ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να απειλήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων;

...Μια πρόταση, την οποία δεν θα ήθελαν να δουν να εφαρμόζεται - ούτε στους εφιάλτες τους - οι δωσίλογοι και τα ξένα αφεντικά τους.
...Μια πρόταση, η οποία επαναφέρει την αρχαία ελληνική "ρύθμιση" της πραγματικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και στέλνει στα "σκουπίδια" τής ιστορίας τη "ρύθμιση" της αγγλοσαξονικής Democracy.
...Μια πρόταση, η οποία μπορεί να απειλήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
...Μια πρόταση, η οποία μπορεί να γίνει ένας κοινός "άξονας" συνεννόησης μεταξύ των λαών του ευρωπαϊκού Νότου.


Οι συνταγματικές αλλαγές δεν γίνονται άνευ λόγου και σκοπού, απλά για να "συμβολίσουν" ή να "σηματοδοτήσουν" κάποιου είδους εξέλιξη. Το Σύνταγμα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, για να χρησιμοποιούνται οι αλλαγές του για συμβολικούς ή "εκπαιδευτικούς" λόγους ...Το Σύνταγμα είναι το "λειτουργικό" της Δημοκρατίας και ο απόλυτος "εγγυητής" της ασφάλειας του λαού και του κράτους.  Ο Συνταγματικός Νόμος μέσα από τις διατάξεις του εκφράζει την ταυτότητα, τον πολιτισμό και την ευαισθησία ενός λαού. Εκφράζει όμως και την ευφυΐα του, καθώς αποτελεί το βασικό αμυντικό μέσο για την ασφάλεια της Δημοκρατίας και του πολιτισμού του. Ως εκ τούτου, οι αλλαγές σ' αυτό είναι πολύ σημαντική υπόθεση και γίνονται μόνον όταν αποκαλύπτεται πρόβλημα στη λειτουργία της Δημοκρατίας ...Γίνονται, για να απαλειφθεί ο κίνδυνος του φασισμού. Απώτατος στόχος των όποιων αλλαγών επιχειρούνται είναι πάντα ο τέλειος νόμος, ο οποίος θα είναι παντοτινός και δεν θα επιδέχεται καμία αλλαγή μέσα στους αιώνες.
Μακάρι να είχαμε τον τέλειο συνταγματικό νόμο, ώστε να μην είχαμε ποτέ την ανάγκη να προτείνουμε αλλαγές. Όμως, από τη στιγμή που δεν έχουμε τέτοιον νόμο και ταυτόχρονα ο φασισμός μας απειλεί σήμερα περισσότερο από ποτέ, είμαστε υποχρεωμένοι να "θωρακίσουμε" το Σύνταγμα. Η αδυναμία του Συνταγματικού Νόμου μάς οδήγησε στο Μνημόνιο, εφόσον δεν μπόρεσε να σταματήσει τους προδότες. Η αδυναμία του Συνταγματικού Νόμου επέτρεψε σε επίορκους δικαστικούς να μην σταματήσουν τους προδότες πολιτικούς. Η αδυναμία του Συνταγματικού Νόμου επέτρεψε στους διεφθαρμένους πολιτικούς και κρατικούς παράγοντες να "ξεκοκαλίζουν" τη "λεία" τους, εξασφαλίζοντας την ασυλία τους μέσω "παραγραφών" των αδικημάτων τους. Αν η χώρα διέθετε καλό Συνταγματικό Νόμο, σήμερα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
  Αν είχαμε καλό Συνταγματικό Νόμο, σήμερα οι προδότες θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση στη φυλακή και η χώρα δεν θα τελούσε υπό την κηδεμονία τής Τρόικας.   διαβάστε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗhttp://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/12/syntagmatiki-anatheorisi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .