Συνάντηση Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με Nikola Gruevski

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΚΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ...ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

Mια ακόμη εντελώς ανούσια συνάντηση μεταξύ του "Έλληνα" και του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, σε βαριές, για τη FYROM συνθήκες, μετά τη δήλωση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen, ότι ισχύει η ομόφωνη απόφαση της Συνόδου του Βουκουρεστίου, που έκλεισε την πόρτα του ΝΑΤΟ στους Σκοπιανούς, εαν δεν επιλυθεί το ζήτημα του ονόματος (που δεν θα ..
επιλυθεί φυσικά, ποτέ).
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 1 Μαρτίου 2012 Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συναντήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Nikola Gruevski στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία των διμερών σχέσεων και διάφορες πτυχές της συνεργασίας των δύο χωρών. Όσον αφορά, ειδικότερα, το ζήτημα της ονομασίας, εκφράστηκε από αμφότερες τις πλευρές η πολιτική βούληση για συνέχεια των διαπραγματεύσεων εντός του συμφωνημένου πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να επιτευχθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .