ΚΑΚΟ "ΣΚΑΚΙ" ΓΕΡΜΑΝΩΝ...ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!

14/2/2012
Όλι Ρεν: Η ελληνική χρεοκοπία θα είχε καταστροφικές συνέπειες/Μια ελληνική χρεοκοπία θα είχε «καταστροφικές συνέπειες» τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, προειδοποίησε
σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, σημειώνοντας ότι αναμένει «πολύ σύντομα» μια απόφαση σχετικά με το νέο πρόγραμμα βοήθειας για την Αθήνα.
 ***********************************************************************
5/2/2012Νέες,Γιούνκερ,Ελλάδας,nees,giounker,elladas

Νέες απειλητικές δηλώσεις Γιούνκερ για χρεοκοπία της Ελλάδας βάζοντας στο στόχαστρο τις ..ιδιωτικοποιήσεις!Με νέες απειλές για χρεοκοπία της Ελλάδας αν δεν γίνουν αυτά που ζητά η Ευρώπη και το ΔΝΤ συνεχίζει ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό Spiegel, είπε ότι «η βοήθεια στην Ελλάδα δεν θα δοθεί με οποιοδήποτε κόστος». «Εάν κρίνουμε πως όλα στην Ελλάδα πηγαίνουν άσχημα, τότε δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα, πράγμα που θα σήμαινε πως το Μάρτιο θα κηρυσσόταν χρεοκοπία».
********************************************************************************
Μέρκελ: Η Γερμανία δεν θα δεχτεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας
Μέρκελ: Η Γερμανία δεν θα δεχτεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας
Η Γερμανία δεν θα δεχτεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας, δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. 6/2/2012«Αρνούμαστε μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να δεχτούμε», τόνισε η καγκελάριος της Γερμανίας.
Πηγή: Reuters
 *********************************************************************************

Γερμανία: “Κανέναν δεν συμφέρει μία ελληνική χρεοκοπία”To παράπανω σχόλιο, το οποίο μεταδίδει το Bloomberg, έκανε ο εκπρόσωπος της γερμανικής καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ μετά τις παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ από την ελληνική κυβέρνηση.10-2-2012

******************************************************************************



252 ημέρες πριν...

Επιστολή Σόιμπλε στον Τρισέ: «πραγματικός κίνδυνος η χρεωκοπία της Ελλάδας»



«Είμαστε αντιμέτωποι με τον πραγματικό κίνδυνο της πρώτης άτακτης χρεοκοπίας κράτους εντός της ευρωζώνης», αναφέρει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε επιστολή του προς τον Ζαν Κλωντ Τρισέ! Παράλληλα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πιέζει για συμμετοχή ιδιωτών στο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε, μια νέα στήριξη αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί χρεοκοπία της Ελλάδας και στο πλαίσιο αυτό ζητά τη διευκόλυνση της συμμετοχής ιδιωτών στη διαδικασία για το ελληνικό χρέος. 

«Έξοδος της Ελλάδας στις αγορές το 2012, όπως προβλέπεται στο τρέχον πρόγραμμα, είναι κάτι παραπάνω από μη ρεαλιστική», αναφέρει επίσης στην επιστολή του ο υπουργός, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Die Welt».

Μάλιστα, ο κ. Σόιμπλε τάσσεται υπέρ μιας λύσης στο στυλ της «Πρωτοβουλίας της Βιέννης», προσθέτοντας ότι «η διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές θα πρέπει να οδηγήσει σε συμβολή των κατόχων ομολόγων, που θα υπερβαίνει τα στενά όρια μίας λύσης τύπου Βιέννης».

Νωρίτερα, το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι τα σχέδια για έναν δεύτερο δανεισμό της Ελλάδας μορφοποιούνται: η πρόταση που συζητείται είναι ένα τριετές πακέτο ύψους από 80 έως 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

********************************************************************************
14/2/2012

''Απέτυχε το κούρεμα – Αναπόφευκτη η χρεοκοπία''

Η γερμανική Handelsblatt, με πληροφορίες από τραπεζικές πηγές, γράφει πως υπολείπεται των στόχων η συμμετοχή στο PSI και συνεπώς γίνεται μονόδρομος η τεχνική ελληνική χρεοκοπία.
**********************************************************************************

"Είμαστε πλέον έτοιμοι για τη χρεοκοπία της ...

Καλύτερα προετοιμασμένες για μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας είναι σήμερα από ό,τι πριν από δύο χρόνια η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF, ο κ....
***********************************************************************************
 




Π. Ρουμελιώτης: «Δεν συμφέρει την Ευρωζώνη άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας»

«Δεν συμφέρει την Ευρωζώνη η άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας» σημειώνει σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο έως πρότινος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.15/2/2012

καθημερινή


Γιούνκερ: «Δεν συμφέρει κανένα η Ελληνική χρεοκοπία»

Γιούνκερ: «Δεν συμφέρει κανένα η Ελληνική χρεοκοπία»

Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Φιγκαρό, ανέφερε πως είναι προς το συμφέρον όλων να αποφευχθεί μια χρεοκοπία της Ελλάδας.    26-1-2012

********************************************************************************

 ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ??? ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .