Καμμένος από Έβρο: Να τηρεί η Τουρκία τις συμφωνίες για λαθρομετανάστες...

Η Τουρκία πρέπει να υποχρεωθεί  να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης των λαθρομεταναστών που έχει υπογράψει με την Ευρώπη τόνισε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος  που ξεκίνησε σήμερα την προεκλογική του από τον Έβρο, όπου είναι και υποψήφιος.
Σε δηλώσεις του τόνισε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων, ενώ επισήμανε ότι η λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, αλλά θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να τηρήσει υ Αγκυρα τις συμφωνίες επαναπροώθησης. Πρόσθεσε δε, ότι για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταργηθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2.
Ο πρόεδρος των  «Ανεξάρτητων Ελλήνων»  επισκέφθηκε  και  τα φυλάκια,Τουρκία τις συμφωνίες για  ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS.
Αύριο θα περιοδεύσει σε στρατόπεδα στην Πλάτη, στις Καστανιές και στο Λαγό, ενώ θα επισκεφθεί και το σημείο που έχει ξεκινήσει η κατασκευή του  Φράχτη στη Βύσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .