Μετά τον Νίκο ΔΗΜΟΥ και ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ .


Μετά τον Νίκο ΔΗΜΟΥ και ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ .

Σε μια εκπομπή της Ερτ3(ανιχνεύσεις πριν λίγο ο Χρήστος Γιανναράς δηλώνει με πολύ σοβαρότητα ,¨ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ¨.

Μετά τον Ν Δήμου και Ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ μας εκπλήσσει ,δεν μπορεί να είναι τυχαίο θα πρέπει να είναι μια γραμμή που έχει δοθεί ώστε να μας ξεφτιλίσουν να αποδείξουν ότι ουδεμία σχέση έχουμε με ΕΛΛΗΝΕΣ .

Αυτοί οι άνθρωποι από κάπου πληρώνονται και πληρώνονται αδρά ώστε να μας πλήξουν .

Αφού είδαν ότι από την ΕΛΛΑΔΑ και από τους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουν τίποτα άλλο να αρπάξουν αποφάσισαν να μας “Δώσουν”.

Συνεχίζει απτόητος μετά την πρώτη του βλακεία και λέει ότι οι έλληνες είναι Εγωπαθείς με συνέπεια να είναι ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ ,αλλά φαίνετε ότι αγαπάει τους Γάλλους και τους θαυμάζει για την τόσο μεγάλη τους κουλτούρα.

Δεν μπορεί να καταλάβει, αναρωτιέται και συγκεκριμένα κατηγορεί την ΕΛΛΑΔΑ ότι από την ίδρυση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους (Φεβρουάριος 1830) και μετά δεν έχουμε “παράγει” πολιτισμό .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ?????ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΟΧΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .

Για φινάλε κατηγορεί τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ότι δεν σκέφτονται ούτε κρίνουν παρά μόνο ένα ποσοστό του 10% και το έχει διαπιστώσει ως ΔΑΣΚΑΛΟΣ όπως αυτοπαρουσιάζεται επειδή είναι καθηγητής και διδάσκει στο πανεπιστήμιο .

Μπορούν τα πράγματα να γίνουν και χειρότερα ;

Θέλει πάση θυσία να βγάλει όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ εκτός από μερικές εξαιρέσεις(μέσα σε αυτές είναι ο δήμου και ο εαυτός του) ότι ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΝ λέει πολύ άνετα ότι στην Γαλλία αντιστέκονται αλλά εδώ ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΜΕ .

Αν και φαινομενικά φαίνετε σοβαρός και λες ότι αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι λέει τον κατηγορούμε ότι δεν ξέρει τι του γίνετε και οφείλει να ζητήσει και αυτός και ο ΔΗΜΟΥ συγνώμη από τους εμάς τους Έλληνες, από όλους μας .

Επίσης με συνοπτικές διαδικασίες αυτός ο κύριος θα πρέπει να σταματήσει να ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΔΑΞΕΙ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ 2 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ η συνωμοσία των θεών και να ξανακάνει άλλη μια εκπομπή και να ζητήσει συγνώμη από όλους μας .

Ο Χρήστος Γιανναράς είναι καθηγητής φιλοσοφίας και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935. Σπούδασε θεολογία στην Αθήνα και φιλοσοφία στη Βόννη και το Παρίσι. Είναι διδάκτωρ φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, είναι επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου.

Σήμερα, είναι ομότιμος καθηγητής φιλοσοφίας και πολιτιστικής διπλωματίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών της Αθήνας, στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Έχει διδάξει ως επισκέπτης καθηγητής στο Παρίσι, τη Γενεύη, τη Λωζάννη και το Ρέθυμνο Κρήτης.

. Ο Χρήστος Γιανναράς και ο ακαδημαϊκός Ιωάννης Ζηζιούλας είναι οι μόνοι ορθόδοξοι Έλληνες θεολόγοι που είναι γνωστοί μέσα από το έργο τους στον δυτικό χριστιανικό κόσμο. ΑΛΗΘΕΙΑ???? ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ κύριε ΓΙΑΝΝΑΡΑ ???
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ .

ΚΛΑΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ...


1 σχόλιο:

  1. Κύριοι, " αξιοπιστώτερα τραύματα φίλου η εκούσια φιλήματα εχθρού". Εμείς οι Ελληνες δεν έχουμε μόνο καλά. Λέει κάπου και ο Καζαντζάκης για αυτή την "ράτσα την φελλάχα", απογοητευμένος. Θυμηθείτε και το ανέκδοτο με τον Εβραίο, που έστελνε το παιδί του σε ξένο τόπο και του έλεγε όπου έχει εναν Ελληνα φεύγα και περισσότερους κάτσε, θα φαγωθούν μεταξύ τους. Και ο Σολωμός :΄"αν μισιούνται αναμεσό τους, δεν τους πρέπει λευτεριά". Πονώ για το γένος μας , αλλά αυτογνωσία και αιδώς Αργείοι.
    Για μένα , ο Γιανναράς είναι μη αξιοποιηθείς Διδάσκαλος του Γένους. Και ο γράψας το άρθρο, ημάρτησε, δηλαδή ξαστόχησε ανθρωπίνως. Δεν θα διάβασε τον Γιανναρά.Ούτε τα βιβλία ούτε τις επιφυλλίδες. Αν ναι τότε του λέμε : Ανέγνως, ουκ έγνως. Ει γαρ έγνως ουκ αν κατέγνως.
    Γνωρίζει το ".. απέσβετο και λάλον ύδωρ?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .