81% των χρημάτων του δανείου πάει στις τράπεζες!!!

«Από κάθε ευρώ που δίνεται στην Ελλάδα, οι Ελληνικές Αρχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα 19 λεπτά. Τα υπόλοιπα πάνω για να σωθούν οι τράπεζες και οι ομολογιούχοι από τις συνέπειες των κακών επενδύσεων τους.»
Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον
Άγγλο ευρωβουλευτή Ντάνιελ Χάναν και αποτυπώνει πλήρως τον σκοπό του μνημονίου και των μνημονιακών δυνάμεων εντός του ελλαδικού κυνοβουλίου. Είχαμε γράψει στο παρελθόν ότι το 70% των χρημάτων πηγαίνει σε αποπληρωμές των τόκων των διεθνών τοκογλύφων. Από ότι φαίνεται, όμως, σφάλαμε στο ποσοστό, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Άγλλου Ευρωβουλευτή αυτό το ποσοστό, τελικώς, ανέρχεται στο 81%. Αυτό σε συνδυασμό με το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που λέει ότι η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα μας δίνει να καταλάβουμε ότι ο μοναδικός σκοπός του Μνημονίου είναι η εξυπηρέτηση των τραπεζών και των μεγαλοεπενδυτών.
Κανένα συμφέρον, συνεπώς, δεν έχει ο Ελληνικός Λαός από τις αδιέξοδες πολιτικές του Μνημονίου που τον απομηζούν προκειμένου να θρέψουν τις τράπεζες. Το συμφέρον του Ελληνικού Λαού βρίσκεται στην ολική καταγγελία του μνημονίου και των ντόπιων συνεργατών του ΔΝΤ.
http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .