Έφοδο» σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου στην Κρήτη έκανε ομάδα νεαρών με στόχο την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα δειπνούσε με γνωστό επιχειρηματία της πόλης.

Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και «εφοδιασμένοι» με γιαούρτια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, έφθασαν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου έξω από γνωστό εστιατόριο στην οδό Κοραή στο κέντρο της πόλης. Εν συνεχεία άρχισαν να πετούν τα αυτοσχέδια όπλα τους προς το μέρος της.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, καθώς ήταν γεμάτο από κόσμο λόγω εκδήλωσης, αλλά η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε ατάραχη στο περιστατικό, παρά το γεγονός ότι τα γιαούρτια την πέτυχαν, ενώ οι νεαροί έγιναν «καπνός».

Υ.Γ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ .
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .