Κομμουνιστές και ξερονήσια !!!... …Εγκλήματα στο βουνό, Dolce Vita στη θάλασσα !!!

 

Κομμουνιστές και ξερονήσια !!!...

…Εγκλήματα στο βουνό, Dolce Vita στη θάλασσα !!!

Ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στις ταινίες τού παλιού ελληνικού κινηματογράφου ήταν εκείνος του πληρωμένου μπράβου, ο οποίος πληρωνόταν από τον πλούσιο «φλώρο» για να τις «φάει», προκειμένου ο «φλώρος» να πείσει το κορίτσι για την αγάπη του. Εάν στον ρόλο τού «φλώρου» βάλει κάποιος τους βενιζελικούς δωσίλογους της Κατοχής και στη θέση τού «μπράβου», που προσβάλει το κορίτσι βάλει τούς ΚΚΕδες, μπορεί να καταλάβει το «δούλεμα» που έχει «φάει» από τους προδότες τής πατρίδας μας. Οι βενιζελικοί δοσίλογοι —οι οποίοι πλούτισαν στην Κατοχή— προκειμένου να γλιτώσουν τα «τομάρια» τους από τις σκληρές ποινές που προβλέπονταν για τους προδότες, «έστησαν» με τη βοήθεια ξένων τον «καυγά» με τους κομμουνιστές …Έβαλαν τον «μπράβο» τού φασισμού να επιτεθεί στον λαό και στη Δημοκρατία, για να παραστήσουν οι ίδιοι τους «προστάτες» τής κοινωνίας. Προκάλεσαν έναν αναίτιο και χωρίς κανέναν στρατηγικό στόχο Εμφύλιο, μόνο και μόνο για να «πληγώσουν» τον λαό και να εξασφαλίσουν τον ρόλο τού προστάτη …Να τον «πληγώσουν» αφόρητα, ώστε να μην έχει το κουράγιο να ζητήσει τη δίωξη και την καταδίκη των προδοτών.

Ακριβώς, επειδή επρόκειτο για εγκληματική μεθόδευση, έπρεπε ο «μπράβος» να προστατευτεί …Δεν μπορούσε ν’ αφεθεί στην τύχη του και να καταστραφεί ή ν’ ανοίξει το «στόμα» του …Ο Εμφύλιος εκείνος δεν ήταν ένας αυθεντικός Εμφύλιος, όπου τα συγκρουόμενα μέλη ήταν εχθροί μεταξύ τους και άρα θα κινούνταν προς την ολοκληρωτική αλληλοεξόντωση …Σε μια τέτοια περίπτωση όποιος εγκληματίας ΚΚΕς δεν σκοτωνόταν στο «μέτωπο», θα έπρεπε να φύγει δια παντώς από τη χώρα, γιατί σε άλλη περίπτωση θα έπεφτε θύμα αντεκδίκησης από τους συγγενείς των θυμάτων του. Στην ελληνική περίπτωση οι «νικητές» ήταν συνέταιροι των «ηττημένων» !!! Άρα, έπρεπε να λάβουν τα μέτρα προστασίας τους. Γι’ αυτόν τον λόγο «εφευρέθηκαν» τα ξερονήσια. Στα ξερονήσια οι εγκληματίες τού Εμφυλίου θ’ απολάμβαναν προστασία από τα θύματά τους, χωρίς να «εκτίθενται» οι προστάτες και συνέταιροί τους. Εκεί θα υπήρχε το ασφαλές περιβάλλον, το οποίο κανένας δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει, χωρίς να γίνει αντιληπτός από την Ασφάλεια, την οποία έλεγχαν απόλυτα οι «νικητές» Βενιζελικοί.

Από εκεί και πέρα αυτοί οι Βενιζελικοί φρόντισαν να κάνουν την προδοσία των κομμουνιστών βιοποριστικό μέσο. Οι Βενιζελικοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας τού Εμφυλίου, θα έδιναν το «κατιτίς» τους στους «συνέταιρούς» τους. Γι’ αυτόν τον λόγο έκαναν κανονικό επάγγελμα την κομματική κομμουνιστική ιδιότητα. Ακόμα και οι θέσεις, που καταλαμβάνουν οι ΚΚΕδες στο Δημόσιο, ανήκουν στο κόμμα κι αποτελούν «αντιπαροχή» για τον Εμφύλιο. Με τον τρόπο αυτόν οι βενιζελικοί έκαναν μόνιμο εργαλείο» τού παρακράτους το ΚΚΕ. Γι’ αυτόν τον λόγο ο βενιζελικός δωσίλογος γέρος-Παπανδρέου «εφεύρε» τα «ξερονήσια». Γι’ αυτόν τον λόγο ο γιος του θέσπισε την «αντιστασιακή» σύνταξη, την οποία πήραν άνθρωποι που εγκλημάτησαν στην κυριολεξία εις βάρος τού λαού …Ο ίδιος ήταν εκείνος που «έκαψε» τους φακέλους τής Ασφάλειας, των οποίων συντάκτες ήταν οι ΚΚΕδες χαφιέδες τής Αστυνομίας. Αυτό, το οποίο το 1991 έκαναν οι χαφιέδες τής ΣΤΑΖΙ —για να εξαφανίσουν τα στοιχεία που τους ενοχοποιούσαν— στην Ελλάδα το έκανε ο Παπανδρέου στο όνομα της «δημοκρατίας» και της «συμφιλίωσης» …Τέτοιο «δούλεμα» έπεσε, για να προστατευτούν οι «μπράβοι» …Οι ακόμα και σήμερα πληρωμένοι χαφιέδες τής εξουσίας …Το πιο σκληρό μέρος τού βενιζελικού παρακράτους …Το ροπαλοφόρο παρακράτος, που, όταν η τρίτη γενιά προδοτών Παπανδρέου υπέγραφε το καταστροφικό Μνημόνιο, το παρακράτος αυτό ήταν έτοιμο να αιματοκυλίσει για άλλη μία φορά τον «αγανακτισμένο» λαό.

Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .