Έβρος !!! …ο «Φερετζές» τού ΠΡΟΔΟΤΗ !!!

 

 

Έβρος !!! …ο «Φερετζές» τού ΠΡΟΔΟΤΗ !!!

Τρομοκρατική προπαγάνδα είναι

το δήθεν αναμενόμενο «κύμα» λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν !!!…

…«Σανίδα σωτηρίας» για τον αποτυχημένο Κούλη

των εμβολιασμών,

των εμπρησμών

και των αναγκαστικών εκκενώσεων !!!…

…Δώρο των «αφεντικών»

με τον επανασχεδιασμό τού παγκόσμιου κυκλώματος των ναρκωτικών !!!

 

Όταν λέμε ότι μας «δουλεύουν», το εννοούμε στην κυριολεξία !!! Αυτός, ο οποίος πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ως «ο πιο αποτυχημένος Πρωθυπουργός τής Μεταπολίτευσης», αναζητά τη «σανίδα» σωτηρίας του κάπου στα θολά τού ορμητικού Έβρου.

Ο Πρωθυπουργός αυτός, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την πρόσφατη εθνική καταστροφή των πυρκαγιών, μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας. Θέλοντας να «ρεφάρει» τη ζημιά που έχει υποστεί από την αδιαμφισβήτητη ενοχή του στο ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ των πυρκαγιών, ξεκίνησε τον «τυφλοσούρτη» τής πολιτικής του ανάκαμψης. Ο «Πρωθυπουργός τής Μπίλντερμπεργκ» και «τσιράκι τής Μέρκελ» θα προσπαθήσει να «ξεπλυθεί» στα νερά τού Έβρου, παριστάνοντας τον σκληρό πατριώτη …Το έκανε ήδη μία φορά και επιχειρεί να το ξανακάνει…

…Ο Έβρος τον είχε σώσει στην αρχή τής θητείας του, όταν, μετά τις εκλογές και τη νίκη του απέναντι στον ψεύτη Τσίπρα, αποδείχθηκε και ο ίδιος ψεύτης …Όταν αναγκαστικά θα έπρεπε ν’ αποκαλύψει την πραγματική του πολιτική ατζέντα, που είναι αυτή της Νέας Τάξης …Την ατζέντα αυτή, η οποία αποδείκνυε τα ψέματα με τα οποία ξεγέλασε τον λαό, για να «κλέψει» την ψήφο του …Την ατζέντα τής απόλυτης αποδοχής τής Συμφωνίας των Πρεσπών …Την ατζέντα τής «νόθευσης» του γηγενούς πληθυσμού μέσω της αποδοχής και της φιλοξενίας λαθρομεταναστών και της σταδιακής τους μετατροπής σε κρατικοδίαιτους εποίκους …Την ατζέντα τής Μέρκελ, που, εκτός από τους λαθρομετανάστες —οι οποίοι έφταναν απευθείας κατά «κύματα» από την Ανατολή—, θα μας έστελνε εξ αντανακλάσεως και τους ανεπιθύμητους λαθρομετανάστες τής Γερμανίας !!!

Γιατί προγραμματίζει ταξίδι στον Έβρο ο Μητσοτάκης; - Aftodioikisi.gr Εξαιτίας εκείνης της ατζέντας είχε ξεσπάσει η κρατική βία εις βάρος των κατοίκων των νησιών, οι οποίοι —όπως ήταν φυσικό— αντιδρούσαν στον βίαιο και μεγάλης κλίμακας εποικισμό των ιδιαίτερων πατρίδων τους. Τότε ο διεφθαρμένος Νεοταξίτης Μητσοτάκης είχε έρθει στο χείλος τής καταστροφής και της πτώσης …Τον έσωσε στην κυριολεξία τόσο το γεγονός τής πολύ πρόσφατης νίκης του στις εκλογές —και η «πίστωση» που πάντα δίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις— όσο και ο Έβρος …Στην κυριολεξία «ξεπλύθηκε» από τα νερά τού Έβρου. Για μερικές ημέρες ο προδότης τής Μακεδονίας —και προστάτης τής λαθρομετανάστευσης— παρέστησε τον «σκληρό» πατριώτη και «καθάρισε». Με τη συνοδεία ΜΑΤ και φωτογράφων ανέβηκε στον Έβρο, για να «ποζάρει» για την «αγιογραφία» που θα του έφτιαχναν τα διεφθαρμένα ΜΜΕ των Αθηνών …Τόσο απλά !!!

Τώρα επιχειρεί να κάνει το ίδιο …Το ξέρει το κόλπο …Μερικές πατριωτικές «κορώνες», και, έτοιμος ο «πατριώτης», που θωρακίζει τα σύνορα …Φωτογραφίες με στρατιωτικούς παράγοντες, όπου θα φαίνεται ότι τους δίνει «οδηγίες» και «κατευθύνσεις», και, έτοιμος ο «στρατηγός» …Εικόνες από θωρακισμένα οχήματα, ηλεκτροφόρους φράκτες, γυαλιστερά drones, και, έτοιμο το χολιγουντιανό σκηνικό τής πολιτικής του σωτηρίας …Σωστός «Μεγαλέξανδρος» ο νάνος Κούλης …Με χρήματα του λαού θα «αναβαπτιστεί» ο αποτυχημένος σε ΟΛΑ τα επίπεδα άεργος κι ανεπάγγελτος γόνος …Ο αιώνιος βουλευτής και πετυχημένος βολευτής !!!

Αυτό είναι που μεθοδεύουν τώρα …Ήδη ανέβηκαν στον Έβρο ο Υπουργός πολιτικός προϊστάμενος της αστυνομίας και της πυροσβεστικής —οι οποίες απέτυχαν παντελώς στην αποστολή τους— και ο Υπουργός πολιτικός επικεφαλής τού στρατού —ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του— …Ανέβηκαν για φωτογραφίες, προκειμένου ν’ ανοίξουν τον δρόμο για το σώου τού Κούλη. Μέχρι και τον «φράχτη» έσπρωξαν οι άσχετοι κι αποτυχημένοι «Μαυρογιαλούροι», για να διαπιστώσουν ότι είναι σταθερός …Οι άχρηστοι κι ανεπάγγελτοι έδειξαν και τις τεχνικές τους δεξιότητες στο πόπολο …Όλα έτοιμα, για ν’ ανέβει ο πιο άχρηστος Πρωθυπουργός τής Μεταπολίτευσης …Άλλο ένα σώου για τα «πλυντήρια» των ΜΜΕ…

…Να γεμίσουν οι τηλεοπτικές ώρες με «άρτο» και «θεάματα», για να ξεχάσει ο κόσμος τις φωτιές …Να ξεχάσει ο κόσμος τις τρομακτικές κι αποκλειστικές ευθύνες του για την ανεπαρκή αντιπυρική θωράκιση της χώρας …Να ξεχάσει ο κόσμος τις εντολές του γι’ αναγκαστική εκκένωση των σπιτιών του …Να ξεχάσει ο κόσμος την αδερφή του, η οποία είναι η βασική ντίλερ των ανεμογεννητριών στη χώρα …Να ξεχαστεί οτιδήποτε δεν τον συμφέρει να μνημονεύεται και να γίνεται αναφορά μόνον σε οτιδήποτε προβλέπεται από την «αγιογραφική» του προσπάθεια …Να μιλάνε οι προσφάτως ευεργετηθέντες απ’ αυτόν δημοσιογράφοι αποκλειστικά και μόνον για το «πρόβλημα» της «θωράκισης» της χώρας από τους λαθρομετανάστες τού Έβρου …Να μιλάνε για χρήματα, τα οποία δόθηκαν από τον «πατριώτη» Πρωθυπουργό για φράχτες, τεχνολογία κλπ. …Να θαυμάζουν τη γενναιότητά του απέναντι στους Τούρκους …Έτοιμοι είναι οι λόγοι τού «τουρκοφάγου» Παυλόπουλου, οι οποίοι έχουν πλέον «ξεχαστεί» και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατόφιοι.

Όμως, επειδή η «παράσταση» με τους σταθερούς «φράχτες» απαιτεί κι έναν εχθρό να τους απειλεί, έπρεπε να λυθούν και κάποια δευτερεύοντα θέματα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιστράτευσε και πάλι τη βοήθεια του φίλου του Ερντογάν, για να «στήσει» τη γνωστή παράσταση του πατριωτισμού …Ο ένας αποτυχημένος προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλο αποτυχημένο να σωθεί …Οι δύο χαφιέδες τής Μέρκελ και του Βερολίνου θα αλληλοβοηθηθούν τώρα που βρίσκονται καί οι δύο στο ναδίρ τής δημοτικότητάς τους …Ο καθένας με διαφορετικό ρόλο σε ένα κοινό «σενάριο», το οποίο ήρθε κατ’ ευθείαν από το Βερολίνο …Ο καθένας με τα δικά του «λογάκια» στο «ποίημα» αυτό, το οποίο «κατασκευάστηκε» στα υπόγεια των ΝΑΖΙ. Όλα έτοιμα για το «ξέπλυμα» του άχρηστου. Ο γιος τού Αποστάτη —και εντολοδόχος τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ— πήρε το «σανό» στα χέρια του, για να τον μοιράσει στο «πόπολο» …Στο «πόπολο», το οποίο το οδήγησε αβοήθητο στην καταστροφή των πυρκαγιών …Μία καταστροφή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικής του ευθύνης, εφόσον ΔΕΝ εισάκουσε καμία από τις εισηγήσεις των ειδικών, για να θωρακίσει τη χώρα …Δεν έβρισκε «πενταροδεκάρες» για την αντιπυρική άμυνα και τώρα —ως δια «μαγείας»— βρίσκουν άπειρα χρήματα, για ν’ αποζημιώσουν τους πυρόπληκτους !!!

Πυρκαγιές: Εφιαλτικές ώρες σε Εύβοια, Ηλεία | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έγιναν κι απ’ την «απέναντι» πλευρά τού Αιγαίου. Εκεί ο ατάλαντος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παριστάνει τον «σουλτάνο» —και ως σύγχρονη «ακρίδα» έχει λεηλατήσει τα πάντα—, βρέθηκε στο στόχαστρο των Τούρκων πολιτών για την ανικανότητά του. Αυτός ο «σουλτάνος», ο οποίος αγοράζει το ένα μετά το άλλο τα πολυτελή αεροπλάνα για προσωπική του χρήση, δεν είχε ούτε ένα αεροπλάνο, για να ρίξει λίγο νερό πάνω από τις τρομερές πυρκαγιές, οι οποίες «κατέτρωγαν» τα τουριστικά «φιλέτα» τής Τουρκίας. Ακόμα κι όταν έβρισκαν κάποιο αξιόπλοο αεροπλάνο γι’ αυτόν τον σκοπό, δεν έβρισκαν πιλότους να το πετάξουν, γιατί ο Ερντογάν τούς έχει απολύσει σχεδόν όλους από τον φόβο κάποιου πραξικοπήματος. Αυτά τα δύο διεφθαρμένα κουτορνίθια τώρα θα «συναντηθούν» στον «φράχτη» τού Έβρου, για να δώσουν την «παράσταση» που θα τους σώσει …Θα προσπαθήσουν να «ξεπλυθούν» στα νερά τού Έβρου …Καί οι δύο «πατριώτες», που «αγωνιούν» για τους λαούς τους και «δεν επιθυμούν» να τους «φορτώσουν» με νέα προβλήματα.

Περί αυτού πρόκειται …Προσπαθούν να θολώσουν τα «νερά», προκαλώντας αρχικά σύγχυση και στη συνέχεια πανικό …Πανικό στους απόλυτα φτωχοποιημένους λαούς τους, οι οποίοι βλέπουν ότι δεν μπορούν ν’ αντέξουν το κοινωνικό και οικονομικό κόστος τής ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Με την άδεια της φράου Μέρκελ θ’ αρχίσει η «μάχη» τού Έβρου …Μία «μάχη», η οποία βασίζεται επάνω σε ένα χρήσιμο —μόνον για τους ίδιους— ψέμα …Το ψέμα τού νέου «κύματος» προσφύγων από το Αφγανιστάν …Του «κύματος» αυτού, το οποίο θα σαρώσει τη Μέση Ανατολή και θα «πνίξει» την Ευρώπη, ξεκινώντας από την Ελλάδα. Πρώτος ξεκίνησε ο αγράμματος των Μεντρεσέδων τον ρόλο του …«Δεν θα γίνουμε αποθήκη των μεταναστών τής Ευρώπης», είπε ο αγράμματος ποδοσφαιριστής των αλάνων τής Πόλης. Δεν ξέρει και τους όρους ο φουκαράς. «Αποθήκη» κάποιου, είναι ο χώρος όπου αποθηκεύει ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ πράγματα. Η Ευρώπη ΔΕΝ έχει μετανάστες και ως εκ τούτου ΔΕΝ έχει κι «αποθήκη» γι’ αυτούς !!!

Αυτό, το οποίο συμβαίνει κι αποκρύπτεται εσκεμμένα από τον αγράμματο του Βοσπόρου, είναι το εξής: …Η Τουρκία αποτελεί και είναι πράγματι «Αποθήκη» μεταναστών, αλλά …ΟΧΙ της Ευρώπης …Είναι «αποθήκη» τής «Βιομηχανίας Παραγωγής Μεταναστών» τής Ασίας …Δικοί της μετανάστες είναι αυτοί, κι απλά στην τουρκική ασιατική «γωνία» βρίσκεται η «Αποθήκη» αυτών …πριν την «εξαγωγή» τους. Η Ευρώπη ούτε καν τους γνωρίζει αυτούς τους ανθρώπους …Δεν είναι δικοί της άνθρωποι …κι ως εκ τούτου η Τουρκία ΔΕΝ μπορεί να είναι «Αποθήκη» της. Αυτό είναι το ψέμα και διαδίδεται από τα γνωστά «φερέφωνα» της εξουσίας, προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι λαοί εκατέρωθεν του Αιγαίου …Να τρομοκρατηθεί ο λαός τού πάμπλουτου «σουλτάνου», που —ως λαός— δεν έχει πλέον ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωσή του …και, να τρομοκρατηθούν και οι Έλληνες, οι οποίοι βλέπουν ολοένα και περισσότερο να πλησιάζουν τα όρια τριτοκοσμικών κρατών. Αυτό είναι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Μητσοτάκης, για να βρει έναν «ηρωικό» ρόλο μέσα σε ένα «στημένο» σενάριο …Ένα σενάριο, το οποίο απαιτεί πάση θυσία νέο «προσφυγικό» κύμα !!!

Τουρκία: Πόσοι Σύριοι πρόσφυγες βρίσκονται πραγματικά στη χώρα; | OnAlert Άποψή μας είναι ότι ΔΕΝ θα δημιουργηθεί κάποιο νέο «κύμα» μεταναστών, γιατί απλούστατα στην περίπτωση αυτήν δεν υπάρχουν οι «κυματοποιοί». Οι Ταλιμπάν ΔΕΝ έχουν σχέση με τους Τζιχαντιστές τής Μέσης Ανατολής, οι οποίοι προκαλούσαν εσκεμμένα —και επί πληρωμή— τα μεταναστευτικά «κύματα» …Οι Τζιχαντιστές ήταν απάτριδες κακοποιοί, οι οποίοι εκτελούσαν επί πληρωμή τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, «σπρώχνοντας» τους πληθυσμούς προς την Ευρώπη …Πληρωμένοι «δολοφόνοι» κρατών και κοινωνιών ήταν, οι οποίοι, με τον τρόμο που προκαλούσαν, «ξήλωναν» πληθυσμούς από τις εστίες τους και τους έστελναν εκεί όπου επιθυμούσαν οι ΜΚΟ τού Σόρος …Πληρωμένοι κι ελεγχόμενοι από τον ίδιο τον Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζεται να διαμαρτύρεται για τους πρόσφυγες τους οποίους δεν «άντεχε» ο τουρκικός λαός, αλλά έκαναν την οικογένεια του «σουλτάνου» βαθύπλουτη.

Στο κυνήγι τζιχαντιστών η ελληνική αστυνομία - ΤΑ ΝΕΑ Αυτοί οι Τζιχαντιστές είναι τα παράσιτα της κοινωνίας τής Μέσης Ανατολής …Άχρηστοι, τεμπέληδες, ναρκομανείς, οι οποίοι πληρώνονταν για να κάνουν μια δουλειά, χωρίς να τους ενδιαφέρει καμία πατρίδα …Δολοφόνοι, σεξομανείς, βιαστές και κλέφτες, τους οποίους δεν τους ενδιαφέρει καμία θρησκεία. Ό,τι δεν συμφέρει μία πατρίδα, το κάνουν οι απάτριδες Τζιχαντιστές. Ό,τι δεν επιτρέπεται από τη θρησκεία, το κάνουν οι άπιστοι Τζιχαντιστές. Όποιος πληρώνει, για να μπορούν αυτοί να καλύπτουν τα πάθη τους, μπορεί να τους «νοικιάζει». Αυτά είναι τα μασκοφορεμένα κτήνη τής Νέας Τάξης. Αυτοί είναι εκείνοι, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε όλα τα «μέτωπα» που ανοίγει αυτή η Τάξη. Αυτοί μετατρέπουν σε «εργοστάσια» «παραγωγής» προσφύγων το διαλυμένο Ιράκ και την υπό διάλυση Συρία. Η «παραγωγή» αυτής της ασιατικής «βιομηχανίας» είναι εκείνη, η οποία χρησιμοποιείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη …Από τη Βοσνία και τη Λιβύη μέχρι την Ουκρανία και το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Ο συνιδρυτής των Ταλιμπάν έφτασε στην Καμπούλ για τον σχηματισμό κυβέρνησης  | Sofokleousin

Αντίθετα, οι Ταλιμπάν είναι οι πατριώτες τού Αφγανιστάν, οι οποίοι απλά είναι ταυτόχρονα και φανατικοί πιστοί τής θρησκείας τους …Γενναίοι πολεμιστές είναι, οι οποίοι πολέμησαν εναντίον των πιο ισχυρών στρατών τού κόσμου και όχι δειλοί μασκοφόροι δολοφόνοι αμάχων γυναικόπαιδων. Είναι αυτοί, οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους, πολεμώντας ξένους εισβολείς …Τους χειρότερους και ισχυρότερους εισβολείς τής νεότερης παγκόσμιας ιστορίας. Εξαιτίας τού πατριωτισμού τους έγιναν διάσημοι σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν αυτός «μολυνθεί» από το «σκουπιδαριό» των Τζιχαντιστών. Άλλωστε, τον πατριωτισμό, την υπερηφάνεια τους και τη θρησκευτική τους πίστη επιστράτευσε η Δύση, για να σταματήσει την εισβολή των άθεων και διεθνιστών Σοβιετικών …Τότε, που τους φιλοξενούσαν στον Λευκό Οίκο ως υπερασπιστές τού ελεύθερου κόσμου από τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό !!! Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να φερθούν όπως οι Τζιχαντιστές; …Οι Ταλιμπάν αγαπάνε την πατρίδα τους και ΔΕΝ έχουν σκοπό να τη διαλύσουν !!!

Η οργανωμένη —και μεγάλης κλίμακας— απώθηση των πληθυσμών καταστρέφει ένα κράτος και μια κοινωνία και αυτό είναι προφανές ότι ΔΕΝ είναι μέσα στους σχεδιασμούς τους. Τα φαινόμενα βίας, τα οποία βλέπουμε ως «τριβές» στην κοινωνία τους —και τα οποία για λόγους προπαγάνδας «πολλαπλασιάζονται» από τα ΜΜΕ τής Νέας Τάξης— δεν έχουν σχέση μ’ αυτά που συνέβησαν στη Συρία. Οι Ταλιμπάν ΔΕΝ είναι πληρωμένοι «δολοφόνοι» κοινωνιών …Είναι απλά φανατικοί μουσουλμάνοι …Φανατικοί τόσο όσο και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είναι πιστοί σύμμαχοι της Δύσης …Φανατικοί, όσο φανατικό είναι το σαουδαραβικό καθεστώς ή τα καθεστώτα τού Κατάρ και των άλλων αραβικών εμιράτων …Φανατικοί, όσο φανατικός ήταν και ο άλλοτε αγαπημένος τής Δύσης Σαουδάραβας πολυεκατομμυριούχος Μπιν Λάντεν.

Αφγανιστάν: Θάνατος και χάος μέσα και έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ –  Τουλάχιστον 12 οι νεκροί - Newsbeast Εχθροί τους είναι οι προδότες τής πατρίδας τους …Μ’ αυτούς έχουν διαφορές και μ’ αυτούς συγκρούονται …Με τους αμερικανοσπουδαγμένους, οι οποίοι, μόλις έχασαν την εξουσία, άδειασαν τα κρατικά θησαυροφυλάκια και την «κοπάνησαν». Με τους «Μητσοτάκηδες» της πατρίδας τους —οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους ξένους— είναι θυμωμένοι και όχι με τον αφγανικό λαό …Αυτοί οι δωσίλογοι των ξένων ήταν εκείνοι, οι οποίοι κρέμονταν από τα αεροπλάνα των αφεντικών τους, γιατί γνώριζαν ποια θα ήταν η τιμωρία τους σε περίπτωση σύλληψής τους. Αυτοί, όμως, ΔΕΝ είναι ο λαός τού Αφγανιστάν …Αυτοί είναι οι προδότες τού Αφγανιστάν και οι κυριότεροι απ’ αυτούς έχουν ήδη διαφύγει με τα κλοπιμαία τους και βρίσκονται είτε στις ΗΠΑ είτε στη Γερμανία. Αυτοί ήδη κάνουν «εις υγείαν του κορόιδου» τις πολυτελείς «εξορίες» τους στα Βερολίνα και τα Παρίσια, μέχρι να τους ξαναχρειαστούν τα αφεντικά τους και να τους ξαναστείλουν πίσω να «ξανασώσουν» τη χώρα και τη «δημοκρατία»…

Laughing Donkey Stock Photo - Download Image Now - iStock

…Όπως η οικογένεια Μητσοτάκη …Όπως ο Αποστάτης, που, μετά τη συνεργασία του με τους Αμερικανούς για την επιβολή τής Χούντας, «αυτοεξορίστηκε» —μέσω Τουρκίας— στο Παρίσι, για να ξαναγυρίσει με τις «ευλογίες» των Αμερικανών σαν «δημοκράτης» τής «ανατρεπτικής» Μεταπολίτευσης …Ιστορία «ηρωισμού», που παραλίγο να σπάσει όλα τα πλακάκια τής Βουλής, όταν ο Κούλης ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ήταν ο πιο μικρός σε ηλικία πολιτικός εξόριστος της νεότερης ιστορίας !!! …Γελάνε και τα γαϊδούρια τής ενδοχώρας με τον «πατριωτισμό» και την «ανιδιοτέλεια» της οικογένειας Μητσοτάκη !!!

Γιατί όμως αναφερόμαστε σ’ αυτά; …Γιατί απλούστατα με την ανάλυση των δεδομένων μπορούμε να προβλέψουμε με ασφάλεια τις εξελίξεις. Άποψή μας είναι ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί «κύμα» προσφύγων από το Αφγανιστάν. Οι Αφγανοί έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους και δεν θα γίνουν ως λαός «περιπατητές», για να τους εκμεταλλεύονται τα ζώα τής Νέας Τάξης …Οι Αφγανοί είναι περήφανος λαός και δεν θα εγκαταλείψουν τη χώρα τους …Δεν μπορούμε να φανταστούμε τους αιώνιους Καλάς να φτάνουν στον Έβρο με ένα backpack και ένα καινούργιο iPhone —προσφορά των δουλεμπόρων και των διακινητών προσφύγων (λαθρομεταναστών)— …Δεν μπορούμε να φανταστούμε αυτούς τους ανθρώπους «λεία» των διαφόρων ΜΚΟ τού Σόρος …Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν !!!…

…Αλλαγή καθεστώτος έγινε εκεί και τίποτε παραπάνω. Απλά, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, γίνεται μια θεατρικού τύπου «παράσταση», για να δοθεί στον λαό μια ψευδαίσθηση κάποιας νίκης ή επιτυχίας …Να έχει δυνάμεις να μπει με νέα ορμή στη νέα «παγίδα» που του στήνουν …Μία κατάσταση όμοια μ’ αυτήν που βιώσαμε στην Ελλάδα με τη «θεαματική» πτώση τής αμερικανόπνευστης Χούντας, την οποία τη διαδέχθηκε η «ηρωική» αμερικανόπνευστη Μεταπολίτευση …Τη Χούντα που «στήθηκε» από τον χαφιέ των Αμερικανών Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και τον πράκτορα της CIA Ανδρέα Παπανδρέου …Τη Χούντα τού έμμισθου πράκτορα της CIA Παπαδόπουλου, ο οποίος «ανατράπηκε» με τη θεατρική «παράσταση» του Πολυτεχνείου των χαφιέδων τής CIA, η οποία οδήγησε στη Μεταπολίτευση αυτών που την «έστησαν» …Των πρακτόρων τής CIA Παπανδρέου, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων, οι οποίοι «ξαναγύρισαν» στην Ελλάδα σαν «σωτήρες».

Μιλάμε για ξεφτίλα …Τόσο ίδιο είναι το «πατρόν» μ’ αυτά που συμβαίνουν σήμερα στο Αφγανιστάν. Το «αμερικανόπνευστο» καθεστώς τού υπάλληλου της Παγκόσμιας Τράπεζας Γάνι «έπεσε» και στη θέση του θα μπει όλο αυτό το «κύκλωμα», το οποίο δημιούργησε η CIA από την εποχή τού Μπιν Λάντεν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ίδιο το κίνημα των Ταλιμπάν γιγαντώθηκε με χρήματα των Αμερικανών μέσα στους καταυλισμούς που δημιούργησαν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν …Δικοί τους άνθρωποι είναι καί οι μεν καί οι δε …Δικοί τους άνθρωποι είναι οι Ταλιμπάν που «μπαίνουν» στην Καμπούλ, και επίσης δικοί τους κι αυτοί, οι οποίοι συνωστίζονται στο αεροδρόμιο για να «βγουν» απ’ αυτήν …Μιλάμε για «τυφλοσούρτη» …Αμερικανικό «τυφλοσούρτη» …Το «Μητσοτάκης, Παπαδόπουλος, Μητσοτάκης» γίνεται «Ταλιμπάν, Γάνι, Ταλιμπάν» κι ο «τυφλοσούρτης» των δήθεν «φιλοαμερικανών» και «αντιαμερικανών» εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο. Βάλτε στη θέση τού Παπαδόπουλου τον Γάνι και στο «σκηνικό» των χαφιέδων τού «Πολυτεχνείου» το αεροδρόμιο της Καμπούλ, και όλα τα άλλα είναι ίδια!!!

Γιατί όμως είχαν ανάγκη οι Αμερικανοί αυτήν την «παράσταση», στην οποία παρουσιάζονται οι ίδιοι σαν «ηττημένοι»; …Για να μην καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται και ποιοι επωφελούνται από την κατάσταση που έχει δρομολογηθεί. Γιατί το έκαναν; …Γιατί απλούστατα ΔΕΝ συνέφερε τη βιτρίνα τους …ΔΕΝ συνέφερε να υπάρχει αμερικανικός στρατός κατοχής στη χώρα όπου παραγόταν το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών παγκοσμίως. Είχε αρχίσει να «βρωμάει» η κατάσταση με τα ναρκωτικά και το παγκόσμιο εμπόριο ηρωίνης. Ακόμα και ο πιο άσχετος γνώριζε ότι η CIA είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και διακινητής ναρκωτικών στον κόσμο. Αυτό ήταν κάτι, το οποίο έπρεπε ν’ αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν η χώρα, στην οποία γίνεται το μεγαλύτερο μέρος τής παγκόσμιας παραγωγής οπίου —και κατ’ επέκταση ηρωίνης— να βρίσκεται υπό την αμερικανική κατοχή και οι ΗΠΑ να «πουλάνε» την παγκόσμια αντιναρκωτική εκστρατεία !!!

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «βιτρίνα», η οποία έπρεπε να προστατευτεί. Ο Δημοκρατικός Ομπάμα έστησε την τελευταία «έκδοση» της αφγανικής «υπερπαραγωγής» και ο Δημοκρατικός Μπάιντεν θα ολοκλήρωνε τον τελικό σχεδιασμό …Έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα τραβούσε τους «προβολείς» τής προσοχής από τους Αμερικανούς και τους θα τους έστρεφε προς τους Ταλιμπάν. Έτσι κι αλλιώς αυτός ο σχεδιασμός δεν τους θίγει οικονομικά. Από τη στιγμή που ελέγχουν το παγκόσμιο δίκτυο διακίνησης των ναρκωτικών και τις αγορές τους—και άρα και το «ταμείο» τους— δεν είχαν πρόβλημα να μεταφέρουν τον έλεγχο των «χωραφιών» τους στους Ταλιμπάν. Όποιος και να επιθυμούσε να ελέγξει αυτά τα «χωράφια» —για να εισπράξει χρήμα από την παραγωγή τους—, τη δική τους «πόρτα» θα έπρεπε να «χτυπήσει» …Άλλωστε οι Ταλιμπάν είναι οι ιδανικοί για ν’ αναλάβουν την παραγωγή τής ηρωίνης. Γιατί; …Γιατί είναι σαν να δίνεις σε έναν ορκισμένο και φανατικό vegan να ελέγχει την κρεατοπαραγωγή σου και τα σφαγεία σου.

Αφγανιστάν: «Σκούπα» στις φυτείες οπίου της επαρχίας Χελμάντ - Ειδήσεις -  νέα - Το Βήμα Online Γιατί είναι ιδανικοί; …Γιατί, λόγω θρησκείας, δεν καταναλώνουν αυτά τα οποία παράγουν …Λόγω θρησκείας, δεν θα πέσουν στην παγίδα να «μολύνουν» την κοινωνία τους μ’ αυτήν και άρα να έχουν προβλήματα με τη διακίνησή της και τους δικούς τους ανεξάρτητους κι ανεξέλεγκτους εμπόρους, οι οποίοι είναι στο σύνολό τους «εξαρτημένοι» …Δεν θα γίνει ΠΟΤΕ στο ισλαμικό Αφγανιστάν ό,τι γίνεται στη χριστιανική Κολομβία με την κόκα …Με απειλή θανάτου θα απειλούν όποιον από τα μέλη τους γίνεται χρήστης …Με απειλή θανάτου θα απειλούν όποιον τολμήσει να διακινήσει μέσα στην κοινωνία τους τα ναρκωτικά. Από εκεί και πέρα δεν τους ενδιαφέρει η ηθική διάσταση του θέματος. Τα ναρκωτικά αφορούν αλλόθρησκους και το πρόβλημα δεν είναι δικό τους. Αυτοί καλλιεργούν φυτά και δεν τους ενδιαφέρει ποιος τα αγοράζει και πού τα πάει. Ό,τι και να πάθουν οι «άπιστοι», δεν τους ενδιαφέρει. Οι Αμερικανοί θα τους πληρώνουν κι αυτοί θα εργάζονται ως αγρότες στις φυτείες. Για τους Αμερικανούς «καί η πίτα ολόκληρη καί ο σκύλος χορτάτος» …Αυτοί θα κονομάνε και οι Ταλιμπάν θα «χρεώνονται» στην παγκόσμια κοινωνία την παραγωγή και εμπορία των ναρκωτικών.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Αμερικανοί έφυγαν, χωρίς καν να «κοιτάξουν» πίσω τους. Δεν τους συνέφερε στον ρόλο που επιθυμούν να διαδραματίσουν παγκοσμίως. Δεν τους συνέφερε να έχουν «γρατσουνιές» στη «βιτρίνα» τους …Έτσι γινόταν πάντα και έτσι έγινε και τώρα …Δεν τους συμφέρει τώρα να στηρίζουν το διεφθαρμένο καθεστώς τού Γάνι, όπως δεν τους συνέφερε κάποτε να στηρίζουν τη δική τους Χούντα στην Ελλάδα …Τη Χούντα αυτή, την οποία «εγκατέλειψαν» το ίδιο επιτυχώς «ταπεινωμένοι» …εξαιτίας των «ηρώων» του Πολυτεχνείου. Δεν συνέφερε τότε στη «βιτρίνα» τού προστάτη τής παγκόσμιας «Δημοκρατίας» κι «Ελευθερίας» να καταγγέλλεται παγκοσμίως για τη Χούντα των Συνταγματαρχών και δεν συμφέρει σήμερα να καταγγέλλεται ως ο προστάτης τής παγκόσμιας παραγωγής οπίου. Για να μην φαίνεται λοιπόν ότι οι ίδιοι τοποθέτησαν τους Ταλιμπάν στην εξουσία τού Αφγανιστάν, έστησαν τη διαφυγή τού προηγούμενου υπαλλήλου τους. Για να μην κατηγορηθούν ότι τους παρέδωσαν στρατιωτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας —για να φυλάγουν τις φυτείες τού οπίου—, τον «εγκατέλειψαν», λόγω ανάγκης …Πρώτα τους εκπαίδευσαν σ’ αυτόν τον σύγχρονο εξοπλισμό και μετά έφυγαν «ταπεινωμένοι».

Είναι δυνατόν όλα αυτά που βλέπουμε να είναι πραγματικά; Είναι δυνατόν ν’ αφήσουν οι Αμερικανοί την πιο προσοδοφόρα «μπίζνα» στον Πλανήτη στα χέρια των «εχθρών» τους; Πόσο μεγάλη ανάγκη ήταν να φύγουν άρον-άρον οι Αμερικανοί υπό τον φόβο των ξυπόλυτων με τα καριοφίλια; Πόσο πιθανό είναι να φοβάται η πιο ισχυρή δύναμη που γνώρισε ποτέ ο κόσμος κάποιους ορεσίβιους φανατικούς; Πόσο πιθανό ήταν να μη γνώριζαν οι Αμερικανοί τι συνέβαινε; Επειδή όλα αυτά είναι αδύνατον να έχουν συμβεί, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Πρέπει λοιπόν να θεωρούμε δεδομένο ότι οι Αμερικανοί προστάτες τής παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης έφυγαν από την «πηγή» τους μόνον όταν διασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της. Δεν υπήρχε πιθανότητα να την εγκαταλείψουν στην τύχη της …Στην κυριολεξία η «μπίζνα» των ναρκωτικών είναι σήμερα ο βασικότερος «πυλώνας» τής υπό κατάρρευση αμερικανικής οικονομίας …Πολύ πιο προσοδοφόρα από την πολεμική βιομηχανία της ή την αυτοκινητοβιομηχανία της …Με το «ξέπλυμα» των ναρκωδολαρίων να φτάνει ακόμα και στο 80% τής αξίας τους, τα ναρκωτικά είναι η μεγαλύτερη «πηγή» χρήματος για τις χρεοκοπημένες και κατ’ όνομα μόνον «αμερικανικές τράπεζες» !!!

Αν πάψει να υπάρχει η χρηματοδότηση αυτή, οι χρεοκοπημένες τράπεζες των Σιωνιστών τοκογλύφων θα παρασύρουν στη χρεοκοπία τους το ίδιο το αμερικανικό κράτος …Ένα κράτος, το οποίο σήμερα ακόμα και τον ιμπεριαλισμό του τον στηρίζει σε εκβιασμούς και απειλές διεφθαρμένων πολιτικών, που στην κυριολεξία πρόκειται για εγκληματίες τού κοινού ποινικού δικαίου …Πιο πολύ οργανωμένες συμμορίες μαφιόζων θυμίζουν οι «μαζώξεις» των σύγχρονων ηγετών παρά πολιτικά όργανα …Με τη «Διαπλοκή» των κρατών και των ηγεσιών τους στη διακίνηση αυτών των ναρκωτικών —με το άλλοθι της διεθνούς «αντιτρομοκρατικής» εκστρατείας— χρηματοδοτείται όλο σχεδόν το παρακύκλωμα του ιμπεριαλισμού τής Νέας Τάξης …Του ιμπεριαλισμού των «φιλάνθρωπων» και των τοκογλύφων, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το μέλλον τού Πλανήτη …Των άπληστων θηρίων τής Νέας Τάξης, όπως ο Σόρος, ο Μπάφετ, ο Γκέιτς κλπ.. Τώρα, λοιπόν, που οι «τίμιοι» Αμερικανοί εγκατέλειψαν επισήμως το Αφγανιστάν, θα εξαπολύσουν νέο «πόλεμο» κατά των ναρκωτικών και θα οδηγήσουν σε «έκρηξη» τιμών —και άρα κερδών— τα «πλυντήρια» των ναρκωδολαρίων.

Όλα απολύτως ελεγχόμενα στην υπόθεση του Αφγανιστάν. Ποιος θα τολμήσει να προσπαθήσει να επωφεληθεί από το «κενό» εξουσίας στην παραγωγή οπίου; Σε δουλειά όπου περιμένουν σαν «μάννα» εξ ουρανού οι Σιωνιστές τραπεζίτες τής Νέας Υόρκης, θα μπουν να τη χαλάσουν οι Κινέζοι κομμουνιστές ή ο κακόμοιρος ο Βλαδίμηρος της ΣΤΑΖΙ; Ούτε στη φαντασία τους δεν θα μπορούσαν να «μπουν» στο Αφγανιστάν, για να εκμεταλλευτούν την κατάσταση …Για να σκουπίζουν τα «παπούτσια» τους τούς έχουν αυτούς τους «κομπάρσους» οι Σιωνιστές τοκογλύφοι «ταμίες» —τόσο αυτούς της διεφθαρμένης Μόσχας όσο κι αυτούς του «σκοτεινού» Πεκίνου— …Γι’ αυτόν τον λόγο οι «ηγετάρες» τους αρκούνται στο να βλέπουν και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν …Άλλωστε δεν είναι μακριά και η πιθανότητα να χρειαστούν και οι ίδιοι τα σωτήρια αεροπλάνα τής διαφυγής σε περίπτωση και δικής τους κατάρρευσης …Δεν είναι απίθανο να δούμε πλήθη διεφθαρμένων Ρώσων ή Κινέζων κομμουνιστών στα αεροδρόμια της Μόσχας ή του Πεκίνου να περιμένουν «σωτηρία».

Οι δρόμοι διαίνησης του οπίου από το Αφγανιστάν Γι’ αυτόν τον λόγο τόσο στη Μόσχα όσο και στο Πεκίνο υπάρχει «ησυχία». Θα αφήσουν τους Αμερικανούς να τακτοποιήσουν την υπόθεση, ώστε να φαίνονται οι φανατικοί Ταλιμπάν σαν οι κύριοι υπεύθυνοι της παγκόσμιας μάστιγας των ναρκωτικών και με τον τρόπο αυτόν θα εξασφαλίσουν ΟΛΟΙ το «άλλοθι» για νέες «ηρωικές» αντιναρκωτικές «σταυροφορίες» υπέρ των λαών και του πολιτισμού …Θα αφήσουν να φαίνονται σαν «παραγωγοί» των ναρκωτικών οι μισογύνηδες και ομοφοβικοί Ταλιμπάν και οι ίδιοι θα «πουλάνε» πολιτισμό κι ανθρωπισμό. Θα «κηρύξουν» εκ νέου έναν δήθεν πόλεμο με τους Ταλιμπάν, οι οποίοι τους «ταπείνωσαν» και θ’ αρχίσουν να «κυνηγάνε» δήθεν τα ναρκωτικά, και αυτό θα οδηγήσει σε «έκρηξη» των τιμών …Θα αρχίσουν να τρίβουν τα «χέρια» τους οι Σιωνιστές τραπεζίτες, που το «ξέπλυμα» θα γίνει ακριβότερο, σε ακόμα μεγαλύτερα ποσά. Αυτοί θα κονομάνε και θα έχουν και τη «φιλάνθρωπη» δικαιολογία τους. Θα αγωνίζονται όλοι μαζί να «σώσουν» τον κόσμο από τη μάστιγα των ναρκωτικών, πίσω από την οποία «κρύβονται» οι φανατικοί Ταλιμπάν, οι οποίοι στόχο έχουν ν’ αγοράζουν όπλα, για να κάνουν «ιερό πόλεμο» στον Πλανήτη ολόκληρο.

Όπως αντιλαμβανόμαστε —με βάση όλα αυτά τα οποία περιγράψαμε— όλη αυτή η «αλλαγή», η οποία δρομολογήθηκε στο Αφγανιστάν, αφορά την κορυφή τής κοινωνίας του και όχι τη βάση της …Δεν είναι αυτή σαν τη τζιχαντιστική «λαίλαπα» της Συρίας, η οποία σάρωσε τη βάση τής κοινωνίας. Όπως στην Ελλάδα η Χούντα δεν δημιούργησε «κύμα» προσφύγων, έτσι δεν θα δημιουργηθεί κι εκεί —εξαιτίας τής υποτιθέμενης «αλλαγής» στην ιδεολογία τής εξουσίας—. Όπως από την Ελλάδα έφυγαν οι προφανείς συνεργάτες των ξένων για να σωθούν, έτσι θα φύγουν κι απ’ το Αφγανιστάν μόνον οι κραυγαλέα συνεργάτες τού προηγούμενου καθεστώτος και των Αμερικανών …Αυτοί, οι οποίοι έχουν επιλεγεί —εις γνώση τους— να παραστήσουν τους αποδιοπομπαίους τράγους τής υπόθεσης. Αυτός είναι κι ο λόγος που όλο το «θρίλερ» «παίζεται» μόνον στο αεροδρόμιο. Μιλάμε για δήθεν εμφύλιο και «εκατομμύρια» πρόσφυγες και το «σκηνικό» τής εμφυλιοπολεμικής «σύγκρουσης» βρίσκεται μόνον στο αεροδρόμιο της Καμπούλ; …Τον λαό κανένας δεν θα τον πειράξει, γιατί δεν συμφέρει τους Αμερικανούς …Κάποιος πρέπει άλλωστε να πηγαίνει στα χωράφια και να δουλεύει, για να κονομάνε οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης.

Does Most U.S. Currency Bear Traces of Cocaine? | Snopes.com …Προσυμφωνημένα είναι όλα αυτά. Αυτοί οι διαφυγόντες Αφγανοί-«Μητσοτάκηδες», που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας, δεν πρόκειται να έρθουν σαν πρόσφυγες έξω από τον Έβρο …Οι αμερικανοσπουδαγμένοι προδότες θα πάνε στις «αυλές» των αφεντικών τους ως προνομιούχοι …Με τα καλά «σχολεία» και τις καλές «σπουδές», εφόσον στις αποσκευές τους έχουν τόνους με κλεμμένα δολάρια. Οι υστερικές φωνές, δηλαδή, οι οποίες σήμερα «προφητεύουν» «κύματα» προσφύγων, είναι εκ του πονηρού. Είναι τρομοκρατικό τέχνασμα της Νέας Τάξης η φήμη για νέο «κύμα» προσφύγων από το Αφγανιστάν. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το φαινόμενο των «εκκενώσεων» κρατών είναι πρόσφατο φαινόμενο. Ποτέ στην ιστορία τού Κόσμου δεν προέκυπταν αυτά τα «ποτάμια» των προσφύγων. Γιατί; …Γιατί οι λαοί πάντα αγωνίζονταν μέχρι θανάτου υπέρ βωμών και εστιών…

…Μόνον οι Εβραίοι και οι γύφτοι περιφέρονταν ανάμεσα στα κράτη, αναζητώντας τον πιο «εύκολο» κι «αποδοτικό» χώρο διαβίωσής τους. Οι συμβατικοί λαοί ΔΕΝ εγκατέλειπαν τις χώρες τους κάθε φορά που αντιμετώπιζαν πρόβλημα …αλλά, ακόμα κι αν το επιθυμούσαν, οι λαοί τού περίγυρού τους δεν θα τους το επέτρεπαν ποτέ να το επιτύχουν αυτό εις βάρος τους. Οι ανταλλαγές πληθυσμών, τις οποίες έχουμε «δει» να γίνονται στην ιστορία, έγιναν μέσα σε εξ’ αρχής ορισμένα και καθορισμένα γεωγραφικά όρια …και αυτό ήταν κάτι άλλο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό που συμβαίνει σήμερα. Τα φαινόμενα της πρόκλησης «κυμάτων» προσφύγων —λόγω εσωτερικών προβλημάτων— είναι πολύ πρόσφατα …Τα εφάρμοσαν πρώτοι οι οικοδεσπότες τού Μητσοτάκη τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στη Συρία, αναγκάζοντας —με τη συνεργασία των κτηνών τού τζιχαντισμού— τους πληθυσμούς να μετακινηθούν …και, αναγκάζοντας επίσης τους λαούς τού περίγυρού να τους αποδεχθούν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ …Αυτοί είναι τα αφεντικά τού Μητσοτάκη …Του ίδιου Μητσοτάκη, ο οποίος, εξαιτίας των εντολών των ίδιων αφεντικών, «εκκένωσε» οικισμούς στις πρόσφατες πυρκαγιές, για να δημιουργήσει εσωτερικούς πρόσφυγες !!!

Με παραπλανητικά μηνύματα τύπου Έβρου, παραπλάνησαν Μαροκινούς  λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην Ισπανία – EVROS NEWS Όπως αντιλαμβανόμαστε, η περίπτωση του Αφγανιστάν ΔΕΝ είναι ίδια μ’ αυτήν της Συρίας. Ο αφγανικός λαός έχει μεγάλη παράδοση στην υπεράσπιση της πατρίδας του και ΔΕΝ θα την παρατήσει, για να πάει να ζει στις υπόγειες τρώγλες τής Γερμανίας. Οι Ταλιμπάν είναι πατριώτες και ΔΕΝ θα διαλύσουν την πατρίδα τους —μέσω της ερημοποίησης— για τα σχέδια των νεοταξιτών στην Ευρώπη …Ιδιόμορφες απόψεις έχουν, και τίποτε άλλο. Ακόμα κι αν διαφωνούμε απολύτως με τις απόψεις τους, ΔΕΝ μπορούμε να τους θεωρήσουμε δολοφονικά σκουπίδια, σαν τους Τζιχαντιστές. Ακόμα κι αν κάποιοι εκμεταλλεύονται απόλυτα τα θρησκευτικά τους πάθη, ΔΕΝ μπορούμε να τους κατατάξουμε στα επί πληρωμή «εργαλεία» τού ιμπεριαλισμού. Κινούνται με το «ελατήριο» του θρησκευτικού φανατισμού και όχι αναζητώντας την αμοιβή τού μισθοφόρου για τα εγκλήματά τους. Στόχος τους είναι ν’ αλλάξουν την κοινωνία τους εξαιτίας αυτών που πιστεύουν και όχι να την οδηγήσουν στην «αυτοχειρία», εξαιτίας εκείνων που πληρώνουν. Ακόμα και η ενασχόλησή τους με την παραγωγή των ναρκωτικών δεν τους επηρεάζει, γιατί απλούστατα αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο «εξάγεται» απ’ αυτούς και δεν τους αφορά. Ως εκ τούτου ΔΕΝ έχουν σκοπό να διώξουν τον λαό τού Αφγανιστάν από την πατρίδα του !!!

Ποιοι όμως τα διαδίδουν όλα αυτά; …Αυτοί, οι οποίοι έχουν μάθει να εξουσιάζουν, εκμεταλλευόμενοι την πολιτική τής Νέας Τάξης …Το διεφθαρμένο καθεστώς-Ερντογάν, το οποίο θέλει να «δουλέψει» τους αγράμματους ψηφοφόρους του με ισλαμική «αλληλεγγύη» και «γενναιότητα» …Το ετοιμόρροπο καθεστώς-Ερντογάν, το οποίο θέλει και πάλι να ζητήσει χρήματα από την Ευρώπη με πρόφαση το προσφυγικό πρόβλημα, προκειμένου να «εξαγοράσει» παράταση ζωής. Όμως, δεν είναι μόνο αυτός, ο οποίος έχει ανάγκη αυτήν την προπαγάνδα …Τις ίδιες ανάγκες έχει η εξουσία κι απ’ την άλλη πλευρά τού Αιγαίου …Το επίσης διεφθαρμένο καθεστώς-Μητσοτάκη, το οποίο καταρρέει, εξαιτίας των εγκληματικών ευθυνών του στην πρόσφατη εθνική καταστροφή στην οποία βυθίστηκε η Ελλάδα …Το καθεστώς αυτό, το οποίο με τους πρόσφυγες προσπαθεί να επιβάλει την πολιτική ατζέντα των αφεντικών του και που με τους ίδιους πρόσφυγες «ξεπλένεται» από τις ευθύνες του.

Αυτοί είναι που έχουν σκοπό να «συναντηθούν» στον Έβρο …Γι’ αυτόν τον λόγο βιάζονται …Οι Ταλιμπάν ακόμα δεν έχουν μπει στην Καμπούλ και οι «υπεύθυνοι» Έλληνες πολιτικοί και «πατριώτες» ελέγχουν τη στερεότητα των φραχτών τού Έβρου…Ακόμα δεν έφτασαν στην Ευρώπη αυτοί, οι οποίοι διέφυγαν από εκεί με τα αεροπλάνα και οι «υπεύθυνοι» Έλληνες πολιτικοί ελέγχουν το πού θα σταματήσουν τους «πεζοπόρους» πρόσφυγες —χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορά μας— …Για τέτοια «υπευθυνότητα» και «πατριωτισμό» μιλάμε. Αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ διέκοψαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές την ώρα που η φωτιά «ακουμπούσε» την Αθήνα, έτρεξαν στον Έβρο να σταματήσουν τους πρόσφυγες αυτούς, οι οποίοι ακόμα δεν ξεκίνησαν την πορεία τους από το Αφγανιστάν …Οι ηλιοκαμένοι «πατριώτες» μιας ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΗΣ χώρας …Την ίδια ώρα που η ίδια Κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ να δεχθεί στο ελληνικό έδαφος τους ανεπιθύμητους λαθρομετανάστες τής Γερμανίας !!!

Το θέμα είναι ότι —και πάλι— θα στήσουν μια παράσταση στον Έβρο με κάποιους δήθεν πρόσφυγες Αφγανούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα θα είναι Σύριοι και Ιρακινοί επαγγελματίες Τζιχαντιστές. Οι ίδιοι, τους οποίους το «γραφείο ταξιδιών» τού Ερντογάν περιφέρει ανά τον κόσμο, θα μαζευτούν έξω από τον φράχτη τού Έβρου να παριστάνουν τους Αφγανούς …Τα ίδια «πολυεργαλεία», τα οποία πάντα παίζουν τον «ρόλο» για τον οποίο πληρώνονται …Όπου βολεύει παριστάνουν τούς πολεμιστές τού Ισλάμ …όπου βολεύει παριστάνουν τους ταλαίπωρους πρόσφυγες …και, όπου βολεύει, παριστάνουν τους «επαναστάτες» των δομών φιλοξενίας. Αυτό είναι που σχεδιάζουν τώρα στον Έβρο οι δύο αποτυχημένοι και διεφθαρμένοι φασίστες εκατέρωθεν των ακτών τού Αιγαίου …Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ, οι οποίοι προσπαθούν να σωθούν με αλληλοβοήθεια. Άλλωστε, ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που κάποιος Μητσοτάκης θ’ αναζητήσει τη βοήθεια της Τουρκίας, για να «διαφύγει» τής τιμωρίας του …Το ίδιο έκανε κι ο πατέρας του !!! Το μόνο ενδιαφέρον, το οποίο υπάρχει από εδώ και πέρα, είναι να δούμε εάν τα ίδια «αφεντικά» θα μπορέσουν να σώσουν τους ίδιους προδότες με το ίδιο ακριβώς σχέδιο.

 
Παναγιώτης Τραϊανού
πηγη: www.traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .