ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα σκληρά τοιχώματα του ίδιου βόθρου. ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Το βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα μπροστά στα μάτια μας …Το ΚΚΕ «γέννησε» τη Χρυσή Αυγή ακριβώς όταν υπήρξε ανάγκη …Όταν τη χρειάστηκαν οι δανειστές μας …Όταν τη χρειάστηκαν οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες ιδιοκτήτες των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι μας πρόδωσαν. Κάθισε το ΚΚΕ να φάει μερικές «καρπαζιές» από τους έμμισθους ναζιστές και αυτόματα «γεννήθηκε» η «ηρωική» Χρυσή Αυγή. Γιατί τους ήταν απολύτως χρήσιμη; …Για να μην αντιδράσει ο κόσμος στην εξαθλίωση των Μνημονίων και αρχίσει και αναζητά πολιτική διέξοδο πέρα από τον δικομματισμό. Πριν αυτός ο λαός παρακάμψει τους πολιτικούς των πρεσβειών, οι ιδιοκτήτες τής Democracy έβγαλαν το «χαρτί» τής βίας και τους προβοκάτορες. Άρχισαν να προωθούν τη βίαιη έκφραση της λαϊκής οργής και έβγαλαν τους «μπράβους» τού φασισμού στην πιάτσα για να την εκφράσουν.
Πριν αρχίσει λοιπόν ο κόσμος ν’ αναζητά το δίκιο του —μέσω της πολιτικής και της Δικαιοσύνης— προσπάθησαν να τον «εκτροχιάσουν» από την πιθανότητα να βρεθεί στον σωστό «δρόμο» τής αναζήτησης. Ανέλαβε η δική τους Χρυσή Αυγή να μιλάει για «κρεμάλες» και «λιντσαρίσματα», για να φύγει η κουβέντα από την πολιτική επίλυση του προβλήματος. Ανέλαβε η Χρυσή Αυγή να δίνει κλωτσιές και μπουνιές σε δημοσιογράφους και πολιτικούς, για να αρχίσουν οι πολίτες να «ιεραρχούν» τις προτεραιότητές τους και να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να σώσουν πρωτίστως τη Δημοκρατία. Αυτός ήταν ο ρόλος τής Χρυσής Αυγής με τα παρελαύνοντα «Χάιλ-βάνια» …Να εμφανιστεί σαν απειλή για τη Δημοκρατία, ώστε να «σώσει» τους προδότες, δίνοντάς τους θετικό ρόλο …

Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που έσωσε τον χοντροβενιζέλο και τη δικομματική συμμορία, η οποία γρήγορα πήρε την «πάσα» της και έκανε το δικό της «παιχνίδι». Γρήγορα «έστησε» την «παράσταση» του «δημοκρατικού τόξου», που, μπορεί να μας πρόδωσε, αλλά, προστατεύει τη «δημοκρατία» από τα «άκρα». Ακόμα και η δολοφονία τού Φύσσα μπορεί να έγινε σε συνεννόηση με το σύνολο του δικομματισμού και βέβαια υπό την επίβλεψη των γνωστών Πρεσβειών …»Στημένο» ήταν όλο το παιχνίδι τής Χρυσής Αυγής.
Γνώριζαν εκ των προτέρων όλοι οι προδότες πως την κρίσιμη στιγμή τής προδοσίας θα εμφανιζόταν η «σωτήρια» ναζιστική Χρυσή Αυγή. Έτσι λειτουργούσε πάντα το σχέδιο και έτσι θα λειτουργούσε και στη συγκεκριμένη περίπτωση …Γνώριζαν από την αρχή οι προδότες Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Βενιζέλοι πως δεν κινδυνεύουν με τιμωρία για όσο διάστημα τα αφεντικά τους έχουν το «χαρτί» τού ναζισμού στο «μανίκι» τους. Η Χρυσή Αυγή των Κασιδιάρηδων και των Παππάδων ήταν το ναζιστικό «ιππικό», το οποίο θα τους έσωζε την τελευταία στιγμή. Γι’ αυτόν τον λόγο κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες τους με τα «κραυγαλέα» φέσια και τις σβάστικες …Για να μπορούν ακόμα και οι πιο αγράμματοι και ανύποπτοι πολίτες να καταλάβουν ότι πρόκειται περί ναζιστικού κόμματος …Για να καταλάβουν όλοι πως οι μόνοι που «ευαγγελίζονται» τη «σωτηρία» μακριά από τα κόμματα των αφεντικών είναι οι φασίστες, οι οποίοι απειλούν τη «δημοκρατία» …Για να καταλάβουν όλοι ότι ο «πατριωτισμός» βρίσκεται στα «χέρια» των ναζιστών, ώστε να «φύγουν» από εκεί. Περί αυτού πρόκειται. Η φασιστική Χρυσή Αυγή με την ύπαρξή της και μόνον μετατρέπει σε αναγκαίο κακό ακόμα και την ίδια την προδοσία.
Από εκεί και πέρα το σενάριο είναι πάντα το ίδιο: Μια «στημένη» και ανούσια «κόντρα» με τους «διεθνιστές» κομμουνιστές, προκειμένου να αποσπάται η προσοχή τού κόσμου από τους πραγματικούς προδότες. Η εξειδίκευση της Χρυσής Αυγής είναι η γνωστή και χιλιοειπωμένη ναζιστική ρητορική κατά των κομμουνιστών. Όταν δεν ξύνονται με τις «τζουγκράνες» σε κάποιοι υπόγειο, ακονίζουν «ξιφολόγχες» στα πεζοδρόμια …Μιλάμε για σούργελα …Μέχρι την αποτρίχωση και τα βαράκια φτάνει το μυαλό τους …Ο πολιτικός σχεδιασμός είναι αυτός που τους σώζει. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι είναι πέρα για πέρα αγράμματοι, αποκτάνε —μέσω της επανάληψης— έναν πολιτικοφανή λόγο, ενώ είναι πολιτικά «αναλφάβητοι» και μορφωτικά τενεκέδες …Το ακριβές «είδωλο» των συναδέρφων τους κομμουνιστών.
Αυτοί οι επαγγελματίες προβοκάτορες εξυπηρετούν το σύστημα όποτε καλούνται να το κάνουν. Γι’ αυτόν τον λόγο την ώρα που ψηφίζονταν τα Μνημόνια οι κομμουνιστές και οι χρυσαυγίτες αλληλοβρίζονταν στη Βουλή, προσπαθώντας να τραβήξουν την προσοχή από τους προδότες και να πετάξουν τη «μπάλα» στην εξέδρα. Λογικό είναι αυτό, εφόσον η συζήτηση στη Βουλή δεν συνέφερε τους δανειστές μας…
…Δεν συνέφερε τα κοινά αφεντικά των φασιστών. Περί αυτού πρόκειται. Ο άεργος και ανεπάγγελτος Κουτσούμπας έχει τα ίδια αφεντικά με τον επίσης άεργο και ανεπάγγελτο Μιχαλολιάκο …Γι’ αυτών των αφεντικών τα συμφέροντα «στήνουν» τον σκυλοκαυγά …Μιλάμε για «τυφλοσούρτη». Οι δύο αποκλειστικοί εκφραστές τής απειλής εκδήλωσης κοινωνικής βίας απέναντι στους προδότες τού αστικού δικομματισμού είναι «στημένοι» και υπάλληλοι των ίδιων αφεντικών. Για άλλη μια φορά λειτούργησε τέλεια η απόλυτη παγίδα των λαών …Ο εφιάλτης των ελεύθερων δημοκρατών πολιτών. Απ’ όπου κι αν πας να «ξεφύγεις», πέφτεις πάνω στα «μαχαίρια» των φασιστών. ................
.................Ακόμα και φανατικός να είσαι, θα «καπελωθείς» ανεξαρτήτως «αφετηρίας». Οι δεξιόστροφοι εθνικιστές «καπελώνονται» ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους ναζιστές και οι αριστερόστροφοι αντιδραστικοί «καπελώνονται» ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους κομμουνιστές. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι —και μεταξύ αυτών και οι πραγματικοί Δημοκράτες— εγκλωβίζονται μέσα στο νόμιμο δημοκρατικό «τόξο» τής Democracy …Ακόμα και με την αξία ή το έργο σου να παρακάμψεις τους Κνίτες, οι οποίοι λειτουργούν ως «φίλτρα» των ΜΜΕ —όπως η Τρέμη, ο Λαζόπουλος, ο Ευαγγελάτος, ο Βερύκιος, ο Λάτσιος, ο Τέλλογλου, ο Παπαχελάς, ο Μαλέλης ή ακόμα και η «δόκιμη» Σαράφογλου—, δεν μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις στην κοινωνία ως εναλλακτική «πρόταση». Οι πάντες εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό το «τσουβάλι» τού δικομματισμού, το οποίο —όταν βολεύει τους ιδιοκτήτες του— «κλείνει» από τις πλευρές των οπλισμένων φασιστικών άκρων και μετατρέπεται» σε «σφαγείο» τού λαού.
Ελέγχοντας το πολιτικό προσωπικό τής χώρας, δεν έχουν λόγο να φοβούνται το «κεφάλι» τής Democracy. Το σύνολο της παραγωγής πολιτικού «προσωπικού» έχει «βραχυκυκλωθεί».
Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη την Ελλάδα στο «σφαγείο» τού ΔΝΤ. Δεν τη φοβούνταν …Δεν φοβούνταν ούτε το πολιτικό ούτε το δημοσιογραφικό της προσωπικό. Το σύνολο του μηχανισμού ανάδειξης νέων πολιτικών προσώπων μέσω της κομμουνιστικής «μόλυνσης» ήταν απόλυτα ελεγχόμενο και άρα δεν είχαν λόγο να φοβούνται όταν υπέγραφαν τα Μνημόνια της προδοσίας. Μόνον «Λεβέντηδες» άφηναν να «αντιδρούν» και αυτούς είχαν τον τρόπο τους να τους χαρτζιλικώνουν, για να μην ξεπερνάνε τα επιτρεπτά όρια. Το «κεφάλι» δηλαδή της κοινωνίας δεν τους φόβιζε με τις αντιδράσεις του …Είχαν όμως λόγο να φοβούνται το «κορμί» της.
Όμως, ακόμα και σε αυτό το επίπεδο, κανένα πρόβλημα, όπως αποδείχθηκε …Εκεί υπάρχει το «πεζικό» τού παρακράτους …Ο «στρατός» του, ο οποίος εκπαιδεύεται και πληρώνεται για να μπορεί να ελέγχει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις … Ο πραγματικός παρακρατικός «στρατός» και όχι τα χρυσαυγίτικα «χαϊβάνια», τα οποία με το ζόρι εκπαιδεύονται να κάνουν στρατιωτικό «βήμα» …Ο «στρατός» των προβοκατόρων, ο οποίος λειτουργεί με την ακρίβεια στρατιωτικής μονάδας, χωρίς να φοράει ρούχα παραλλαγής. Ποιος είναι αυτός ο «στρατός» τού παρακράτους; …Το τρομερό «εργαλείο» τού ΚΚΕ …Το Π.Α.ΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο) …Το «μεταμφιεσμένο» ΚΚΕ …Οι κρυφοί ανθέλληνες …Η βάση των αστοιχείωτων και των αγράμματων κομμουνιστών ανθελλήνων …Αυτοί, οι οποίοι αποδεδειγμένα συμμετέχουν σε ανθελληνικές ενέργειες, εφόσον το διατάξουν τα αφεντικά. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε κυκλοφορούν και «μεταμφιεσμένοι» ανάμεσα στον λαό. Έχοντας οι κομμουνιστές και τα αφεντικά τους γνώση τής αποστροφής που προκαλεί στον λαό ο «μολυσματικός» κομμουνισμός, δημιούργησαν το ΠΑΜΕ, που είναι το μεταμφιεσμένο ΚΚΕ …Ένα ΠΑΜΕ αμιγώς κομμουνιστικό, το οποίο πουθενά δεν το αναφέρει ως χαρακτηριστικό του και πουθενά δεν έχει «αποτυπωμένο» το γνωστό σφυροδρέπανο.
Αυτό το ΠΑΜΕ ανήκει στο ανθελληνικό ΚΚΕ, που, για να εκτελέσει τις εντολές των αφεντικών του, δεν θα διστάσει να «ξαναματώσει» τον ελληνικό λαό, όπως το έκανε και στον Εμφύλιο. Αυτό είναι το ΠΑΜΕ των προβοκατόρων κομμουνιστών …Το ΠΑΜΕ, το οποίο «ανατριχιάζει» κάθε φορά που κάποιος επιχειρήσει να υψώσει μια ελληνική σημαία σε κάποια λαϊκή διαδήλωση. Αυτοί οι επαγγελματίες ανθέλληνες προβοκάτορες προσπαθούν να «παρεισφρήσουν» ανάμεσα στους Έλληνες που αντιδρούν, όπως προσπαθούσαν οι ίδιοι να παρεισφρήσουν στην εθνική αντίσταση στα χρόνια της γερμανικής Κατοχής …Πάλι φτιάχνοντας δήθεν «παν-μέτωπα» και αποκρύπτοντας την πραγματική τους ταυτότητα. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, το ΚΚΕ σήμερα μιμείται τον εαυτό του. Όπως κάποτε «καπέλωσε» το ΕΑΜ και μπήκε «μπροστά» στη σύγκρουση μεταξύ λαού και δωσίλογων του δικομματισμού —προκειμένου να τους «σώσει» από την τιμωρία— έτσι κάνει και σήμερα.

Το ΠΑΜΕ σήμερα —υπό τις εντολές των Πρεσβειών— προσπαθεί να «καπελώσει» την αντίδραση του ελληνικού λαού, για να σώσει τους προδότες …Τους ίδιους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες προσπαθεί και πάλι να σώσει …Προσπαθεί να «χρωματίσει» την παλλαϊκή αντίδραση με τα δικά του κομματικά «μολυσματικά» χρώματα, προκειμένου να την κατατάξει στις κομμουνιστικές και άρα μη δημοκρατικές αντιδράσεις. Αυτός είναι ο ρόλος του. Αυτό είναι το ΠΑΜΕ των χαφιέδων. Μιλάμε για κανονικό κοινωνικό «κατιμά». Μιλάμε για «στρατευμένο» πολιτικό «υπόκοσμο». Όλοι αυτοί είναι επαγγελματίες χαφιέδες …Έμμισθοι προβοκάτορες. «Ρουπακιάδες» στο σύνολό τους. Στην κυριολεξία τα εγγόνια των χαφιέδων που συμμετείχαν στον Εμφύλιο και τα παιδιά των χαφιέδων τής Χούντας …Χαφιέδες γόνοι χαφιέδων. Συνεχίζουν την «παράδοσή» τους σε καλά ελεγμένο περιβάλλον. Ανεπάγγελτοι και άεργοι οι περισσότεροι, όπως και ο ηγέτης τους Κουτσούμπας …»Επιστήμονες», οι οποίοι δεν έχουν περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μάθημα στις εξετάσεις και είναι απλά εξειδικευμένοι από την ΠΣΚ και την ΚΝΕ στον συνδικαλισμό των «επιστημόνων».
Στην πιο κρίσιμη στιγμή τής Μεταπολίτευσης, όπου ο λαός πράγματι μπορούσε να αλλάξει την ιστορία, εμποδίζοντας με τη μαζικότητά του την ψήφιση του πρώτου και βασικότερου Μνημονίου, το ΠΑΜΕ ήταν εκεί για να τον σταματήσει …Την εποχή που δεν είχε γίνει το καταστροφικό PSIτων ασφαλιστικών ταμείων …Την εποχή που ακόμα το δημόσιο χρέος ήταν ομολογιακό και χωρίς την έγκριση της Βουλής δεν μπορούσε να συναφθεί το δάνειο που θα το μετέτρεπε σε ενυπόθηκο …Την εποχή που η οικονομία ακόμα λειτουργούσε, το ΑΕΠ ήταν αρκετά μεγάλο και δεν υπήρχε capital control …Την εποχή που κανένα «αγγλικό δίκαιο» δεν θα μπορούσε να σώσει τους τοκογλύφους. Και όμως. Εκείνη την εποχή, που ο λαός μπορούσε να αρνηθεί το Μνημόνιο και να δώσει και το «άλλοθι» στους πολιτικούς να μην το ψηφίσουν, βγήκαν οι έμμισθοι ροπαλοφόροι μπράβοι τού παρακράτους και τον σταμάτησαν …Αυτοί, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να χιμήξουν πάνω του με τα ρόπαλα, προκειμένου εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους, που είναι οι Σιωνιστές τοκογλύφοι …Προκειμένου να τον εμπόδισαν να πάρει την τύχη του στα χέρια του και να «γράψει» μόνος του την ιστορία του.
Όπως εκ των υστέρων μαθαίνουμε, τον ρόλο των «στρατηγών», οι οποίοι κατεύθυναν τις δυνάμεις των χαφιέδων, τον είχαν η Κανέλη με τον Παφίλη …και μάλιστα μέσα από το κτίριο της Βουλής …Αυτοί, οι οποίοι δήθεν αρνούνταν να ψηφίσουν το Μνημόνιο των αφεντικών τους και το κατήγγειλαν.
Από τότε μέχρι τώρα το ΠΑΜΕ δίνει πάντα το «παρόν», για να «καπελώσει» την όποια λαϊκή αντίδραση πριν καν αυτή εκδηλωθεί. Όπου αυτό εμφανίζεται, απλά ο κόσμος αποχωρεί. Παντού εμφανίζεται «οπλοφορώντας», εφόσον τόσο χοντρά παλούκια για τόσο μικρές σημαίες δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ και κανένας άλλος …Αυτός είναι ο ρόλος του. Όπως, πετώντας λίγα κόπρανα μέσα σε μια πισίνα, απωθείς τον κόσμο από το να μπει μέσα σ’ αυτήν —ακόμα κι αν έξω «βράζει» από τη ζέστη— έτσι γίνεται και με τις λαϊκές διαδηλώσεις. Το ΠΑΜΕ είναι αυτά τα μολυσματικά «κόπρανα», τα οποία το σύστημα ρίχνει μέσα στη «δεξαμενή» τής αντίδρασης κάθε φορά που αυτή τείνει να γεμίσει κόσμο …Τα «κόπρανα» αυτά, που, από τη στιγμή που εμφανίζονται, «σχολάνε» κάθε μαζική εκδήλωση …Το «πεζικό» τού παρακράτους …Ο κοινωνικός «κατιμάς».
Με μερικές χιλιάδες χαφιέδων ελέγχουν τη συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού …Γι’ αυτό υπάρχουν και γι’ αυτό πληρώνονται …Σκουπίδια με όλη τη σημασία τής λέξεως. Γι’ αυτόν τον λόγο καμία Δικαιοσύνη και κανένα ελεγκτικό όργανο του κράτους δεν μπορεί να ελέγξει τα οικονομικά τού ΚΚΕ. Δεν μπορεί κανένας να ελέγξει την «τσέπη» που πληρώνει αυτούς τους επαγγελματίες ανθέλληνες και βέβαια να ανακαλύψει τους χρηματοδότες τους. Επιβεβαιώνουν με την πολιτική τους δραστηριότητα το νέο σύνθημα, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο μέσα στην κοινωνία: …ΚΚΕ, το κόμμα τού ΧΑΦΙΕ
ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
Ο καπιταλισμός νίκησε …Ζήτω οι Σταλινικοί.
Ο «κυνοβουλευτισμός» νίκησε …Ζήτω οι «σκύλοι».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ Apr 30, 2016 …
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ...
Η πολιτική "πανούκλα" τής παγκόσμιας κοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .