Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ……Οι συνιστώσες τής πλάκας και ο συνιστώμενος ηγέτης …από τους Σιωνιστές !!!...

 

Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ……Οι συνιστώσες τής πλάκας και ο συνιστώμενος ηγέτης …από τους Σιωνιστές !!!...

…Ο αγράμματος φίλος τού γύφτου από τα Σκόπια στοχεύει ΚΑΙ ΠΑΛΙ την «τσέπη» τού λαού !!!
 
«Φρέσκες» ιδέες από «φρέσκους» ηγέτες …Ο αγράμματος Τσίπρας έχει κι «όραμα» για τη λειτουργία τής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Πάλι καλά να λέμε, που δεν είχε την ιδέα να μπαίνουν στη Βουλή τα κόμματα με καδρόνια και μολότοφ, όπως μπήκε αυτός στο Πολυτεχνείο. Τώρα μας αποκάλυψε την «ιδέα» του για «άνοιγμα» του κόμματος στην κοινωνία …Μας αποκάλυψε την ιδέα του να εκλέγεται ο αρχηγός τού κόμματος από τη «βάση» τού κόμματος …Από τους απλούς ψηφοφόρους. Ο CEO τής Coca-Cola, δηλαδή, να εκλέγεται από τους πελάτες της κι όχι απ’ τους μετόχους της …Αυτή είναι η ουσία τής ιδέας του …Η «πρωτότυπη» και «πρωτοποριακή» αυτή «ιδέα» του, η οποία όμως ήταν απολύτως όμοια με τις ιδέες που λίγα χρόνια πριν είχαν εκφράσει ο Γιωργάκης και η Ντόρα …Άλλα «αστροπελέκια» τής πολιτικής, που κατά «σύμπτωση» είχαν σκεφτεί τα ίδια …«Στροφή 360ο», όπως θα έλεγε κι ο ίδιος, εφόσον συνεχίζει τον ίδιο «δρόμο». Είναι προφανές ότι αρέσει στους κομμουνιστές να πατάνε στα «βήματα» των Βενιζελικών.
Το θέμα είναι να καταλάβει κάποιος τον λόγο που τα κάνουν όλα αυτά. Ποιο είναι το ζητούμενο αυτών των αλλαγών; Γιατί οι αρχηγοί των κομμάτων —τα οποία έχουν αρχηγική δομή— δεν αφήνουν τα πράγματα να παραμείνουν όπως τα σκέφτηκαν οι μεγάλοι «εθνοπατέρες» μας; …Όπως βόλευε τους «δεινόσαυρους» ιδρυτές και ιδιοκτήτες τού δικομματισμού —όπως ήταν ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου ή ο Μητσοτάκης—; Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι το εξής: …Μέχρι τότε τα κόμματα λειτουργούσαν ως προσωπικές πολιτικές «επιχειρήσεις». Το ίδιο όμως συνέβαινε και με τα τραπεζικά δάνεια, τα οποία έπαιρναν αυτές οι «επιχειρήσεις» …Ήταν κι αυτά προσωπικά …Έπαιρναν ευθύνες οι ηγέτες των κομμάτων για τα δάνεια των κομμάτων τους …Είχε προσωπικό κόστος η λήψη αυτών των δανείων και γι’ αυτόν τον λόγο υπήρχε κάποιο «μέτρο» στη λήψη τους. Τώρα, που αυτά τα δάνεια έγιναν μη διαχειρίσημα από τους ηγέτες-ιδιοκτήτες των κομμάτων, αποφάσισαν να τα «διασπείρουν» στην κοινωνία …Στη ζημιά θυμήθηκαν τον λαό, για να τη «μοιραστούν» μαζί του.
Περί αυτού πρόκειται …Οι οπαδοί των ιδιωτικοποιήσεων θα «κοινωνικοποιήσουν» τα κομματικά χρέη …Οι προσωπικές «επιχειρήσεις» θα γίνουν συλλογικές «επιχειρήσεις» τού λαού. Με την ανοικτή «πρόσκληση» για εγγραφές νέων μελών απ’ όλα τα κόμματα εξουσίας φιλοδοξούν οι «ηγέτες» μας να μετατρέψουν τα κόμματα σε πολιτικές «συλλογικότητες». Τα ιδιωτικά κόμματα των «πατερούληδων» θα γίνουν ημιδημόσιοι οργανισμοί τού «σοσιαλιστή» λαού. Με τον τρόπο αυτόν θα μοιραστεί ο λαός στα κόμματα σαν «ιδιοκτησία» τους και τα κόμματα θα μοιραστούν στον λαό. Έτσι το κράτος θ’ αποκτήσει το άλλοθι να «χαρίσει» τα δάνεια των κομμάτων …Δεν θα είναι πλέον δάνεια των ηγετών απατεώνων …Θα είναι κρατικές «επιδοτήσεις» προς τον λαό για την εξυπηρέτηση της δημοκρατικής λειτουργίας !!! …Επιδοτήσεις σε όλο το πολιτικό «φάσμα», για να υπάρχει κοινωνική «δικαιοσύνη» και καλή δημοκρατική «λειτουργία» !!!
Αυτός είναι ο στόχος τού συνεδρίου τού ΚΚΕ-εσωτερικού —ή ΣΥΡΙΖΑ— …Να «κοινωνικοποιηθούν» τα χρέη τού δικομματισμού …Εξυπηρέτηση στον δικομματισμό των Βενιζελικών κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ —Το κόμμα τού Τσίπρα των Ρότσιλντ και της φτηνής έπαυλης στο Σούνιο— …«Χρωστάει» ο Αλέξης και θέλει να βάλει «πλάτη» για τα βενιζελικά κόμματα …Να σωθούν από τα χρέη τους η Νέα Δημοκρατία τού Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ τού Παπανδρέου. Προφανώς ο αγράμματος «μπαχαλάκιας» χρωστάει στα σιωνιστικά αφεντικά του κι αυτά φροντίζει να εξυπηρετεί με την επιχείρησή του —συγνώμη «κόμμα της Αριστεράς και της προόδου»— …Πολύ «Αριστεράς» και πολύ «προόδου», εφόσον, όταν δεν λειτουργεί ως «ανεμιστήρας» που βρομίζει την κοινωνία με τις «βρομιές» τού Ζάεφ, λειτουργεί ως «πλυντήριο», για να «ξεπλένονται» ΟΛΕΣ οι αμαρτίες τού δικομματισμού.
Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .