Η ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ποια ΕΙΝΑΙ η πιο αποτελεσματική και ασφαλής πολιτική αυτήν τη στιγμή για την Ελλάδα;
...Η ενδεδειγμένη πολιτική, για κάποιον που έχει δίκιο, είναι πρώτα απ’ όλα να το αποδείξει. Όταν έχεις δίκιο, δεν σε συμφέρουν ούτε οι φωνές ούτε η φασαρία ούτε οι τζάμπα τσαμπουκάδες. Δεν τα "φάγαμε μαζί" --και ως εκ τούτου δεν τα έφαγε ο ελληνικός λαός--, αλλά αυτό από μόνο του δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία, όταν δεν μπορείς να αποδείξεις το πώς τα "χρεώθηκες" όλα αυτά. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί αυτός ο λαός να "τσαμπουκαλευτεί" και να αρνηθεί να πληρώσει τα χρέη του, γιατί δεν του φταινε οι λαοί αυτοί, οι οποίοι πλήρωσαν όλα αυτά χρέη. Αυτό, το οποίο πρέπει να γίνει, είναι ξεμπλεχτεί το "κουβάρι" της ελληνικής υπόθεσης, ώστε να βρούμε ποιος φταίει για το χρέος και άρα ποιος πρέπει να πληρώσει.
Είναι προφανές πλέον ότι η Ελλάδα έπεσε θύμα διεθνούς συνωμοσίας και εκεί πρέπει να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας, γιατί εκεί βρίσκεται το όποιο δίκιο της. Έπεσε θύμα διεφθαρμένων προδοτικών ηγεσιών και δόλιων ιμπεριαλιστών και τοκογλύφων.
Όμως, όσο και να "φωνάζει" για το δίκιο της, δεν θα ακουστεί ποτέ, γιατί οι τοκογλύφοι, ελέγχοντας τα διεθνή ΜΜΕ, "φωνάζουν" ακόμα πιο δυνατά. Το μόνο, που απομένει σε μια τέτοια περίπτωση, είναι να αποδείξει η Ελλάδα το δίκιο της. Δεν αρκεί όμως μόνον να το δηλώσει ή να το καταγγείλει, γιατί οι τοκογλύφοι έχουν προ πολλού αποδομήσει την αξιοπιστία της. Σε έναν κόσμο, ο οποίος αμφισβητεί πλέον την ηθική "ακεραιότητά" της, δεν αρκούν απλά τα λόγια ...Πρέπει να το αποδείξει και αυτό γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο ...Τον τρόπο που αναγνωρίζει ο νόμος, είτε στο εθνικό επίπεδο είτε στο διεθνές.
Από τη στιγμή που θα αποφασίσει να συγκεντρώσει στοιχεία για να αποδείξει το δίκιο της, θα πρέπει να επιλέξει μια στρατηγική, την οποία θα ακολουθήσει, προκειμένου να αξιοποιήσει τα στοιχεία αυτά ...Μια στρατηγική, η οποία δεν είναι απαραίτητα στρατηγική σύγκρουσης. Όταν θέλεις να επιτεθείς στον θύτη σου, δεν είναι απαραίτητο να τον κυνηγάς με ένα μαχαίρι ... διαβαστε ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ...
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/…/anoikti-epistoli-pros-t…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .