Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος και βασικότερος προδότης.(ΕΤΣΙ για να αρχίσουμε απο κάπου)

Γνήσιος ανιψιός τού "εθνάρχη", που δεν μας άφησε να πάρουμε
"ανάσα" μετά τον πόλεμο. 
Αυτός, για να μην πάει φυλακή και να περιφέρεται στις ταβέρνες - και όπου αλλού περιφέρεται υπόπτως - έκλεισε στη φυλακή έναν ολόκληρο λαό.  
Αυτός είναι ο πρώτος που είχε συμφέρον να ψηφίζει "ναι σε όλα". 
Αυτός πρέπει να έχει την τύχη τού Ζοζέ Σόκρατες, ώστε να "ανοίξει" ο δρόμος τής φυλακής και γι' αυτούς που ακολούθησαν, συνεχίζοντας το έγκλημα. 
Πρέπει το έγκλημα να μελετηθεί από την αρχή, για να παρακαμφθεί η "σαλαμοποίησή" του, η οποία επιτρέπει στους ένοχους να διαφεύγουν τις τιμωρίες. 
Τον Καραμανλή εύκολα τον ακολουθούν και οι υπόλοιποι Πρωθυπουργοί με πρώτο τον Γιωργάκη και τελευταίο τον ψυχοπαθή Σαμαρά.  
Αν τους "δέσεις" αυτούς, εύκολα φτάνεις στον Σημίτη ή τον Μητσοτάκη, οι οποίοι συμμετέχουν στο ίδιο "κόλπο" σε πιο πρώιμους ρόλους. 


Πώς έγινε η μεθόδευση,
Η οποία οδήγησε στο καταστροφικό Μνημόνιο;

Κατ’ αρχήν να πούμε ότι η Ελλάδα "παγιδεύτηκε". Η Ελλάδα δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό, το οποίο κατά καιρούς έχουν περιγράψει οι συκοφάντες τοκογλύφοι και τα "παπαγαλάκια" τους. Οι Έλληνες ποτέ δεν έζησαν με τα χρήματα των άλλων, όπως αρέσκονται να λένε κυρίως οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί, γι' αυτούς που γνωρίζουν οικονομική ιστορία, έχουν ζήσει πολλές φορές με χρήματα των άλλων, ενώ οι Έλληνες ποτέ. Οι Γερμανοί έχουν"φεσώσει" πολλές φορές τους δανειστές τους, όταν δεν μπορούσαν βεβαίως να τους ...σκοτώσουν. Αυτά, προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Σ' ό,τι αφορά τη σημερινή κατάσταση, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι το εξής: Ολόκληρη η Ευρώπη - και όχι μόνον η Ελλάδα - μπήκε από τους τοκογλύφους σε έναν σχεδιασμό, ο οποίος "παράγει" χρέος.
Αυτό βόλευε τους τοκογλύφους και αυτό τους πρόσφεραν με το αζημίωτο οι διεφθαρμένοι ηγέτες ...Οι ηγέτες, οι οποίοι "οδηγούσαν" τους λαούς στην υπερκατανάλωση και τα κράτη στη σπατάλη, γιατί έπαιρναν "προμήθειες". Η έννοια της αποταμίευσης πετάχτηκε στο πυρ το εξώτερον και οι λαοί δεν ήταν δύσκολο να "κακομάθουν", όπως κακομαθαίνει ένα παιδί, το οποίο το ωθεί ένας ανεύθυνος γονιός στο να τρώει το "εύκολο" junk food. Η νέα οικονομία, δηλαδή, της Νέας Τάξης ήταν ένα δελεαστικό junk food για τις κοινωνίες. Όπως το junk food τού κέτσαπ και της μαγιονέζας καταστρέφει μέσα σε λίγο καιρό την υγεία τού ανθρώπου, έτσι και η "junk economy" των δανείων και των πιστωτικών καρτών καταστρέφει τις κοινωνίες και αυτό το γνώριζαν οι τοκογλύφοι, εφόσον επένδυαν στην κοινωνική "αρρώστια". Αυτό, το οποίο στο επίπεδο του γονέα ονομάζεται "ανευθυνότητα", στο επίπεδο των ηγετών ονομάζεται "έγκλημα".
Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να φτάσουν οι κοινωνίες - και να ξεπεράσουν - τα όρια τής υγιούς οικονομίας. Έφτασαν στο σημείο να συνδέουν την ανάπτυξη με την έννοια της σπατάλης και αυτό ήταν θέμα χρόνου να φέρει όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς μπροστά στο πρόβλημα της "χοληστερίνης" τού χρέους. Ανάμεσα σε όλους αυτούς ήταν και οι Έλληνες. Οι Έλληνες δεν έκαναν τίποτε ξεχωριστό, που δεν έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι λαοί. Ίσα-ίσα που ο ιδιωτικός τους δανεισμός ήταν - και εξακολουθεί να είναι - από τους χαμηλότερους στην ευρωζώνη. Μιλάνε όλοι για το τεράστιο χρέος τής Ελλάδας. Κανένας όμως δεν λέει την πραγματική αλήθεια που το αφορά και βέβαια την αλήθεια που αφορά και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, η οποία αναγκάστηκε δια της βίας να "φορτώσει" στο δημόσιο χρέος το σύνολο σχεδόν του ιδιωτικού της χρέους. Η Ελλάδα είχε ένα από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη, γιατί απλούστατα οι Έλληνες δεν είχαν τη συνήθεια του δανεισμού και άρα τη συνήθεια να ζουν με τα χρήματα των άλλων. Άλλοι λαοί - και μάλιστα οι περισσότεροι απ’ αυτούς, που κουνάνε στην Ελλάδα το "δάκτυλο" - έχουν τεράστιο ιδιωτικό χρέος. Κράτη, όπως η Γερμανία ή η Ολλανδία κλπ.. Κράτη, που, για να συντηρήσουν την δήθεν "καλή" εικόνα τους, διαρκώς παρανομούν με την άδεια των τοκογλύφων. Κράτη, που, για να διατηρήσουν τον "σχεδιασμό" των τοκογλύφων, αφήνονται να εξωραΐζουν τα νούμερά τους, περνώντας στη δήθεν σφαίρα τού "ιδιωτικού" και μεγάλο μέρος τού δημοσίου χρέους.
Χρέη νοσοκομείων, τα οποία στην περίπτωση της Ελλάδας πέρασαν στον κρατικό προϋπολογισμό, στη Γερμανία για παράδειγμα "βαπτίστηκαν" χρέη ανωνύμων εταιρειών και "μετακινήθηκαν" στο ιδιωτικό χρέος. Το ίδιο έγινε και με τα χρέη τής τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ.. Γι' αυτόν τον λόγο παρατηρείται το φαινόμενο στη Γερμανία, η οποία "ακμάζει" οικονομικά, να είναι χρεοκοπημένη απολύτως η τοπική αυτοδιοίκηση.
Αν τολμά η Γερμανία ή η Ολλανδία ας κάνει μια "προσομοίωση" των χρεών της στο ελληνικό μοντέλο. Η Ελλάδα με αυτό το μικτό χρέος μπήκε σε Μνημόνιο, επειδή δήθεν ξεπέρασε το 110% του ΑΕΠ της ...Το τρομακτικό 110% του ελληνικού ΑΕΠ, το οποίο, όπως μας διαβεβαίωσε ο Ομπάμα, είναι πολύ "σημαντικό" για τη Γη ολόκληρη ...και πιθανόν και για μερικούς άλλους Πλανήτες. Η Ολλανδία, για παράδειγμα, του τενεκέ Ντάισελμπλουμ είναι δημοσιονομικά "νομοταγής", γιατί εμφανίζει σαν δημόσιο χρέος το 87 % του ΑΕΠ ...Σχεδόν "παρθένος" - από "μπροστά" - θα έλεγε η Τρόικα ...Τι γίνεται όμως από "πίσω"; ...Όλοι οι άλλοι δείκτες της είναι τραγικοί. Τα ιδιωτικά της χρέη είναι μόνα τους το 115% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των επιχειρήσεών της, εκτός των τραπεζών, είναι μόνα τους το 127% του ΑΕΠ της. Τα χρέη των τραπεζών της είναι μόνα τους το 362% του ΑΕΠ της. Συνολικά, δηλαδή, αυτό το οποίο λέμε "ΟΛΛΑΝΔΙΑ" στον κόσμο, χρωστάει το 678% του ΑΕΠ της.
Αυτό δεν το λέμε εμείς, επειδή είμαστε "Ελληναράδες" ...Αυτό το λένε τα στοιχεία τού έγκριτου Mc Kinsey Global Institute, που τα έχει πάρει από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Αυτή η Ολλανδία μάς στέλνει τον Ντάισελμπλουμ να μας "μαλώνει" και να μας "κουνάει" το δάκτυλο. Ας κάνει δηλαδή η Γερμανία αυτά, τα οποία έβαλε μέσω του υπόδικου Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ την Ελλάδα να κάνει, για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί η οικονομία της. Ας "ανακατέψει" ιδιωτικά και κρατικά χρέη μαζί, για να δούμε τι θα βγάλει ...Να περάσει, μέσω κρατικών χρηματοδοτήσεων, μερικές από τις "τρύπες" των χρεών των ιδιωτικών τραπεζών στο κρατικό χρέος ...Να περάσει τα χρέη τού συστήματος υγείας, των ασφαλιστικών ταμείων ή της τοπικής αυτοδιοίκησης στο δημόσιο χρέος. Ας μην κάνει η Γερμανία το γνωστό "λίφτινγκ" και ας δείξει το πραγματικό "πρόσωπο" της οικονομίας της στον κόσμο.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα τιναχθεί στον αέρα ο προϋπολογισμός της, εφόσον θα αγγίξει αστρονομικά ποσά. Το ίδιο ισχύει και για την Ολλανδία του Ντάισελμπλουμ, που εσχάτως μάθαμε πως είναι ένας κοινός αγράμματος με μεταπτυχιακό στο μοίρασμα σανού σε δύο γαϊδούρια ...με μια ολλανδική "οπτική". Ας το κάνει αυτό η Ολλανδία με τα ιδιωτικά χρέη των πολιτών να είναι πολλαπλάσια των ελληνικών νοικοκυριών. Τη "φούσκα" των ολλανδικών ακινήτων πότε θα την περάσουν στο δημόσιο χρέος, όπως έγινε με την ελληνική περίπτωση, όπου το κύριο μέρος των ιδιωτικών δανείων των τραπεζών αφορούσαν στεγαστικά δάνεια και έχουν ήδη πληρωθεί από το κράτος στις τράπεζες;
Όμως αυτό, το οποίο δεν τολμά κανένας Ευρωπαίος να το κάνει - γιατί, εκτός των άλλων, είναι και λάθος - ανάγκασαν την Ελλάδα να το κάνει. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε; Θέλοντας να "ενοχοποιήσουν" ένα συγκεκριμένο κράτος, βρήκαν το οικονομικό μέγεθος που τους βόλευε και το δαιμονοποίησαν. Έχοντας προεπιλέξει την Ελλάδα ως μέρος του σχεδίου τους, βρήκαν σε ποιο μέγεθος είχε ιδιαιτερότητες και εκεί την "χτύπησαν". Βρήκαν ότι ο δείκτης τού δημοσίου χρέους τής Ελλάδας την "ξεχώριζε" από τους υπολοίπους και αυτόν τον δείκτη τον έκαναν "θεμελιώδες" μέγεθος για την οικονομία. Αν η Ελλάδα είχε μικρό δημόσιο χρέος και ιδιαίτερα μεγάλο ιδιωτικό χρέος, εκείνο θα έκαναν "θεμελιώδες".
Αυτό όλο είναι απάτη, που αγγίζει τα όρια τής συνομωσίας. Όμως, συνομωσία, η οποία έχει συνέπειες στη ζωή ενός ολόκληρου λαού, εύκολα γίνεται κατηγορία για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Απλά είναι τα πράγματα. Εδώ υπάρχει απάτη τεράστια. Τα χρέη είναι πάντα χρέη όταν κάποιος οφείλει, όπου κι αν οφείλει. Όταν παρουσιάζεις κάποιον σαν "χρεοκοπημένο" μόνον στο μέγεθος όπου αυτός υστερεί, επειδή βολεύει την προπαγάνδα σου να τον συκοφαντείς, είσαι απατεώνας. Είναι σαν να λες ότι ..."χρεοκοπημένος ΔΕΝ είναι αυτός, ο οποίος δεν έχει να πληρώσει ενοίκια, κοινόχρηστα, νερό ή τηλέφωνο στο σπίτι του, αλλά ΜΟΝΟΝ αυτός, ο οποίος χρωστάει ΔΕΗ". Επειδή δηλαδή ξέρεις ότι κάποιος έχει μια ιδιαιτερότητα, τον "ξεχωρίζεις" από την ιδιαιτερότητα αυτήν και τον καταστρέφεις, για να μην αγγίξει η αθλιότητά σου και τους άλλους.
Αυτό έγινε με την Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο έκαναν "φόκους" στο δημόσιο χρέος. Το δημόσιο χρέος είναι ένα από τα είδη των χρεών ανάμεσα στα πολλά που μπορεί να έχει ένας λαός ...Είναι μια "ΔΕΗ" σε έναν "κατάλογο", ο οποίος έχει πολλών ειδών χρέη. Για να ξεχωρίσουν την Ελλάδα από την Ολλανδία ή το Βέλγιο ή την τραγικά χρεωμένη Δανία, επέλεξαν αυτήν τη "ΔΕΗ" να κάνουν σημαία τής "κακοδιαχείρισης" και άρα δικαιολογία για να συκοφαντήσουν την Ελλάδα. Πάλι καλά δεν είπανε, δηλαδή, ότι στο Μνημόνιο θα μπει όποια χώρα βρίσκεται Νότια και Ανατολικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η οποία στην Πρωτεύουσά της έχει Ακρόπολη ...Τέτοιος "φωτογραφικός" διαχωρισμός δεν πρέπει να έχει γίνει άλλη φορά στην ιστορία. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Από τη στιγμή που ήθελαν το συγκεκριμένο "θύμα", γνώριζαν τι έψαχναν και πώς θα το παρουσίαζαν. Γνώριζαν ποια ιδιομορφία του θα μεγιστοποιούσαν και είχαν πάντα έναν "όμηρο" να τον εκβιάζουν με τη ζωή του...
...Έναν "όμηρο", όμως, ο οποίος, όπως θα δούμε, δεν θα αντιστεκόταν καθόλου και ήταν έτοιμος να πέσει στα "γόνατα" ...Έναν "όμηρο", ο οποίος είχε προδοθεί από την ηγεσία του. Η Ελλάδα, δια της βίας και της τρομοκρατίας και εξαιτίας ενός προδοτικού προσωπικού, που εναλλασσόταν στην κυβέρνηση, αναγκάστηκε και έκανε αυτό, το οποίο κανένας άλλος στον κόσμο δεν έχει κάνει: ...Έχει πληρώσει με δημόσια χρήματα τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζών. Έχει πληρώσει τουλάχιστον μία φορά τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων, ρίχνοντας στην πραγματικότητα χρήματα σε ένα άπατο "πηγάδι", εφόσον τώρα ξαναγυρίσαμε εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Οι τράπεζες συνεχίζουν να "διψάνε" για χρήμα. Γιατί ανάγκασαν την Ελλάδα να το κάνει; ...Για να την βάλουν σε Μνημόνιο. Για να την μετατρέψουν σε έναν "πυροκροτητή", τον οποίο θα τον έλεγχαν απόλυτα. Το Μνημόνιο, δηλαδή, ήταν για κάποιους το επιτυχές "ζητούμενο" και όχι ένα ατυχές αποτέλεσμα.
Άρα, το ζητούμενο είναι να δούμε πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο, το οποίο δημιουργεί την επικίνδυνη για ολόκληρη την Ευρώπη ελληνική "γόμωση". Στο Μνημόνιο μπήκαμε, όταν περάσαμε τον "πήχη" εκείνον, τον οποίο μόνοι τους όρισαν αυτοί που μας έσπρωχναν σ' αυτό. Όρισαν, για παράδειγμα, τον "πήχη" στο αυθαίρετο 110% του ΑΕΠ και εκεί μας έφτασαν με τον τρόπο που τους βόλευε. Πόσα χρήματα έλλειπαν, για να φτάσουμε περίπου εκεί; ...30 δις ευρώ; ...Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποίησαν το πάντα υπάρχον "χάσμα" τού τραπεζικού κενού και έβαλαν όσα τους έλειπαν. Έβαλαν τον προδότη Καραμανλή να προσθέσει αυθαίρετα στο χρέος 23 δις, "βοηθώντας" την οικονομία και χρηματοδοτώντας τους εγκληματίες τραπεζίτες. Έβαλαν και τον Σιωνιστή Γιωργάκη να βάλει άλλα 15 δις ευρώ και το ξεπέρασαν πολύ εύκολα.
Μετά ήρθαν τα Μνημόνια και βέβαια η Τρόικα. Μόνον η κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσε στις ιδιωτικές τράπεζες 140 δις. Άλλα 70 δις έδωσαν οι κυβερνήσεις που ακολούθησαν.
Έτσι, συνολικά έχουμε: 23 + 140 + 70 δις = 233 δις ...διαπιστωμένα μέχρι τώρα.
Όλα αυτά χρεώθηκαν στο Ελληνικό Δημόσιο και πήγαν στις ιδιωτικές ελληνικές τράπεζες. Είναι χρήματα, τα οποία χρεώθηκαν σε όλους τους πολίτες, για λεφτά που δεν πήραν.!!! ...Χρήματα, που νομίζουν οι Ευρωπαίοι ότι τα πήραν οι Έλληνες και "έζησαν" πλούσια και άρα παραπάνω από τις δυνατότητές τους, όπως λέει ο Σόιμπλε.

  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .