… Φ Α Σ Ι Σ Τ Α Σ …

 

Φ Α Σ Ι Σ Τ Α Σ …και με την επιστημονική «βούλα» ο Μητσοτάκης !!!
…Αυτό αποκάλυψε η σημερινή εθνική τραγωδία !!!
 
…Την «πάτησε» ο Κούλης …κι αυτό θα φανεί τον Σεπτέμβρη !!!

 

Έχει σκεφτεί ποτέ ο αναγνώστης ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός Ελέω Θεού Μονάρχη και ενός φασίστα Δικτάτορα; …Ενώ καί οι δύο ασκούν την ίδια απόλυτη εξουσία με την ίδια απόλυτη ιδιοτέλεια, ΔΕΝ είναι ίδιοι μεταξύ τους !!! …

Η διαφορά τους βρίσκεται στη «δύναμη» εκείνη, η οποία τούς δίνει τη νομιμοποίηση για το «αποφασίζω και διατάσσω». Ο μεν πρώτος τη δύναμή του την παίρνει από τον Θεό, σαν «φωτισμένος» εκπρόσωπός Του, ενώ ο δεύτερος την παίρνει από την Επιστήμη, σαν επίσης «φωτισμένος» εκπρόσωπός της. Καί οι δύο θέλουν να μας «σώσουν», αλλά στο όνομα διαφορετικής «σωτήριας» δύναμης.

Εδώ μπορεί ν’ αναρωτηθεί κάποιος …«Πώς μπορούν αυτά τα δύο διαφορετικά πράγματα να δίνουν ένα ίδιο αποτέλεσμα. Έστω ότι ο δογματισμός τής θρησκείας και η απολυτότητα της Αγίας Σοφίας είναι σε θέση να στηρίξει την πιο απόλυτη ανθρώπινη εξουσία. Το είδαμε αυτό να συμβαίνει στη Βαβυλώνα, τις Θήβες ή κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα. Πώς όμως μπορεί να γίνει αυτό με την ανθρώπινη επιστήμη; …Πώς μπορεί η διαρκώς εξελισσόμενη επιστήμη —και άρα η σχετικότητά της— να εξυπηρετεί την απολυτότητα της εξουσίας ενός δικτάτορα; Πώς μπορεί η επιστήμη τής ανθρώπινης γνώσης και της ανθρώπινης εξέλιξης να εξυπηρετεί την προσωπική του ιδιοτέλεια;».

Εδώ βρίσκεται το λεπτό σημείο και είναι αυτό το οποίο χαρακτηρίζει ΟΛΑ τα φασιστικά καθεστώτα και βέβαια τους Δικτάτορες ηγέτες τους. Το χαρακτηριστικό αυτών των καθεστώτων είναι η «εργαλειοποίηση της επιστήμης». Τι σημαίνει αυτό; …Η «αλά καρτ» υπακοή στις «εντολές» της …Εκεί όπου «συμφέρει» τους Δικτάτορες η επιστημονική «εντολή» αποτελεί ένα θέσφατο, το οποίο δεν μπορεί ν’ αγνοηθεί από κανέναν και οι επιστήμονες είναι «ιερείς» υπεράνω αμφισβήτησης …Εκεί όπου αυτή δεν συμφέρει, η επιστημονική «εντολή» γίνεται μια απλή ανθρώπινη άποψη —και οι επιστήμονες γίνονται «ερευνητές» του αγνώστου— και άρα μπορεί ακόμα και ν’ αγνοηθεί από την εξουσία, χωρίς να απαιτείται καμία δικαιολογία.

Οι Δικτάτορες, έχοντας τη δυνατότητα να λειτουργούν κατά το δοκούν, «παίζουν» με αυτό το μεγάλο «εύρος» ισχύος τής επιστημονικής «εντολής» …Την κάνουν ένα επιπλέον «όπλο» στη «φαρέτρα» τους. Κάθε φορά που πρέπει να επιβάλουν την εξουσία τους στον λαό, «βλέπουν» εάν μέσα στη «φαρέτρα» τους υπάρχει το συμπληρωματικό γι’ αυτούς «όπλο» τής επιστημονικής «υποστήριξης». Εάν η επιστήμη μπορεί να «χρυσώσει» λίγο την αυθαιρεσία τους, τότε τη χρησιμοποιούν. Εάν κάποια από τις υπάρχουσες επιστημονικές απόψεις «συμφωνεί» με τη δική τους άποψη, τότε γίνεται «θέσφατο», έστω κι αν επιστημονικά δεν έχει την καθολική υποστήριξη του επιστημονικού κόσμου …Αρκεί που υπάρχει και είναι «σύμφωνη» με την άποψη του Δικτάτορα. Οι ακόμα χειρότεροι Δικτάτορες είναι αυτοί, οι οποίοι δεν ψάχνουν μέσα από τις υπάρχουσες επιστημονικές απόψεις εκείνη που συμφωνεί με τη δική τους άποψη …Είναι αυτοί, που —οι ίδιοι— «παραγγέλνουν» σε «επιστήμονες» την επιθυμητή για την πολιτική τους «επιστημονική» Εντολή. Αυτοί είναι χειρότεροι …Αυτοί, οι οποίοι μόνοι τους φτιάχνουν τα «επιστημονικά» θέσφατα.

Hitler Was 'Blitzed' on Cocaine And Opiates During The War, Author Says :  Shots - Health News : NPR

Αυτό, για παράδειγμα, έκανε ο «πατέρας» των φασιστών Δικτατόρων Χίτλερ …Ο πρώτος του του είδους του και ισχυρότερος ανταγωνιστής των «Ελέω Θεού» μοναρχών. Τι έκανε αυτός ο φασίστας; …Οτιδήποτε και ό,τι περίπου πίστευε ο ίδιος ως αγράμματος δεκανέας και ατάλαντος ζωγράφος, το «πασπάλισε» με επιστημονική «χρυσόσκονη» και το παρέδωσε στη γερμανική πλέμπα σαν «επιστημονικό» «θέσφατο». Αυτό είναι που έκανε ο «πατέρας» των φασιστών Δικτατόρων Χίτλερ …«Αποθέωσε» υποτίθεται την επιστήμη και όρισε τον εαυτό του «αρχιερέα» της …Συνδέθηκε εκ του πονηρού με την επιστήμη, γιατί ήθελε να «διαφέρει» από τους θρησκόληπτους και δεισιδαίμονες —ελέω Θεού— ηγέτες τού περίγυρού του …Δεν ήταν Κάιζερ ή Τσάρος ή βασιλιάς τής Αγγλίας …Ήταν ένας «ταπεινός» υπηρέτης τής επιστήμης και της κοινωνίας, που τον ανέδειξε ο λαός …Ένας Φύρερ, ο οποίος αγωνιζόταν για την «πρόοδο» της κοινωνίας …Για το «καλό» της !!!

Adolf Hitler planned a Nazi metropolis if the Germans won World War Two |  Daily Mail Online

Όμως, από εκεί και πέρα άρχιζαν τα αυθαίρετα φασιστικά κόλπα: …Επιστημονικό «θέσφατο» ήταν μόνον ό,τι βόλευε την ιδεολογία του και τον ίδιο …Όλα τα άλλα ήταν κοινές ανθρώπινες «απόψεις». Όπου δεν υπήρχε τέτοιο «θέσφατο», το «κατασκεύαζαν» οι πιστοί στην εξουσία «επιστήμονες». «Ιερείς» επιστήμονες ήταν μόνον αυτοί, τους οποίους επέλεγε το φασιστικό καθεστώς να είναι τέτοιοι. Όλοι οι άλλοι «ακυρώνονταν» κι αυτό γινόταν ακόμα κι αν κρινόταν απαραίτητη η βιολογική τους εξόντωση. Τα πειράματα επιτρέπονταν, ακόμα κι αν ήταν απάνθρωπα ή εγκληματικά, εφόσον είχαν ως στόχο να «επιβεβαιώσουν» επιστημονικά την άποψη του Φύρερ. Οι «Μένγκελε», οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να επιβεβαιώσουν —πάση θυσία— την άποψη του καθεστώτος, «ξεχώριζαν» στην κοινωνία σαν τα «υπέρλαμπρα» παιδιά της.

Αυτό ήταν το όλο κόλπο, το οποίο μετέτρεπε το φασιστικό Βερολίνο σε μια Βαβυλώνα …με έναν άνθρωπο στο «τιμόνι» της να παριστάνει τον «θεό» της. Έπαιρνε ο Χίτλερ την υπάρχουσα ή την —κατά δική του παραγγελία— «κατασκευασμένη» «επιστημονική» άποψη, η οποία εξυπηρετούσε στην εξουσία του και την επέβαλε στο λαό σαν «θέσφατο» …Επιστημονικό «θέσφατο», και άρα μοντέρνο …Όχι σαν τα θρησκευτικά θέσφατα των καθυστερημένων και των θρησκόληπτων, οι οποίοι πίστευαν σε θαύματα …Από εκεί και πέρα το «θέσφατο» αυτό γινόταν νόμος τού κράτους και άρα και του Δικτάτορα. Οι πάντες έπρεπε να υποτάσσονται σ’ αυτήν την άποψη, γιατί ήταν «ντε φάκτο» σωστή. Ακόμα και οι «χαιρετούρες» που επέβαλαν, ήταν για να ελέγχουν ποιος «διαφωνεί» με τις απόψεις τού «Φύρερ», προκειμένου να τον «στιγματίσουν» και να τον τιμωρήσουν.

…Η θεωρία τής ανθρώπινης εξέλιξης ή η θεωρία τής Άρειας «ανωτερότητας» κλπ. έπαψαν να είναι απλές επιστημονικές θεωρίες και έγιναν κρατικά δόγματα «θεϊκής» ορθότητας …Έγιναν νόμοι τού ναζιστικού κράτους. Εννοείται πως, όποιος δεν υποτασσόταν στο δόγμα, τιμωρούνταν, γιατί αυτό επέβαλε ο νόμος …Ένας μεσαιωνικού τύπου νόμος, ο οποίος «κατά σύμπτωση» συμφωνούσε στο «πνεύμα» με τους τιμωρητικούς νόμους των θρησκόληπτων και των δεισιδαιμόνων, αλλά που σ’ εκείνη την περίπτωση δεν ενοχλούσε τους «μοντέρνους» φασίστες …Δεν ενοχλούσε τους «μοντέρνους» φασίστες, που η κοινωνία τους έμοιαζε μ’ αυτήν του Μεσαίωνα …Δεν τους ενοχλούσε που κυνηγούσαν και οι ίδιοι «μάγισσες», οι οποίες απειλούσαν τη γενική «σωτηρία» που υποσχόταν ο «θεός» Φύρερ …Ο αγράμματος «θεός» συγκεκριμένα, ο οποίος παρίστανε τον πανεπιστήμονα …Άλλαζε στολή κι εμφανιζόταν σαν στρατηγός, ρήτορας, αρχιτέκτονας, κοινωνιολόγος, μηχανολόγος, ευγονιστής …Τύφλα να ‘χει ο αυτοκράτορας Αδριανός !!!

ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τον Μητσοτάκη; …Ο Μητσοτάκης κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Έχοντας λάβει εντολές —και βέβαια «κάλυψη»— από το φασιστικό διευθυντήριο τη Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, είναι αυτός, ο οποίος σήμερα εργαλειοποιεί την επιστήμη …Κάνει δηλαδή αυτό, το οποίο κάνει ένας γνήσιος φασίστας …Κάνει αυτό, το οποίο έκανε ο Χίτλερ …Αποδεδειγμένα «εργαλειοποιεί την επιστήμη» και πλέον υπάρχουν και οι αποδείξεις γι’ αυτό …Οι φωτιές απέδειξαν αυτό, το οποίο μέχρι τώρα εντέχνως απέκρυπτε.

Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά τα οποία λέμε; …Ως ομοϊδεάτης —και πιθανόν, λόγω κολεγιακής παιδείας, ομόθρησκος των Γερμανών Προτεσταντών ΝΑΖΙ— έδειξε ιδιαίτερο «ζήλο» στη «σωτηρία» τής χώρας μας στην περίοδο της Πανδημίας. Έφτασαν στο σημείο τα πληρωμένα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ να τον εμφανίζουν σαν «σωτήρα» τής κοινωνίας …Πρωτοπόρο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εύκολο ήταν αυτό το παιχνίδι γι’ αυτόν. Λόγω παιδείας —και προτεσταντικής νοοτροπίας—, εμφανίστηκε ως γνήσιος ζηλωτής, ο οποίος προσπάθησε τον φασισμό του να τον επικαλύψει με τη «χρυσόσκονη» της επιστήμης …Μέχρι και τις «μάγισσες» που απειλούν τη σωτηρία τής κοινωνίας εντόπισε …Αυτές τις «μάγισσες» θ’ απειλούσε με φωτιά …και ήταν οι «ψεκασμένοι» ή «αρνητές». Μέχρι και τις μάσκες υιοθέτησε, για να «φαίνεται» ποιος από τους πολίτες διαφωνούσε με τον «Φύρερ» …Τον πανεπιστήμονα «Φύρερ», ο οποίος —πλέον— τα γνώριζε ΟΛΑ !!! …Κοινωνιολόγος, επιδημιολόγος, λοιμοξιολόγος, οικονομολόγος, συνταγματολόγος, περιβαλλοντολόγος, αρχιπυροσβέστης κλπ..

Ολόκληρη η πολιτική του ήταν της άποψης «ό,τι «ΠΕΙ» η επιστήμη» …Μιλάμε για «λατρεία» τής επιστήμης …Ό,τι πει η επιστήμη για τον κολεγιόπαιδα «λάτρη» κι «αρχιερέα» της …Απόλυτη υπακοή, άσχετα με το πόσο αυτή κοστίζει —εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά κλπ.— …«Θεοί» οι επιστήμονες, οι οποίοι κάθε μέρα έμπαιναν στα σπίτια μας να μας τρομοκρατήσουν και να μας «πείσουν» για τη λύση εκείνη, η οποία είχε επιλεγεί από τον πολυχρονεμένο «Φύρερ» τού Μαξίμου. Μιλάμε για μεσαιωνικό φανατισμό με επιχειρηματολογία «μοντέρνων» ΝΑΖΙ …«Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας» …«Όποιος δεν κάνει αυτά που του λέμε, είναι εχθρός τής κοινωνίας» …«Όποιος δεν εμβολιαστεί, είναι ανεύθυνος και κοινωνικός εγκληματίας» …«Όποιος δεν εμβολιάζεται, είναι ψεκασμένος» …«Για Ό,ΤΙ άσχημο συμβεί στο μέλλον στην κοινωνία μας, υπεύθυνοι θα είναι οι ανεμβολίαστοι» …Μόνον αναμμένους δαυλούς που δεν έδωσε στο χέρι στους «καλούς» πολίτες, για να κάψουν τις «μάγισσες» της ανυπακοής !!!

…Μιλάμε για Μεσαίωνα με Ναζιστική Περιβολή. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην πατρίδα μας. Η Ελλάδα είχε μετατραπεί σε ένα κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης με το σύνθημα «ο εμβολιασμός απελευθερώνει» …Ένα στρατόπεδο, όπου κανένας δεν μπορούσε να μπει ή να βγει απ’ αυτό χωρίς άδεια …Ούτε καν να κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα σ’ αυτό. Ακόμα και οι «Απριλιανοί», οι οποίοι ήθελαν να μας βάλουν στον «γύψο», το έλεγαν μεταφορικά και ΔΕΝ μας κυνηγούσαν στους δρόμους με τις ενέσεις. Ακόμα κι αυτοί ΔΕΝ έδιωχναν από τα σχολεία τα παιδιά αυτών, οι οποίοι δεν είχαν «πιστοποιητικά φρονημάτων». Ακόμα κι αυτοί ΔΕΝ μας σταματούσαν στο δρόμο για το χωριό μας, για να μας γυρίσουν πίσω στα σπίτια μας. Όλα αυτά τα έκανε ο Κούλης ο βλάκας, επειδή υποτίθεται —από την πολύ τη «μόρφωση»— είχε «λατρεία» στην επιστήμη και τους «ιερείς» της, που είναι οι επιστήμονες …«Ιερείς» βέβαια ήταν μόνον όσοι συμφωνούσαν μαζί του …ΟΛΟΙ οι άλλοι επιστήμονες ήταν αποσυνάγωγοι …Ήταν «ψεκασμένοι» …Ήταν «γραφικοί» …Ήταν «αναξιόπιστοι» !!!

 Με αυτό το «παραμύθι» τής επιστημονικής «εντολής» άρχισε να χτίζει μια φασιστική πραγματικότητα πρωτόγνωρη για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Έβαλε τα όργανα της τάξεως του ελληνικού κράτους να κυνηγάνε στην κυριολεξία τον πολίτη …Ούτε στη γερμανική Κατοχή δεν γίνονταν τόσα μπλόκα και τόσοι έλεγχοι πολιτών …Ούτε οι ΝΑΖΙ του ίδιου του Χίτλερ δεν έλεγχαν τους Εβραίους για το εάν φορούν το άστρο τού Δαυίδ όσο έλεγχαν οι αστυνομικοί τού Μητσοτάκη για το εάν οι Έλληνες φορούν τις μάσκες τους …Τις μάσκες αυτές, τις οποίες τους είχε επιβάλει το «ιερατείο» τού Τσιόδρα και των άλλων ακαταδίωκτων «θεών» …Τις μάσκες αυτές, οι οποίες δήλωναν ένα είδος υποταγής και «χαιρετισμού» στον μασκοφορεμένο «Φύρερ» …Τον αγράμματο «Φύρερ», που, με ένα αγορασμένο πτυχίο κοινωνιολογίας, εμφανιζόταν σαν «φωτισμένος» …να «διδάσκει» τους «ιερείς» τής επιστήμης !!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ

Όμως, «…αγαπά ο Θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη !!!», λέει ο θυμόσοφος λαός. Την ίδια ώρα που ο Προτεστάντης «επιστημονόπληκτος» Πρωθυπουργός ποινικοποιούσε την ανυπακοή τού πολίτη απέναντι στο επιστημονικό «θέσφατο» —το οποίο «τυχαία» συμφωνούσε με την άποψη της Μέρκελ και τη δική του— ξέσπασε η μεγάλη φωτιά. Τι όμως αποκάλυψαν οι στάχτες, που αυτή άφησε πίσω της; …Αποκάλυψαν την υποκρισία και άρα τον γνήσιο φασισμό τού Μητσοτάκη …Αποκάλυψαν το πιο ισχυρό εκείνο χαρακτηριστικό, το οποίο χαρακτηρίζει έναν φασίστα Δικτάτορα …Αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την επιστημονική άποψη …Τον τρόπο με τον οποίο «εργαλειοποιεί την επιστήμη» …Τον τρόπο με τον οποίο τη χειρίζεται —με μόνο στόχο να εξυπηρετεί τη δική του εξουσία και τα δικά του συμφέροντα— …Ο «ζηλωτής» τής Πανδημίας στην περίπτωση της Πυρασφάλειας μετατράπηκε σε έναν «σκεπτικιστή», γιατί αυτό επέβαλαν τα συμφέροντά τους σε κάποιον άλλον τομέα.

Λίγους μήνες πριν τη φωτιά ο Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί από μια επιστημονική επιτροπή για τον τρόπο που έπρεπε ν’ αναπτυχθεί η εθνική μας «άμυνα» στο θέμα τής αντιπυρικής προστασίας …Ίδιου τύπου επιστημονική επιτροπή μ’ αυτήν, η οποία σήμερα είναι επικεφαλής τής «άμυνας» κατά τής Πανδημίας …Επιστήμονες του αντίστοιχου αντικειμένου, που, είτε ως κρατικοί υπάλληλοι είτε ως ιδιώτες επιστημονικοί σύμβουλοι, πληρώνονται από το κράτος, για να σχεδιάζουν την «άμυνα» της κοινωνίας στον κίνδυνο που την απειλεί σε σχέση με το δικό τους επιστημονικό αντικείμενο …Ίδιες υποχρεώσεις με τους διάφορους «Τσιόδρες» και με τις ίδιες υπηρεσιακές και ποινικές ευθύνες σε περίπτωση λαθών και παραλείψεων …Ακόμα και στο υπηρεσιακό επίπεδο ανήκουν στην ίδια πολιτική «διεύθυνση» της Πολιτικής Προστασίας.

Τι έκανε ο «Φύρερ», ο οποίος ανέλαβε να «σώσει» την Ελλάδα από την Πανδημία; Τι έκανε ο «λάτρης» τής επιστήμης σ’ αυτήν την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΟΙΑ περίπτωση; …ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ …ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ απ’ όσα του εισηγήθηκαν, για ν’ αποφευχθεί μια εθνική καταστροφή …Δεν ενέκρινε τα κονδύλια που απαιτούσαν οι εισηγήσεις τους, για να υπάρξει μια στοιχειώδης αντιπυρική «άμυνα». Αυτός, ο οποίος έβρισκε εκατομμύρια ευρώ, για να «εξαγοράσει» νέους για εμβολιασμό, δεν προσέλαβε το προσωπικό εκείνο, το οποίο του εισηγήθηκαν να προσλάβει …Αυτός, ο οποίος αγόραζε με τον τόνο τα πανάκριβα εμβόλια του Μπουρλά, δεν προχώρησε σε συντήρηση του στόλου των οχημάτων τής πυροσβεστικής …Αυτός, ο οποίος εμφανίζεται σαν Πρωθυπουργός των «αρίστων», έβαλε επικεφαλής τής Πυροσβεστικής όλους τους υπόδικους της τραγωδίας τού Ματιού …Το αποτέλεσμα; …Τραγικό !!! …Άλλη μία εθνική καταστροφή με ανυπολόγιστες οικονομικές, κοινωνικές και οικολογικές συνέπειες …Άλλη μία τραγωδία με «ονοματεπώνυμο» !!!

Γιατί όλα αυτά; …Γιατί άραγε ο Προτεστάντης Μητσοτάκης ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ στις επιστημονικές εισηγήσεις των ειδικών …Γιατί απλούστατα είναι ένας διεφθαρμένος φασίστας. Ως γνήσιος Δικτάτορας, έκανε αυτό, το οποίο και πάλι βόλευε τον ίδιο και τα συμφέροντα των αφεντικών του …Πήρε τις αποφάσεις του, χωρίς να ρωτήσει και χωρίς να συμβουλευτεί ΚΑΝΕΝΑΝ επιστήμονα. Κανένα πρόβλημα για τον φασίστα !!! Απλά στην περίπτωση αυτήν δεν θα είχε την περίλαμπρη «βιτρίνα» τής επιστημονικής αιτιολογίας, και άρα υποστήριξης …Προχώρησε μόνος του, έστω κι αν αυτήν τη φορά η επιστήμη δεν μπορούσε να γίνει το πολύτιμο «δεκανίκι» του …Δεν τον βόλευε η επιστημονική «εντολή» και έπαψε αυτή ν’ αποτελεί «θέσφατο» …Υποβιβάστηκε, στο επίπεδο της «απλής εισήγησης» …Έγινε κοινή «άποψη» κοινών υπηρεσιακών παραγόντων …Έγινε υποκειμενική άποψη, που, εάν θέλει κάποιος, τη λαμβάνει υπόψη του …Οι εκφραστές της δεν έγιναν «ιερείς», όπως ο Τσιόδρας και οι άλλοι «χρήσιμοι» επιδημιολόγοι. Οι συνεδριάσεις αυτής της επιτροπής με τον «Φύρερ» δεν γίνονταν δημόσια κι ούτε διαφημίζονταν …Κανένας δεν φωτογραφήθηκε με τον αρχιερέα «Φύρερ» …Κανένας απ’ αυτούς δεν εξασφάλισε το ακαταδίωκτο των αλάνθαστων «ιερέων» …Παρέμειναν «εισηγητές» με τις ευθύνες τους, όπως προβλέπει η υπηρεσία τους.

Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί μιλάμε για φασισμό …ακόμα και στο τυπικό επίπεδο; …Ο φασίστας ηγέτης αντιμετωπίζει «αλά καρτ» την επιστημονική άποψη. Επειδή αυτή η άποψη τον βόλευε τον Μητσοτάκη στο θέμα των εμβολιασμών, την αντιμετώπισε σαν «θέσφατο» και τη θωράκισε νομικά …Επειδή γνώριζε ότι ως άποψη μπορεί ν’ ανατραπεί άμεσα από άλλους επιστήμονες —και, εξαιτίας των τρομερών συνεπειών της σε θέματα εθνικού, οικονομικού και κοινωνικού συμφέροντος, μπορεί ν’ αποδειχθεί ότι υπήρχαν ολέθριες συνέπειες—, «θωράκισε» και τους «ιερείς» της από τυχόν ποινικές συνέπειες για τη «συνεργασία» στην «κατασκευή» τής κατά παραγγελίαν τού Δικτάτορα «άποψης». Ο «Φύρερ» δημιούργησε τους «Μένγκελε», οι οποίοι «κατασκεύαζαν» την «Εντολή» που τον βόλευε, και ήταν αναγκασμένος να τους προστατεύσει …Στην κυριολεξία «κατασκεύαζαν» τα δεδομένα τού προβλήματος, γιατί κανένας πολίτης δεν μπορεί να ελέγξει τα στοιχεία που αυτοί δίνουν …και, όταν κάποιος άλλος επιστήμονας το κάνει αυτό, έρχεται αντιμέτωπος με τους μηχανισμούς τού φασιστικού παρακράτους.

Το ερώτημα, το οποίο πλέον τίθεται είναι το εξής: …Αν ένας πολίτης, ο οποίος αποφασίζει για το δικό του μικρό κι ασήμαντο προσωπικό επίπεδο, αποφασίσει να μην υπακούσει στην επιστημονική «εντολή» —και άρα να μην εμβολιαστεί— και για τον λόγο αυτόν θεωρείται «ανεύθυνος» και δυνάμει κοινωνικός εγκληματίας, τι σημαίνει η ανυπακοή σε μια αντίστοιχη επιστημονική «εντολή» για το επίπεδο του ηγέτη; …Μιλάμε για τον ίδιο πάντα νόμο …Τον νόμο τού Μητσοτάκη για την προστασία των «θεσφάτων» της επιστήμης …Τον νόμο αυτόν, ο οποίος ποινικοποιεί την «άρνηση» του πολίτη να υποταχθεί στις εντολές τού «Φύρερ». Αν η «προσωπική ανυπακοή» ενός πολίτη, η οποία δεν έχει καν ανιχνεύσιμη κοινωνική συνέπεια, μπορεί να τον στείλει ακόμα και στη φυλακή, τι σημαίνει άραγε «προσωπική ανυπακοή» για τον Πρωθυπουργό; …Αν η «προσωπική ανυπακοή» του Μητσοτάκη στις «εντολές» των δασολόγων, γεωλόγων, περιβαλλοντολόγων και πυροσβεστών επιστημόνων οδήγησαν σ’ αυτήν την τρομακτική εθνική, οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντολογική καταστροφή, πού πρέπει να τον «θάψουμε»; …Όχι να τον κλείσουμε φυλακή …Να τον ΧΤΙΣΟΥΜΕ στη φυλακή πρέπει τον άχρηστο φασίστα !!!…

Το 1945 συλλαμβάνεται ο Μπενίτο Μουσολίνι και η ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι |  LiFO …Την τύχη τού Μουσολίνι και του Τσαουσέσκου πρέπει να του επιφυλάξουμε, γιατί η Ελλάδα, μετά τη δική του θητεία, μοιάζει με την Ελλάδα που άφησαν πίσω τους οι ΝΑΖΙ …Ακριβώς ίδια !!! …Μία καμένη από τους Γερμανούς Ελλάδα με κάποιον δωσίλογο συνεργάτη τους Μητσοτάκη, ο οποίος αγωνιούσε να σωθεί και μεθόδευε εμφυλίους για να το επιτύχει …Τέτοιους εμφύλιους ονειρεύεται και ο γιος του, όταν μιλάει για «ψεκασμένους», για «τζαμπατζήδες» κλπ.. Τέτοιους εθνικούς διχασμούς ονειρεύεται, όταν ισχυρίζεται ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί, οι οποίοι αναπτύσσουν τις θεωρίες συνομωσίας για τις γερμανικές ανεμογεννήτριες που «ΣΠΡΩΧΝΕΙ» η αδερφή του. Αυτήν τη φορά, όμως, το έργο ΔΕΝ θα το «ξαναδεί» ο ελληνικός λαός, γιατί έχει διδαχθεί από την ιστορία του …«Μα, —θα πει κάποιος— όλα αυτά ο Κούλης τα έκανε; …Μα ο Κούλης είναι ηλίθιος !!!» …Γιατί, είπαμε εμείς ότι είναι έξυπνος; …Υπήρχε ποτέ φασίστας Δικτάτορας, που να μην ήταν ηλίθιος; …Και ο Μουσολίνι ένας Κούλης ήτανε !!! …Άλλος ένας φασίστας, ο οποίος «είδε» τον κόσμο κανονικά όταν τον κρέμασαν ανάποδα !!!

…Περιμένουμε, τώρα, που πλησιάζει ο Σεπτέμβριος και θα πρέπει ξανά ο Κούλης να «σπρώχνει» τα εμβόλια των αφεντικών του, να δούμε τι θα κάνει. Το πρόβλημά του θα είναι τεράστιο, γιατί η πολιτική αυτή, η οποία εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για τα εμβόλια, ήταν αντίθετη από την πολιτική που ακολούθησε για τα δικά του συμφέροντα στην περίπτωση των ανεμογεννητριών. Πώς θα παραστήσει ξανά τον ζηλωτή τής επιστήμης αυτός, ο οποίος αγνόησε την επιστήμη, για να γεμίσει η αδερφή του τα βουνά με ανεμογεννήτριες; Πώς ο «ανυπάκουος» θα απαιτήσει υπακοή από τους πολίτες; Πώς θα εμφανίσει εκ νέου σαν «ιερείς» τα πληρωμένα παρτάλια, τα οποία «κατασκευάζουν» τις «επιστημονικές» γνωματεύσεις που συμφέρουν τους ΝΑΖΙ τού Βερολίνου; Πώς ο ανυπάκουος, ο οποίος με την ανυπακοή του διέλυσε τη χώρα, θα ζητήσει υπακοή απ’ αυτούς που κατέστρεψε και η ανυπακοή των οποίων δεν έχει καμία άλλη συνέπεια πέρα από την προσωπική τους βλάβη;

Τι θα γίνει εάν τον Σεπτέμβριο θελήσουν

ΟΛΟΙ οι πολίτες ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ

τον «Φύρερ» τού Μαξίμου;

 

…Τι θα γίνει εάν ΟΛΟΙ οι πολίτες

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΝΤΟΛΗ» τής επιστήμης

κι αρνηθούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους;

 

ΕΝΑ σύνθημα πρέπει να «δονεί» την κοινωνία !!!…

 

…«ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ όπως ο Μητσοτάκης

…ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣ στους «επιστήμονές» του

…Άκου τους, αλλά κάνε ό,τι σου λέει η συνείδησή σου» !!!…

 

Παναγιώτης Τραϊανού
www.traianou.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .