ΤΣΙΠΡΑΣ -Ο Αγιος Σώστης Της ΔΕΞΙΣΤΕΡΑΣ


Αυτός ήταν ο σχεδιασμός KAI O ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ...
..Να πετάξει τον "μουντζούρη" τής συμφωνίας και του νέου Μνημονίου στον λαό ...Να σβήσει τις ευθύνες των δωσίλογων και να τις "φορτώσει" στον λαό.
Θα έβαζαν τον λαό σε μια τρομερή "πρέσα" παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας και θα έβγαζαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν.
Ο Τσίπρας θα μπλόφαρε, αλλά αυτή η μπλόφα θα ήταν η "αποκατάστασή" του για την υπόλοιπη ζωή του. Μέχρι και τα εγγόνια του θα βολεύονταν ...
Τα παιδιά του Ερνέστου ...Του επαναστάτη γιου του επαναστάτη παππού.
Η "παράσταση" με αυτόν τον τρόπο θα λάμβανε τέλος με τον ιδανικό τρόπο. Θα "σφράγιζε" για πάντα η προδοσία και δεν θα υπήρχε κανένας ένοχος, εφόσον δεν θα υπήρχε έγκλημα.
Η κυβέρνηση θα έφερνε το νέο Μνημόνιο στη Βουλή και μάλιστα μέσα σε εορταστικό και πανηγυρικό "κλίμα", καθώς η Ελλάδα θα παρέμενε στον "πολιτισμένο" κόσμο και στον "πλούτο" τού ευρώ...
...Θα σώζονταν όλα μαζί τα πολιτικά "τζάκια", τα οποία γεννήθηκαν στην Κατοχή και "διέπρεψαν" στα Μνημόνια ...Θα πανηγύριζαν οι Θεοδωράκηδες, οι Φώφες και οι Μεϊμαράκηδες, που κι αυτοί συνετέλεσαν στο να διατηρηθεί ο "πολιτισμός" στην Ελλάδα ...
Θα πανηγύριζαν μαζί του όλοι οι εγκληματίες, εφόσον θα απαλλάσσονταν άπαξ για τις όποιες ποινικές τους ευθύνες για τα Μνημόνια.
Τι ποινικές ευθύνες θα μπορούσαν να έχουν για κάτι στο οποίο και ο λαός έδρασε με τον ίδιο τρόπο; Ευτυχείς όλοι. Ο Αλεξάκης θα τους έσωζε όλους και είτε ως Πρωθυπουργός είτε ως "επαναστάτης", θα "καπάρωνε" θέση μελλοντικού εθνικού "κεφαλαίου" για πάρα πολύ καιρό. **********
***** Με τις "πλάτες" των Αμερικανών ο σταλινικός Τσίπρας έκανε αυτό το αντιευρωπαϊκό "σώου" στην προεκλογική περίοδο. Με αυτών τις "πλάτες" ύψωνε τη σταλινική του "γροθιά" στον ουρανό.
Με τέτοιους προστάτες ποιος θα "μασούσε" να παραστήσει τον "ήρωα"; Απειλούσε τις "Αγορές" και άρα τους Αμερικανούς, όταν γνώριζε ότι το "κούρεμα" δεν τις αφορούσε πλέον. Πουλούσε "τρέλα" στην Ευρώπη και "αντίσταση". γιατί ήξερε ότι έχει προστασία. Έκανε "ματιές" στους Κάστρο, γιατί ήξερε ότι παίζει σε ένα "στημένο" παιχνίδι. Ποιος "αυτοδημιούργητος" θα τολμούσε να κάνει τέτοια πράγματα; Ας κοιτάξει γύρω του ο αναγνώστης και ας δει έναν σαραντάχρονο, ο οποίος θα μπορούσε μόνος του να χειριστεί με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα.
Εξαιτίας αυτού του σίγουρου "σεναρίου" προκάλεσε και το Δημοψήφισμα-"εμφύλιο". Έχοντας μπροστά του τον "τυφλοσούρτη" προηγούμενων πετυχημένων εφαρμογών, δεν δίστασε να τις επαναλάβει. Γνώριζε την αξιοπιστία τής σωτήριας πρακτικής τού "εμφυλίου" τόσο στην περίπτωση της κατοχικής όσο και της χουντικής καταστροφής. Υπό την επίβλεψη των Αμερικανών μπορούσε να τον προκαλέσει έστω και σε ένα ιδεατό επίπεδο. Ποιος ο στόχος αυτού του "εμφυλίου"; ...Να πετάξει τον "μουντζούρη" τής συμφωνίας και του νέου Μνημονίου στον λαό ...Να σβήσει τις ευθύνες των δωσίλογων και να τις "φορτώσει" στον λαό.
Να δώσει στους δωσίλογους την ευκαιρία να παραστήσουν τους φορείς τής δημοκρατίας, της ανάπτυξης και του πολιτισμού.  αποσπάσμα απο ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΑΚΕΦΑΛΗ ΕΛΛΑΣ-ΤΡΑΪΑΝΟΥ )

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΣΤΕΡΑΣ(ΤΡΑΊΑΝΟΥ)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .