Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ… …Η συνέχεια του «σώου»-Ζελένσκι !!!...

 Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ… …Η συνέχεια του «σώου»-Ζελένσκι !!!...

…Το συνέδριο, το οποίο έγινε «ανεμιστήρας», για να λερώσει ολόκληρο τον Ελληνισμό !!!

Βενιζελικοί και κομμουνιστές συνεχίζουν το ανθελληνικό τους έργο …Συνεχίζουν να πετάνε τις σιωνιστικές «βρομιές» τους στον «ανεμιστήρα». Στόχος τους είναι να «βρομίζουν» τον Ελληνισμό, χρησιμοποιώντας τα Μέσα και την Εξουσία που έχουν στη διάθεσή τους.
Ο Μητσοτάκης πρώτος χρησιμοποίησε τη Βουλή σαν «ανεμιστήρα», για να πετάξει τα κομμουνιστικά «κόπρανα» επάνω στην κοινωνία. Το «σώου» με τον Ζελένσκι τού επέτρεψε τα «λερώσει» τη συντριπτική πλειοψηφία τής ελληνικής κοινωνίας, η οποία απλά πιστεύει ότι ΔΕΝ έπρεπε η Ελλάδα να εμπλακεί στον πόλεμο της Ουκρανίας …Εξαιτίας τής δήθεν «αποχώρησης» του ΚΚΕ από τη Βουλή, ξαφνικά η συντριπτικά μεγάλη μερίδα τής κοινωνίας ταυτίστηκε μ’ αυτό …Ξαφνικά η ελληνική κοινωνία έγινε «κρυπτοκομμουνιστική» και «φιλοπουτινιστική», ενώ αυτό ΠΟΤΕ δεν ήταν κάτι που ίσχυε. Όμως, με τα βενιζελικά ΜΜΕ των γνωστών —ελέω κράτους— δισεκατομμυριούχων, αυτή η αυθαιρεσία «βρόμισε» την κοινωνία !!! Η ελληνική κοινωνία έγινε ξαφνικά «λεία» των κομμουνιστικών «κοπρόσκυλων» τύπου Ψαριανού, που μίλησαν αυθαίρετα για «πουτινόσκυλα» …Οι γνωστοί «επαναστάτες» τού ΚΚΕ, οι οποίοι βγάζουν το ψωμί τους, υπηρετώντας βενιζελικούς δωσίλογους !!!
Τώρα το ίδιο κόλπο κάνουν και οι κομμουνιστές τού ΚΚΕ-εσωτερικού —το οποίο παριστάνει το ΣΥΡΙΖΑ—. Μετέτρεψαν το συνέδριό τους σε «ανεμιστήρα» και πέταξαν ξανά —μέσω Ζάεφ αυτήν τη φορά— «βρομιές» στην κοινωνία, για να τη «λερώσουν». Ο Ζάεφ μας είπε ότι είναι «Μακεδόνας» και ότι οι Έλληνες δεν έχουν πρόβλημα μ’ αυτό. Οι «βρόμικοι» κομμουνιστές τού ΖΥΡΙΖΑ αυτό το δέχθηκαν με χειροκροτήματα, παριστάνοντας τους Έλληνες αυτούς και τα βενιζελικά ΜΜΕ και πάλι θ’ αναλάβουν να το κάνουν αυτό μια «πραγματικότητα» …Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι είδαν «συνωστισμό» στη Σμύρνη, είδαν και «Μακεδόνες» στα Σκόπια. Οι «βρόμικοι» κομμουνιστές μ’ αυτήν την «φιλοσκοπιανή» στάση προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Έλληνες ότι δήθεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και άρα ΚΑΙ ΠΑΛΙ παραποίησαν την πραγματικότητα …Δημιούργησαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ μια αυθαίρετη και ψευδή «πραγματικότητα».
Με το τίποτε, δηλαδή, Μητσοτάκης και Τσίπρας «βρόμισαν» την ελληνική κοινωνία. Μόνοι τους «βάπτισαν» την ελληνική κοινωνία όπως βόλευε τ’ αφεντικά τους. Ξαφνικά, εξαιτίας αυτών των προδοτών, οι Έλληνες θα παρουσιάζονται στην παγκόσμια κοινωνία σαν «κρυπτοκομμουνιστές», οι οποίοι είναι οπαδοί τού Πούτιν κι αναγνωρίζουν τους κομμουνιστές γύφτους τύπου Ζάεφ σαν «Μακεδόνες». Βενιζελικοί και κομμουνιστές για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ υπηρέτησαν τ’ αφεντικά τους, που είναι οι Σιωνιστές Εβραίοι …Ο Εβραίος Νίμιτς, ο οποίος «εφεύρε» τη «Βόρεια Μακεδονία» και ο Εβραίος Ζελένσκι, ο οποίος παριστάνει τον «εθνάρχη» των Ουκρανών !!!
Οι ίδιοι, οι οποίοι στέλνουν όπλα στους Ουκρανούς, δίνουν «όπλα» στους Σκοπιανούς !!!
Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .