Η ΥΒΡΙΣ τού Κουτσούμπα……στη μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων.

 Η ΥΒΡΙΣ τού Κουτσούμπα…

…στη μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων.   Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Το άθεο απολειφάδι με το όνομα Κουτσούμπας επέλεξε τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων, για να δείξει την «πίστη» του και την «αγάπη» του στον λαό. Βρήκε την ημέρα, που οι θρησκευόμενοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Θεό, για να δηλώσει ότι «ο λαός μόνον από τον λαό μπορεί σωθεί» —και μάλλον από τους κομμουνιστές «πατερούληδες—. Σε μια εποχή τρομερής φτώχειας κι ανασφάλειας ο κρατικοδίαιτος κι εκκωφαντικά άεργος κομμουνιστής βρήκε την ευκαιρία να κάνει ιδεολογικό «κήρυγμα».
Αναρωτιόμαστε, τι θα πάθαινε ένας απλός χριστιανός, εάν —για παράδειγμα— στη σταλινική Ρωσία των μεθύστακων «πατερούληδων» έβγαινε αυτός στη γιορτή τής Οκτωβριανής Επανάστασης και δήλωνε ότι «ο λαός μόνον από τον Θεό μπορεί να σωθεί» …«Αναρωτιόμαστε» τρόπος του λέγειν, γιατί είναι προφανής η απάντηση …Είμαστε σίγουροι ότι σε κάποιο παγωμένο «γκουλάγκ» θα τελείωνε τη ζωή του.
Όμως, εδώ στη χριστιανική Ελλάδα τα πράγματα για τους κομμουνιστές είναι διαφορετικά. Εδώ μπορεί ο καθένας να βρίζει ή να ειρωνεύεται τους πολίτες, είτε ως Έλληνες είτε ως χριστιανούς. Εδώ, ο τοπικός «αντιπρόσωπος» της πιο φονικής φασιστικής συμμορίας στην ιστορία τού κόσμου, μπορεί να «πουλάει» δημοκρατικές ευαισθησίες. Εδώ, ο αρχηγός τής ατιμώρητης συμμορίας των εγκληματιών τού Εμφυλίου, μπορεί να λέει ό,τι θέλει …και μάλιστα με μεγάλη άνεση, γιατί οι κομμουνιστές μπορεί τον Θεό να μην τον «πιστεύουν», αλλά έχουν μεγάλη αγάπη για την τσέπη των ΕΥΣΕΒΩΝ...
...«Τον λαό πολλοί εμίσησαν, τη τσέπη του ΚΑΝΕΙΣ»
…ΕΞΩ το ΚΚΕ από τη Βουλή !!! …ΤΩΡΑ !!!
                                                      Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .