Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ

Η χρονιά του  Πύρινου Κόκκορα σηματοδοτεί κάτι που ΕΡΧΕΤΑΙ...
Happy Chinese New Year!!!

28/1 Και οι Κινέζοι αλλάζουν χρονιά, μπαίνουμε στην χρονιά του πετεινού.και συγκεκριμένα του Πύρινου Κόκκορα που δεν ξέρουμε αν θα το ξαναδούμε γιατί θα ξανάρθει σε 60 χρόνια.
Τι θα περιμένουμε λοιπόν;
*****
1) Σίγουρα θα ξυπνήσουμε για τα καλά από τον πρώτο μήνα (Φεβρουάριο) θα την "ακούσουμε"...
2) κάποιοι θα
γίνουν σούπα και κοκκορόπιτα άλλοι θα την γλυτώσουν.
3) πολύ σεξ προβλέπεται τώρα δεν ξέρω αν οι Κινέζοι εννοούσαν την κυβέρνηση των προδοτών η του λαού μάλλον το εργαλείο του λαού θα τους βάλει κάτω και τους δυο;
4) Την Πρωτοχρονιά, οι Κινέζοι φορούν καινούργια ρούχα για να συμβολίσουν το νέο ξεκίνημα και τις ελπίδες του καινούργιου χρόνου, τυχερό τους χρώμα το κόκκινο, που φανερώνει την αισιοδοξία αλλά και την εορταστική διάθεση...
Λίγο Mπουγά θυμίζει αυτό "βάλε το κόκκινο το στρινγκ για να γουστάρω όπως πριν"...;
5)Οι Κινέζοι ξεχωρίζουν στον Πετεινό πέντε αρετές - θάρρος, ευγένεια, αφοσίωση, αξιοπρέπεια και καλοσύνη. Και αυτές είναι οι ιδιότητες που πρέπει να καλλιεργήσουμε το 2017.
6) Ο Πετεινός είναι αντιφατικός χαρακτήρας για αυτό το 2017 θα αποτελέσει πρόκληση για εκείνους που δεν μπορούν να κρατήσουν ισορροπίες μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασίας. Ωστόσο, για όλους τους δραστήριους ανθρώπους ο Πετεινός θα συμβάλει στην επίτευξη πολλών θεμάτων.
7) Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν για όλα τα ζώδια, αυτή η χρονιά θα είναι πολύ επιτυχημένη και καλύτερη από την προηγούμενη. τα πάντα θα είναι λίγο πιο εύκολα λέμε σχεδόν για όλους και μιλάμε για όσους είναι της "εργασίας" ... οι άλλοι ΣΟΥ...ΠΑ .
8)Ο Πετεινός είναι σύμβολο του ήλιου γιατί το πρωινό αρχίζει με λάλημα του κόκορα ως εκ τούτου ο Ήλιος για εμάς του ¨Έλληνες συμβολίζει την Αλήθεια και αυτή προβλέπουμε οτι ήρθε η ώρα να λάμψει, τα "παιδιά" του φωτός ίσως ήρθε η ώρα να "μιλήσουν" ακόμη και αν φέτος δεν είναι το τέλος σίγουρα είναι η αρχή που μπορεί να διαρκέσει μέχρι τρία χρόνια .
9)Μια τέτοια χρονιά πριν  χιλιάδες χρόνια εμφανίστηκε και ο κίτρινος ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Yellow Emperor.jpg που οι Κινέζοι πιστεύουν ότι τον έστειλε ο Θεός, παρόλο που περάσανε πολλά χρόνια οι μελετητές λένε οτι την ΑΝΟΙΞΗ εμφανίστηκε πρώτη φορά λέτε να έχει καμιά σχέση όλο αυτό με αυτά τα άλλα που λένε οι Κινέζοι για το 4.715 έτος κατά τους Κινέζους τι να πούμε και εμείς ελπίζουμε η χρονιά του πύρινου κόκκορα να κάψει τους προδότες και τους ψεύτες που κοροϊδέψανε τον ελληνικό λαό πρώτα και στήσανε πλεκτάνη σε όλη την Ευρώπη...Aggeloiellas



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .