SOS!!!ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (θέμα: ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ)




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
 Αφού μιλάτε για ιδεώδη και  αποβάλατε την ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ για ένα κακόγουστο αστείο, που στην τελική είναι πραγματικότητα, καλείστε να δείτε και την καταγγελία του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ για τα αθλητικά παιχνίδια και την μη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αφού αρχίσατε να μιλάτε για ιδεώδη, ας μιλήσουμε πραγματικά και όχι  να μιλάμε για κουνούπια.
 Πριν λίγες μέρες αναρτήσαμε την καταγγελία του Παναγιώτη  Τραϊανού για ένα θέμα, το οποίο πραγματικά αποκαλύπτει το πώς τα αθλητικά παιχνίδια ακυρώνουν την Ολυμπιακή Ιδέα και κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το  τόσο σοβαρό θέμα.
Δεν μπορεί κανένας να μην κατάλαβε τι περιγράφει  στην καταγγελία του Ο καταγγέλλων.
Ως εκ τούτου, αν για ένα κουνούπι —και ένα ασήμαντο black humor— της Ελληνίδας αθλήτριας κάνατε τόσο μεγάλο θέμα, περιμένουμε  να προκαλέσετε "σεισμό" για το παρακάτω θέμα ….
ως εκ τούτου οφείλετε να διαβάσετε  την καταγγελία και να προστατέψετε πραγματικά τα Ολυμπιακά Ιδεώδη,  ειδάλλως να ακυρώσετε την άδικη απόφασή σας κατά της Βούλας Παπαχρήστου.

Ο Π.Τραϊανού καταγγέλλει (Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 ΛΟΝΔΙΝΟ)

http://aggeloiellas.blogspot.gr/2012/07/2012_5561.html#more

1 σχόλιο:

  1. Αν ο Κούβελος δεν θέλει το κουνούπι του Δ.Νείλου να τρώει σπιτικό φαγητό, ας του παραγγείλει ντελίβερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .