...Αλήτες ...Προδότες κομμουνιστές
( Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ_14-05-2018)

…ΑΥΤΟΙ είναι οι πραγματικοί "φονιάδες των λαών"
"Συμβόλαιο θανάτου" εκτελούν στην Ελλάδα τα χειρότερα ανθρώπινα παράσιτα, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.
Ποιον στόχο είχε η "παράσταση" του ΚΚΕ μπροστά στο άγαλμα του Τρούμαν;

..."Είναι ντροπή και όνειδος να υπάρχει το άγαλμα του Τρούμαν στην Ελλάδα" ...είπε ο άεργος και ανεπάγγελτος Γενικός Γραμματέας τού ΚΚΕ. Συμπληρώνοντας τη σκέψη του, δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι ..."αυτός ο άνθρωπος, με αποφάσεις του, έγινε το αίτιο θανάτου χιλιάδων πολιτών (σε αντίθεση με τον "αγγελικό" Στάλιν, ο οποίος "χάιδεψε" δεκάδες εκατομμύρια αντιφρονούντων) ρίχνοντας βόμβες Ναπάλμ στους Έλληνες". Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον αγράμματο τεμπελχανά και επαγγελματία χαφιέ τού Περισσού. Συμφωνούμε απόλυτα για την κρίση του απέναντι στον Τρούμαν και επαυξάνουμε ...Είναι ντροπή και όνειδος να υπάρχει το άγαλμα του Τρούμαν στην Ελλάδα. Ήταν ένας σκληρός εγκληματίας ο Τρούμαν. Εγκλημάτησε εις βάρος πολλών λαών και εις βάρος καί των Ελλήνων.
Κατά τη γνώμη μας ήταν πολύ χειρότερος από αυτό το οποίο περιγράφει ο Κουτσούμπας. Γιατί;

Γιατί, ειδικά για την περίπτωση των Ελλήνων, αυτά, τα οποία του καταλογίζει το κόκκινο παράσιτο, είναι πολύ ασήμαντα σε σχέση με αυτά που πραγματικά έχει κάνει εις βάρος τους. Οι βόμβες Ναπάλμ ήταν πταίσμα μπροστά στο πραγματικό και μεγάλο έγκλημά του εις βάρος των Ελλήνων. Καμία βόμβα Ναπάλμ δεν φτάνει - έστω και στο ελάχιστο - το έγκλημα του Τρούμαν εις βάρος τής Ελλάδας. Ποιο ήταν αυτό το τρομερό έγκλημα στο οποίο αναφερόμαστε; ...Το έγκλημά του ήταν ότι συνεργάστηκε εις βάρος των Ελλήνων με τους εγκληματίες ΚΚΕδες τού παρελθόντος ...Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς εγκληματικούς παράγοντες, που προκάλεσαν τον ελληνικό Εμφύλιο ...Αυτός και κάποιοι όμοιοί του έβαλαν το βρομερό ΚΚΕ να επιτεθεί στον ελληνικό λαό, προκειμένου, μετά από έναν τρομερό πόλεμο που τον είχε "γονατίσει", να τον "ισοπεδώσει" πλήρως.
Γι' αυτόν τον λόγο υπήρξε εγκληματίας ο Τρούμαν. Γι' αυτόν τον λόγο συμφωνούμε με τον Κουτσούμπα. Ο Τρούμαν ήταν εγκληματίας, γιατί χρησιμοποίησε το ΚΚΕ εις βάρος τού ελληνικού λαού. "Όπλισε" το κόμμα τού Κουτσούμπα και των χαφιέδων και "πυροβόλησε" τους Έλληνες. Αυτό είναι το μεγάλο του έγκλημα. Ως εκ τούτου ο συνένοχός του, ο Κουτσούμπας, θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε δικαίωμα να τον βρίζει. "Μα - θα πει κάποιος - , αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέμε, για ποιον λόγο ο Κουτσούμπας "βρίζει" το "αφεντικό" του;" ...Για "ξεκάρφωμα" ...Τζάμπα είναι το "βρισίδι". Αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο ...Από τον πόλεμο και μετά αυτό είναι βασικό σενάριο για το "ξεκάρφωμα" των προδοτών. Πάντα αυτό είναι το σενάριο που ακολουθεί το χαφιεδομάγαζο του Περισσού. Οι κομμουνιστές, είτε βρίζουν τους Αμερικανούς στη Βουλή είτε κάνουν πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, παίζουν ..."ΘΕΑΤΡΟ"
...Κάνουν αυτό, το οποίο εδώ και έναν αιώνα αρέσκονται να κάνουν ..."Δουλεύουν" τους Έλληνες ...Τους Έλληνες, με τους οποίους έχουν πολιτισμικές διαφορές και τους οποίους - όπως θα δούμε παρακάτω - οι ΚΚΕδες απεχθάνονται σε βαθμό θανάσιμο. Αν λοιπόν είναι ντροπή και όνειδος η ύπαρξη του αγάλματος του Τρούμαν στην Αθήνα, τότε αποτελεί απόλυτη εθνική μας ξεφτίλα να υπάρχει το ΚΚΕ στην Ελλάδα ...Είναι η ξεφτίλα των αιώνων να πληρώνουμε με χρήματα των Ελλήνων πολιτών έναν εγκληματικό μηχανισμό, ο οποίος στα 100 χρόνια που υπάρχει υπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τα συμφέροντα των ξένων εις βάρος τού ελληνικού λαού. Είναι αίσχος να υπάρχουν χαφιέδες σαν τον Κουτσούμπα, οι οποίοι γιορτάζουν εκατό χρόνια συστηματικών εγκλημάτων και "δουλέματος".
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης το πόσο πολύ μας "δουλεύει" το "τεμπελχανείο" τού Περισσού και τον λόγο για τον οποίο έδωσαν την πρόσφατη "παράσταση" με το άγαλμα του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ τους.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ  την συνέχεια ΚΑΙ προωθείστε
                                                              Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/…/alites-prodotes-kommoun… #ΤΡΑΪΑΝΟΥ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_ΑΛΗΤΕΣ_ΠΡΟΔΟΤΕΣ_ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ_14_05_2018)
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .