Η τεχνική του διαδόχου Ή, αλλιώς, πώς ένας... Κούλης γίνεται Κυριάκος!



ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ
Η πληροφορία μου είναι τσεκαρισμένη και φανερώνει πώς λειτουργεί το αδίστακτο σύστημα εξουσίας στην καταδυναστευμένη χώρα μας.
Τα ξένα συμφέροντα έχουν αποφασίσει κάτι που όλοι λίγο ή πολύ το έχετε πάρει είδηση.
Ο Τσίπρας, αργά ή γρήγορα, θα πάρει τον
πούλο και θα αντικατασταθεί από τον Κούλη.
Το θέμα είναι στο... "γιατί το έχετε πάρει όλοι είδηση"!
Διότι, απλά, όλοι μας (μα όλοι) υφιστάμεθα πλύση εγκεφάλου.
Οι ενέργειες που γίνονται για να επιστρέψει στην εξουσία το απολύτως υποταγμένο μητσοτακέικο, είναι χειρουργικά προσεκτικές.
Δίνουν μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και προσαρμόζουν την εικόνα του Κούλη ως νά ναι αυτός και μόνον αυτός ο βέβαιος αντικαταστάτης του άχρηστου Τσίπρα.
Κεντρικός πυλώνας αυτής της συνωμοσίας είναι τα πέντε εθνικά τηλεοπτικά κανάλια.
Περιφερειακοί πυλώνες είναι τα εξαρτημένα ραδιόφωνα και το ίντερνετ.

Όχι οι εφημερίδες, διότι σχεδόν κανείς, πια, ούτε τις αγοράζει, ούτε τις παίρνει στα σοβαρά!
Το απόλυτο ζητούμενο γι αυτά τα διεθνή καθίκια που διαμορφώνουν συνειδήσεις είναι ο επηρεασμός του πιο εύπλαστου target group. Των νέων και των αφελών "αναποφάσιστων", ηλικιωμένων και μη.
Τούτα τα δυο γκρουπ είναι που βγάζουν ΠΑΝΤΑ τον νικητή των εκλογών. Δεν είμαστε εγώ και συ που έχουμε κατασταλαγμένη άποψη και ξέρουμε τί θα ψηφίσουμε!
Παρακολουθείστε και παρατηρήστε τα αναλυτικά δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του Αντέννα, του Σκάι, του Σταρ, του Άλφα και του Έψιλον.
Διαβάστε πίσω από τις λέξεις των ρεπορτάζ και των σχολίων τους.
Παντού, μα παντού, θα παρατηρήσετε ότι ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Λες και δεν υπάρχει άλλος!
Αν λειτουργούσε με καθαρά δημοσιογραφικα κριτηρια αυτή η άθλια χώρα, τότε αντί για τον Κούλη που δεν λέει και τίποτα στο φινάλε, θα εμφανιζόντουσαν να απαντούν στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, επιφανείς αντιμνημονιακοί με συγκροτημένο λόγο και εφαρμόσιμες προτάσεις όπως η Ζωή, ο Καζάκης, ο Λαφαζάνης, ο Ανταρσία, ο Λαπαβίτσας και φυσικά ο Βαρουφάκης.
Πότε-πότε θα δείτε σύντομες δηλώσεις (από υποχρέωση, επειδή ειναι τα μόνα αντιμνημονιακά κομματα εντός βουλής) του Κουτσούμπα και της Χ.Α.. Για ξεκάρφωμα και μόνο.
Στην σημειολογία, αυτο το... κολπάκι είναι παμπάλαιο και ονομάζεται "τεχνική του διαδόχου". Όλοι καταλαβαίνετε τι σημαίνει.
Ο, δε, Κούλης το έχει μάθει καλά το μάθημά του και φροντίζει καθημερινά να τροφοδοτεί αυτήν την άθλια δεξαμενή με δηλώσεις σκληρές και γεμάτες σοβαροφάνεια, όταν όλοι ξέρουμε ότι είναι το ίδιο, και περισσότερο, βλαξ και ανίκανος από τον Τσίπρα.
Όμως, το σύστημα θέλει αυτόν και έτσι πρέπει να γίνει.
Και μια λεπτομέρεια προς επίρρωσιν των λεγομένων μου: Η λέξη "Κούλης" έχει απαγορευθεί να λέγεται και να ακούγεται όταν γίνεται αναφορά σ' αυτό το χαζό.
Προσέξτε το και θα διαπιστώσετε εύκολα ότι η απουσία της είναι... εκκωφαντική. Ακριβώς επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ που θέλουν να χτίσουν στον ηλίθιο γιο του Αποστάτη Μητσοτάκη.
Κόβουν ακόμα και τα λόγια του κοσμάκη όταν τους βαζουν να μιλάνε στην κάμερα (πχ στις λαϊκές). Αν είναι ζωντανή μετάδοση και τους ξεφύγει, τότε γίνεται εσωτερικό "δικαστήριο" για το πώς ξέφυγε αυτό!
Ό Κούλης πρέπει να εγκατασταθεί στο θυμικό του Έλληνα ως Κυριάκος, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!
Το σκατό πρέπει να γίνει πρωθυπουργός στην θέση ενός άλλου σκατού!  Μπάμπης Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .