Κουτσούμπας… ….ο καλικάντζαρος των «Φώτων» !!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο 

Κουτσούμπας…
….ο καλικάντζαρος των «Φώτων» !!!

«Να μην περιμένει ο λαός « Σωτήρες» να τον σώσουν»…
…είπε ο Κουτσούμπας στους απανταχού Έλληνες την ημέρα των Θεοφανίων…
Εκ του πονηρού επέλεξε την ημέρα αυτή, που, σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση, ο ευσεβής λαός εναποθέτει τις ελπίδες του στον Θεό και «θυμάται» την Υπόσχεσή Του για Επιστροφή Του και Σωτηρία.
Όμως, «Να μην περιμένει» είπε ο Κουτσούμπας, ο οποίος θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα από τον καθένα για «σωτηρία» !!! …Το είπε ο αρχηγός τού προδοτικού κόμματος, το οποίο «σώθηκε» μέχρι τις ημέρες μας μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα …Το είπε αυτός, ο οποίος πληρώνεται χιλιάδες ευρώ σαν «σωτήρας» τής Δημοκρατίας μας, αλλά ταυτόχρονα, ως κομμουνιστής, έχει υπογράψει να μην διεκδικήσει ποτέ την εξουσία και άρα να μας «σώσει» …Μόνον τα χρήματα του «σωτήρα» διεκδικεί, αλλά όχι τις ευθύνες του …Αυτός είναι ο άεργος και αιωνίως τεμπέλης αρχηγός τού ΚΚΕ, ο οποίος μας έκανε κήρυγμα στη γιορτή των «Φώτων» …Ο άθεος, αντικοινωνικός, αγράμματος και μισάνθρωπος αρχηγός τής ατιμώρητης συμμορίας τού Εμφυλίου …Ο αντικαπιταλιστής με το Ρόλεξ !!!
Τελικά ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι «Καλικάντζαροι» …και είναι οι ελάχιστοι εναπομείναντες κρατικοδίαιτοι ΚΚΕδες !!!
Ευκαιρία είναι αυτά τα Θεοφάνια να είναι τα «τελευταία» τους !!!
…ΕΞΩ το ΚΚΕ από τη Βουλή !!!
…ΕΞΩ τα στελέχη του από τον κρατικό μηχανισμό !!!
…Να εργαστούν κάποτε και οι εργατοπατέρες !!!
Παναγιώτης Τραϊανού  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .