Η χώρα μας  «μπάτε σκύλοι αλέστε»...Η  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ?

Προ ημερών, κατέφτασε στην περιοχή «Βενέτικο» της Μεσσηνίας σκάφος με «πεσκέσι» 48 λαθρομετανάστες.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σας μεταφέρω δημοσίευση της μεσσηνιακής εφημερίδας «Free news” για το πώς έφτασαν εδώ, στη «μπάτε σκύλοι αλέστε» -όπως την έχουν καταντήσει οι ποικιλόχρωμοι πολιτικάντηδες- πατρίδα μας (;), οι λαθρομετανάστες:
«Άπαντες πούλησαν τα υπάρχοντά τους και έδωσαν τα χρήματα στους δουλεμπόρους, προκειμένου να κάνουν το ταξίδι από το λιμάνι της Αττάλειας στην Ιταλία. Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες ισχυρίζονται ότι έφτασαν πολύ κοντά στο στόχο τους και το 16μετρο ιστιοπλοϊκό-δουλεμπορικό έφτασε κοντά στις ακτές της Ιταλίας. Εκεί, σύμφωνα με τους ίδιους, δέχτηκε πυρά από τους Λιμενικούς της Ιταλίας και αναγκαστικά άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς τη Μεσσηνία. Το σενάριο πάντως το οποίο είναι συνήθης τακτική των Ιταλών, βρίσκεται ακόμη υπό αμφισβήτηση. Στο σκάφος άλλωστε δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι δέχτηκαν πυρά. Να σημειωθεί πάντως ότι πολλές φορές οι δουλέμποροι έχοντας προαποφασίσει να μη ριψοκινδυνεύσουν με τις αμείλικτες αρχές της Ιταλίας, χρησιμοποιούν ως πρόσχημα πυροβολισμούς που ρίχνουν οι ίδιοι σε ανύποπτο χρόνο και κατευθύνονται προς τις ελληνικές ακτές».

Τα συμπεράσματα δικά σας. Π. Κ. –  Μεσσηνία

http://xryshaygh.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .