Τρομερός ο Τραΐανού κατατροπώνει την ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗ συμμορία που βασανίζει τους Έλληνες εδώ και ένα αιώνα…ΑΞΙΟΣ!!!

 

 

                                                Εφιάλτες !!!

Μητσοτάκηδες και Παπανδρέου…

 …Οι δύο οικογένειες, οι οποίες καταστρέφουν τον Ελληνισμό

εδώ κι ακριβώς έναν αιώνα.

 

Το ολέθριο «παιχνίδι» των Βενιζελικών με τη Δεξιά,

που «σκοτώνει» τον λαό !!!

 

Ακριβώς ένας αιώνας πέρασε από τότε που ξεκίνησε η μεγαλύτερη περιπέτεια που έζησε ο Ελληνισμός τούς τελευταίους αιώνες …Η περιπέτεια αυτή, η οποία στην κυριολεξία «αντέστρεψε» την επιτυχή «διασπορά» του στην Ασία από την εποχή τού Αλεξάνδρου …Η περιπέτεια αυτή, η οποία έθεσε σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωσή του. Ο αυτοκρατορικός Ελληνισμός —ή Ρωμιοσύνη, όπως αλλιώς είναι γνωστός—, ο οποίος επηρέαζε τη λειτουργία τής παγκόσμιας κοινωνίας, μπήκε σε μία εθνική «κονσέρβα» κι έγινε ένας μικρός λαός τής «περιφέρειας». Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ένας ολόκληρος αιώνας πέρασε από τότε και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα …Το Βερολίνο «σχεδιάζει» και οι Βενιζελικοί από την Ελλάδα απλά «εκτελούν» …Εκτελούν στην κυριολεξία τον Ελληνισμό …Ανοίγουν «Κερκόπορτες» κι αφήνουν τα ξένα «αφεντικά» τους να αλώνουν τα «φρούρια» του Ελληνισμού. Λειτουργούν ως διασπαστικές «πέμπτες φάλαγγες» εκεί όπου χρειάζεται καθολική άμυνα. Από τον Λίμαν Φον Σάντερς και τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τη Μέρκελ και τον Κούλη η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο.

Δύο Οικογένειες είναι η «ρίζα» όλων των κακών στην Ελλάδα …Η οικογένεια του φιλοχρήματου Βενιζέλου —με τη μητσοτακική της «φύτρα» και «προέκταση»— και η οικογένεια τού ηδυπαθούς Παπανδρέου —στη μετα-Μινέικο εβραϊκή της εκδοχή—. Αυτοί είναι οι «φονιάδες» τής Ρωμιοσύνης. Δεν υπάρχει καταστροφή, η οποία να προκλήθηκε στον Ελληνισμό τον τελευταίο αιώνα και στην οποία να μην πρωταγωνιστούν αυτοί οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ των Ελλήνων. Όλα ξεκίνησαν από τους πειναλέους γιδοβοσκούς τού κουνιάδου τού Βενιζέλου, Κωστή Μητσοτάκη …Του ιδρυτή τού κόμματος των «Ξυπόλυτων» …Του κόμματος αυτού, που «κληρονόμησε» ο Βενιζέλος. Οι μετέπειτα «Φιλελεύθεροι» του Βενιζέλου —οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν οι «Φιλάργυροι» του Μητσοτάκη— είναι εκείνοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω από ΟΛΕΣ τις προδοσίες …Αυτοί, οι οποίοι ήταν κομπλεξικοί μέχρι θανάτου με τη φτώχεια τους. Από την ώρα που αυτοί οι ξυπόλητοι και πειναλέοι έφτασαν στην Αθήνα κι αντιλήφθηκαν «ψητό» μέσω της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων, δεν υπάρχει αθλιότητα που να μην την έχουν δοκιμάσει, προκειμένου να επωφεληθούν.ον «αγώνα» μιλάμε …Από το νοίκι στο εργολαβικό δυάρι στον Πειραιά ή την Κυψέλη κατ’ ευθείαν στις επαύλεις τής Εκάλης …Από το «ξεροσφύρι» στο καφενείο στα Ανώγεια κατ’ ευθείαν στο σούσι στο Annabel του Mayfair …Ενδιάμεση «φάση» ΔΕΝ υπήρξε......διαβάστε την συνέχεια

του Τραϊανού Παναγιώτη

πηγη: www.traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .