Παναγιώτης Τραΐανού -ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ -ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΠαναγιώτης Τραΐανού :"Γύρω από τη μετανάστευση των φτωχών ανθρώπων προς τις ισχυρές Δυτικές χώρες κρύβονται τεράστια συμφέροντα, που μας "οδηγούν" κατ ευθείαν στις "πόρτες" των ισχυρών της Γης. Όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο, είναι γεγονός ότι από την καθημερινή επιβίωση του φτωχού Πακιστανού στην Αθήνα εξαρτάται η ίδια η επιβίωση των "πλανηταρχών".

Κάποιοι στην Ουάσιγκτον "τρέμουν" στην ιδέα ότι μπορεί αυτός ο φτωχός άνθρωπος να γίνει στόχος του επίσης φτωχού Έλληνα. "Τρέμουν", γιατί, αν αυτός ο φτωχός αλλά ξένος άνθρωπος γίνει στόχος, εύκολα στη συνέχεια θα γίνουν στόχοι και κάποιοι πλούσιοι ξένοι, οι οποίοι πραγματικά υπηρετούν τον ιμπεριαλισμό μέσα στην Ελλάδα. Αν ο Έλληνας αρχίσει και κυνηγάει τους ξένους, εύκολα θα φτάσει και στους δικούς τους ανθρώπους. Φοβούνται μια γενικευμένη αντίδραση εναντίον ξένων μειονοτικών, γιατί αυτό θ' απειλήσει τα συμφέροντά τους, που είναι κολοσσιαία."
Υ.Γ Τώρα που ασχολούμαστε όλοι με τους Πακιστανούς στην Θεσσαλονίκη ψάξτε να βρείτε ποιοι έχουν αγοράσει όλη την Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνοντας το παραπάνω γραπτό του Τραΐανού το 2005.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .