ο μητροπολίτης Αργολίδας. Ο κ. Νεκτάριος τόνισε πως, «το να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο που είναι κατά του όρκου το θεωρώ απαράδεκτο

Μητροπολίτης Αργολίδας: Καλά έκανε ο κ. Τσίπρας και δεν ορκίστηκε

Μητροπολίτης Αργολίδας: Καλά έκανε ο κ. Τσίπρας και δεν ορκίστηκεΕίναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε, σημείωσε με δηλώσεις του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο οποίος τάσσεται κατά της χρήσης του θρησκευτικού όρκου, ακόμα και στα δικαστήρια, υπογραμμίζοντας μάλιστα, πως καλά έκανε ο πρωθυπουργός και δεν ορκίστηκε.
«Εγώ είμαι κατά της θρησκευτικής ορκωμοσίας όχι μόνο στην Βουλή, όχι μόνο στις υπηρεσίες, αλλά και στα δικαστήρια. Είναι απαράδεκτο να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης Αργολίδας. Ο κ. Νεκτάριος τόνισε πως, «το να ορκιζόμαστε στο Ευαγγέλιο που είναι κατά του όρκου το θεωρώ απαράδεκτο, γι' αυτό και πολύ καλά έκανε ο κ. πρωθυπουργός που δεν ορκίστηκε και μακάρι να ‘ρθει η ώρα να σταματήσει ο όρκος. Ας βρεθεί κάτι άλλο».

2 σχόλια:

  1. "ανοιξτεεεε!!""" φωναξτε!!! στους δρομους!! εριξαν το μπλοκ του υδροχοου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα τα αρθρα του θελουμε!!! ολα ολα!! δεν θα τους περασει!!! αυτο θα ειναι η αιτια για να γινει πολεμος!!! στηριξτε ολοι οι φιλοι του,να μην χαθει τιποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .