Νέα δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ: Πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!

Τέλος ο δικομματισμός διαφθοράς. Πρώτο κόμμα σε νέα δημοσκόπηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Καταποντισμός για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

Δείτε αναλυτικά:

Η δημοσκόπηση έγινε απο την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η οποία σε αντίστοιχη έρευνα το 2009 είχε βρεί με σχετική ακρίβεια και το τελικό ποσοστό των κομμάτων!

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.313 άτομα τα οποία ήταν ταυτοποιημένα με την ηλεκτρονική εφημερίδα.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αγγίζουν ποσοστά που τα καθηλώνουν στο απόλυτο ιστορικό χαμηλό από το 1974. Η Νέα Δημοκρατία με 12,6% και το ΠΑΣΟΚ με 11,1% συγκεντρώνουν μαζί ένα ισχνότατο ποσοστό.

Πρώτο κόμμα έρχεται αυτό των Ανεξάρτητων Ελλήνων με 16,8%, ενώ η Ακροδεξιά με τη «Χρυσή Αυγή» συγκεντρώνει 7,5%. Στη Βουλή εισέρχονται επίσης το ΚΚΕ με 6,4% ,ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,8%, η Δημοκρατική Αριστερά με 7,1%. Δεν καταφέρνουν να περάσουν το όριο του 3% το κόμμα του ΛΑΟΣ, που συγκεντρώνει ένα 1,8%, και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη που αγγίζει μόλις το 0,6%. Εκτός Βουλής και η Δράση του Στέφανου Μάνου καθώς και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η δημοσκόπηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι η πρώτη μετά την δικιά μας που έχει προβλέψει οτι τα ποσοστά του δικομματισμού που παρουσιάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι αντιστρόφως ανάλογα με την πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .