Tι κρύβεται πίσω απο την "αντιναζιστική" KAI "αντικομμουνιστική" υστερία του συστήματος;


Σήμερα κάποιοι επιχειρούν να επαναλάβουν την ιστορία, για να συνεχίσουν τις "εισπράξεις" τους. Θέλουν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν το έργο τους, που στόχο έχει την παγκόσμια κυριαρχία. Την Ευρώπη, την οποία κάποτε "καταπάτησαν" ως φιλοξενούμενοι, τώρα θέλουν να την αποκτήσουν ως "ιδιοκτήτες". Για να το καταφέρουν αυτό, αλλάζουν τα "φόβητρα" και επαναλαμβάνουν τις παλιές πρακτικές. Πίσω από την "αντιναζιστική" υστερία, η οποία σήμερα δημιουργείται τεχνητά στην Ευρώπη, κρύβονται τα ίδια μεγάλα συμφέροντα, που, κάποτε επένδυαν στην "αντικομμουνιστική" υστερία.
Κάποτε με τον "αντικομμουνισμό" ανάγκαζαν τα κράτη να παίρνουν τα "δηλητηριώδη" δάνειά τους και σήμερα με τον "αντιναζισμό" - οι ίδιοι άνθρωποι - επιχειρούν ως "δανειστές" να αναγκάσουν τα κράτη να ξεπουληθούν, για να τους τα "ξεπληρώσουν" ...Αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται σήμερα ...Σήμερα έρχεται ο "λογαριασμός" της μεταπολεμικής περιόδου. Σήμερα οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να πληρώσουν τα σφάλματα και τις ηλιθιότητες των πατέρων τους - που τους πρόδωσαν - στους τοκογλύφους ...Στους "πατέρες", που για πάνω από μισό αιώνα βολεύτηκαν, είτε με τα "χρίσματα" των ΗΠΑ είτε με αυτά της Μόσχας.
Η ανθρωπότητα σήμερα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κρίσιμα "σταυροδρόμια" της ιστορίας της. Αν ο κόσμος δεν αντιδράσει με τον σωστό τρόπο, θα τον ξαναβάλουν σε περιπέτειες. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο ανήκουν και οι Έλληνες, οι οποίοι για άλλη μία φορά βρίσκονται στο "μάτι" του "κυκλώνα", περιμένοντας τα χειρότερα ...Οι Έλληνες, οι οποίοι εκ του πονηρού και οργανωμένα δυσφημούνται παγκοσμίως για τις φασιστικές τους "τάσεις". Πίσω από τη "μάχη" εναντίον της Χρυσής Αυγής κρύβονται εντολές τού διευθυντηρίου της Νέας Τάξης, που, αν δεν γνωρίζουν οι Έλληνες στο πού αυτές αποσκοπούν, δεν θα αποφύγουν ένα ακόμα αιματηρό 1944.
Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό αυτόν της πρόκλησης συλλογικών φοβιών, μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο διώκεται η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, καθώς και τον ύποπτο ρόλο τού ηγέτη της ...Του ηγέτη, ο οποίος έλαβε το "χρίσμα" του από τον συνταγματάρχη πράκτορα της CIA, που παρίστανε τον Δικτάτορα. Αυτό βέβαια δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς προαπαιτούμενα γνώσης. Όσο απλό κι αν φαίνεται - όταν έχει πλέον εξηγηθεί - , τόσο σύνθετο είναι όταν προσπαθείς να το πιάσεις από μια "άκρη" με στόχο να το εξηγήσεις. Η σημερινή αντιναζιστική "υστερία" της Ευρώπης δεν μπορεί να εξηγηθεί, χωρίς να γνωρίζει κάποιος τον σχεδιασμό της Νέας Τάξης και τα πραγματικά αφεντικά της...
...Δεν μπορεί να ερμηνευτεί η "ταραχή" ή η "ανησυχία" του Σβόμποντα ή του Σουλτς για ένα περιθωριακό κόμμα του 6% στην Ελλάδα ...Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η "αγωνία" των πανίσχυρων Εβραίων της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίοι "πίεζαν" την ελληνική κυβέρνηση να πάρει "μέτρα" εναντίον των χρυσαυγιτών ...Δ
εν μπορεί να δικαιολογηθεί ο "τρόμος" των Ελλήνων δικαστών, επειδή έφτασε στα χέρια τους μια φωτογραφία του Κασιδιάρη με όπλο. Εφόσον κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να μας πείσει πως όλοι αυτοί οι πανίσχυροι παράγοντες, οι οποίοι βυθίζουν κράτη σε πολέμους, κινδυνεύουν από τους αγράμματους τενεκέδες της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να βρεθεί εξήγηση γι' αυτήν τους τη φαινομενικά "φοβική" συμπεριφορά.
Όταν έχεις τη δυνατότητα να ισοπεδώνεις κράτη όπως η Σερβία, το Ιράκ ή η Συρία, πώς μπορείς να πείσεις ότι "φοβάσαι" από το "σημειωτόν" του Κασιδιάρη; Δεν είναι δυνατόν το πανίσχυρο Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ να δηλώνει ότι "συγκλονίστηκε" από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, τη στιγμή που στις ίδιες τις ΗΠΑ τα θύματα των εγκλημάτων μίσους τα κουβαλάνε καθημερινά με τα καρότσια μέσα στα σχολεία τους.
Ο Ομπάμα πρέπει να είναι ηθοποιός επιπέδου Όσκαρ, για να δείχνει τόσο συγκλονισμένος για τον θάνατο ενός ανθρώπου, τη στιγμή που - εξαιτίας των πολιτικών του και άρα εξαιτίας του ιδίου - μόνον στη Συρία έχουν σκοτωθεί πάνω από 100.000 άνθρωποι. Μόνον εξαιτίας των ναρκωτικών, που υπό τις δικές του εντολές καλλιεργούνται στο Αφγανιστάν, έχουν πεθάνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Αυτός ο κατά συρροή δολοφόνος έδειξε "συγκλονισμένος" με το έγκλημα στο Πέραμα ...Λιοντάρια, που να φοβούνται ποντίκια, μόνον στα κινούμενα σχέδια έχουμε δει και ποτέ στην πραγματικότητα. Κάποιοι μας "δουλεύουν" και πρέπει να βρούμε τον λόγο που το κάνουν και τι επιδιώκουν.
Σε αυτό το σημείο απαιτείται γνώση. Πρέπει να εντοπίσουμε ανάλογες πρακτικές του συστήματος, με αυτές που βλέπουμε σήμερα, προκειμένου να τις ερμηνεύσουμε. Λίγο να ψάξουμε, είναι εύκολο να βρούμε μια "άκρη". Αυτός ο ψευδοφόβος τού συστήματος για άχρηστους και τενεκέδες αντιπάλους δεν είναι πρωτοφανής. Αυτή η ψευδοϋστερία των πανίσχυρων παραγόντων του συστήματος απέναντι στο αδύναμο και ασήμαντο κοινωνικό περιθώριο - και εν πολλοίς "κατακάθι" - δεν είναι πρωτοφανής. Η ίδια "παράσταση" έχει ανέβει ξανά με μεγάλη "επιτυχία" στο παρελθόν.
Κάποτε, για παράδειγμα, "έτρεμε" το σύστημα για τον κομμουνισμό, ο οποίος μέσα στον χρόνο αποδείχθηκε "ψόφιος" ...Ο κομμουνισμός, ο οποίος μέσα στον χρόνο αποδείχθηκε πως ήταν η επιλογή των αγράμματων, των αλκοολικών, των χαφιέδων, των τεμπέληδων και των ανώμαλων. Αυτό, όμως, καμία σημασία δεν είχε για τους "ηθοποιούς", οι οποίοι τον πρόβαλαν σαν "θανάσιμο" εχθρό του πολιτισμού της Δύσης. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν δήθεν πως τον "έτρεμαν", για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, την έκαναν τη δουλειά τους. Μέχρι να καταλάβει ο κόσμος ότι οι κομμουνιστές ήταν για τα "πανηγύρια", οι ισχυροί είχαν κάνει τον κομμουνισμό πανίσχυρο φόβητρο με πυρηνικές δυνατότητες. Μέχρι να καταλάβει ο κόσμος ότι ο κομμουνισμός ήταν πράγματι "τζούφιος", αυτοί είχαν προλάβει και είχαν "καβαλήσει" τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την "προστασία" του ως επικεφαλής του αντικομμουνιστικού σχεδιασμού.
Κάτι ανάλογο πιστεύουμε ότι συμβαίνει σήμερα με τον ναζισμό. Αυτοί, οι οποίοι κάποτε με το "φόβητρο" του κομμουνισμού "καβάλησαν" τον κόσμο, σήμερα, με "φόβητρο" τον ναζισμό, προσπαθούν απλά ...να μην "ξεκαβαλικέψουν". Προσπαθούν να διασώσουν τα προηγούμενα κεκτημένα ...Απλά πράγματα. Γι' αυτόν τον λόγο μάς είναι χρήσιμο να "προβάλουμε" τα σημερινά φαινόμενα σε ένα απολύτως όμοιο ιστορικό "προηγούμενο". Γι' αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητο να δούμε τα highlight της προηγούμενης "παράστασης", για να αξιολογήσουμε το remake της...
Αν το καταφέρουμε αυτό και "πατήσει" η σημερινή κατάσταση σε μια παλιότερη εφαρμογή, ο αναγνώστης θα καταλάβει τα πάντα ...Θα μιλάμε για πραγματικό γεγονός και δεν θα αποτελεί η άποψή μας απλά μια φανταστική υπόθεση εργασίας ...Λογική και καλοδιατυπωμένη άποψη, αλλά πάντα ...υπόθεση.
Το πιο δολοφονικό "δίδυμο" στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Το σκληρό "δηλητήριο" και το θανατηφόρο "αντίδοτό" του.
Ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος ...Είναι ιδεολογίες τού "σωλήνα", οι οποίες "κατασκευάστηκαν" για να "τσουβαλιάσουν" τον κόσμο και να εξυπηρετήσουν τα "αφεντικά" τους. Αφεντικά καί των δύο αυτών "ιδεολογημάτων" είναι οι κυρίαρχοι των δύο τελευταίων αιώνων ...Οι Προτεστάντες και οι Εβραίοι. Οι πιο σκληροπυρηνικοί και Προτεστάντες - που είναι οι Πρώσοι - και οι πιο οι ισχυροί των Εβραίων - που είναι οι τραπεζίτες—. Πρώσοι φανατικοί "Προτεστάντες" με χρήματα των Εβραίων δημιούργησαν τους δύο "ισμούς", οι οποίοι "αρρώστησαν" τον κόσμο ...Αυτών των επιχειρηματιών "υπάλληλος" ήταν ο "εργολάβος" Μαρξ, ο οποίος ήταν Εβραίος που παρίστανε τον Προτεστάντη.
Αυτοί οι κατά παραγγελία "ισμοί" είναι σαν τους θανατηφόρους ιούς, οι οποίοι "κατασκευάζονται" στα εργαστήρια και μολύνουν τον κόσμο, προκειμένου οι εμπνευστές τους να θησαυρίζουν, πουλώντας το υποτιθέμενο "αντίδοτο"
. Στην κυριολεξία αυτοί οι ιδεολογικοί "ισμοί" ήταν οι πιο θανατηφόροι ιοί που γνώρισε ο κόσμος ...Πάνω από διακόσια εκατομμύρια νεκρών "κόστισαν" στον αιώνα που μας πέρασε ...Εκατομμύρια νεκρών ανθρώπων, εξαιτίας των δύο παγκοσμίων πολέμων και των κομμουνιστικών "εκκαθαρίσεων" που ακολούθησαν ...Εκατομμύρια ανυποψίαστων θυμάτων, εξαιτίας των δυνατοτήτων που έδωσαν στα κτήνη αυτοί οι δύο θανατηφόροι "ιοί"...
...Οι απόλυτα ανθρωποκτόνοι "ιοί", οι οποίοι κάνουν την επιδημία της πανώλης να φαίνεται σαν απλό "κρυολόγημα" για την ανθρωπότητα. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός είναι η "Έμπολα" και η "Αντιέμπολα" των ιδεολογιών ...Είναι απολύτως "συμβατά" μεταξύ τους, εφόσον εξ' αρχής έχουν σχεδιαστεί με τη λογική του "αντί-" ...Το ένα βρίσκεται "απέναντι" από το άλλο ...Ό,τι φαινομενικά "παράγει" το ένα, το "ακυρώνει" το άλλο.
Το πρόβλημα βέβαια εδώ είναι ότι δεν υπάρχει "σωτηρία", γιατί είναι έτσι σχεδιασμένη η κατάσταση, ώστε να μην υπάρχει "σωτηρία". Το ένα λειτουργεί θεωρητικά σαν "αντίδοτο" του άλλου και εκεί βρίσκεται η "παγίδα" ...Όσο θανατηφόρος είναι ο "ιός", άλλο τόσο θανατηφόρο είναι και το "αντίδοτό" του ...Όποιο και να "πάρεις", το ίδιο θανατηφόρο είναι. Πεθαίνει αυτός ο οποίος μολύνεται από τον κομμουνιστικό "ιό", αλλά πεθαίνει κι αυτός ο οποίος προσπαθεί να "εμβολιαστεί" με το αντικομμουνιστικό "εμβόλιο", που είναι ο θανατηφόρος ναζισμός.
Γιατί συμβαίνει αυτό; ...Γιατί αυτό συνέφερε τους δημιουργούς τους. Γιατί αυτό επιλέχθηκε στο πρωσικό "εργαστήριο" των Εβραίων "επιστημόνων". Είναι "κατασκευασμένες" ιδεολογίες, προκειμένου κάποιοι να εκβιάζουν τους λαούς και να απειλούν τα κράτη ...Να τα εκβιάζουν, προκειμένου αυτά να παραμένουν στη "σφαίρα" της επιρροής τους και να απειλούν τους λαούς - όταν αυτοί αντιστέκονται - ακόμα και με εμφύλιο. Εκεί όπου ξεκινάει το ένα, τελειώνει το άλλο και γι' αυτόν τον λόγο λειτουργούν σαν "θηλιά", που επιτρέπει το "τσουβάλιασμα" της ανθρώπινης κοινωνίας ...Μια "θηλιά", η οποία "κλειδώνει" το πολιτικό σκηνικό μέσα στα όριά της και συνθλίβει οτιδήποτε μπορεί να "γεννηθεί" μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες και να απειλήσει τους "γενετιστές" της πολιτικής "παθογένειας".
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Dec 27, 2013
Το "φάντασμα" πάνω από τον πλανήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .