Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ.....

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΕΛΟΣ  για τον ελληνισμό.
Με προδοσία μάς οδήγησαν στο ΔΝΤ.
"Ακέφαλο" οδηγείται το ελληνικό κράτος
στην παγίδα του Τρισέ και των συνενόχων του.

Η ανθρωπότητα καθημερινά παρακολουθεί ένα απίστευτο έγκλημα. Ένα μαζικό έγκλημα, που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη εποχή. Παρακολουθεί την κατακρεούργηση του "σώματος" της ελληνικής οικονομίας και του ελληνικού λαού από τα εβραϊκά "σκυλιά". Κερδοσκόποι Εβραίοι —ως μια καλά οργανωμένη συμμορία κτηνών— καθημερινά επιτίθενται σε μια οικονομία, της οποίας έχουν δέσει τα "χέρια" και την κατασπαράζουν, ενώ είναι ακόμα "ζωντανή". Τέτοιο αληταριό δεν έχει ξαναδεί η ανθρώπινη ιστορία. Δολοφόνοι κανονικοί. Άπληστοι και άθλιοι. Τόσο άθλιοι, που οι ίδιοι είναι που "πυροβολούν" το θύμα τους και ταυτόχρονα βάζουν και στοίχημα ότι θα πεθάνει.
Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Τέτοια κτηνωδία δεν έχουν δει ούτε τα πεζοδρόμια των πιο κακόφημων γκέτο του Πλανήτη. Τα απόλυτα κατακάθια όλων των γκέτο —όλων των αιώνων— φόρεσαν κουστούμια, αλλά δεν άλλαξαν συνήθειες. Παράσιτα των βόθρων παρέμειναν οι Εβραίοι, ακόμα και τώρα που κατοικούν παλάτια. Οι Εβραίοι θέλουν να επωφεληθούν ως δολοφόνοι από τη λεηλασία του θύματός τους και θέλουν να επωφεληθούν και ως "τζογαδόροι" από τη "σίγουρη" πληροφορία τους. Πιο σίγουρη πληροφορία δεν μπορεί να υπάρξει γι' αυτούς τους δολοφόνους. Είναι σαν να έβαζε ο Μαρκ Τσάπμαν στοίχημα ότι το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου του 1980 ο Τζών Λένον θα πέθαινε και μάλιστα από βίαιο θάνατο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα σήμερα.
Η Ελλάδα κυριολεκτικά "σέρνεται" στο σφαγείο του ΔΝΤ, γιατί κάποιοι Εβραίοι κερδοσκόποι έχουν στοιχηματίσει ότι θα "σφαγεί" σε συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά είναι τα περίφημα "επενδυτικά" CDS. Οι τύχες ολόκληρων λαών παίζονται σε τέτοιου είδους στοιχήματα των κερδοσκόπων. Θύμα τέτοιου στοιχήματος είναι σήμερα η Ελλάδα. Ένα στοίχημα, το οποίο θα τους αποφέρει πολλά κέρδη, γιατί απλούστατα, όταν μπήκε αυτό το στοίχημα, η Ελλάδα δεν ήταν για "σφαγή". Μπορεί να μην ήταν απόλυτα "υγιής", αλλά δεν ήταν και του "θανατά", ώστε να μην έχει καλή απόδοση το στοίχημα. Εκατό δισεκατομμύρια ευρώ περίπου υπολογίζεται ότι θα βγάλουν οι εγκληματίες από αυτήν την αναίτια «δολοφονία». Ποσό του οποίου το μέγεθος από μόνο του αποκαλύπτει και το μέγεθος της αδικίας.  
Η Ελλάδα στην κυριολεξία σέρνεται στη "σφαγή", χωρίς να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από πολλούς άλλους και άρα χωρίς να το δικαιούται. Δεν δικαιούται να έχει πρόβλημα δανεισμού μια μικρή χώρα των δέκα εκατομμυρίων με ένα τεράστιο δημόσιο κεφάλαιο. Ένας μικρός λαός του οποίου μόνον η αξία της ακίνητης περιουσίας ξεπερνά κατά πολύ τα 300 δις ευρώ. Ένας μικρός λαός με μεγάλο μερίδιο ιδιοκτησίας σε αμύθητης αξίας ΔΕΚΟ όπως είναι ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΛΠΕ κλπ..
Περιουσία, την οποία δεν διαθέτουν κράτη και λαοί, οι οποίοι σήμερα δανείζονται με καλύτερους όρους, όπως η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία. Δεν είναι δυνατόν τα ελληνικά spread να πλησιάζουν και να ξεπερνούν τις 500 μονάδες και τα πορτογαλικά ή τα ιρλανδικά να είναι 147 και 153 αντίστοιχα. Τι ακριβώς υποθηκεύουν αυτοί, για να δανείζονται πιο φτηνά; Την υγρασία τους; (Συγκριτικά στοιχεία υπάρχουν παντού διαθέσιμα, για να τα δει ο αναγνώστης).   Για την συνέχεια κάντε κλίκ ΕΔΩ

Ήδη ο "δήμιος" με το όνομα ΔΝΤ κατέφτασε στην Αθήνα. Ποιος του άνοιξε την "πόρτα"; Αυτό, για να το καταλάβει κάποιος, θα πρέπει να γνωρίζει πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό. Όλα ξεκίνησαν από την αδυναμία της Ελλάδας να "δανειστεί". Γιατί; Γιατί αυτοί, οι οποίοι δανείζουν στα κράτη —και άρα και στην Ελλάδα— μόνο για τη δική της περίπτωση έχουν "στοιχηματίσει" ότι δεν θα μπορεί να δανειστεί και άρα θα καταλήξει στα χέρια του "δημίου". Απλά πράγματα. Αυτοί που "πυροβολούν" έβαλαν στοίχημα ότι η Ελλάδα θα "πληγωθεί" θανάσιμα. Γι' αυτόν τον λόγο τα spreads κατέγραψαν στις 20 Απριλίου και νέο ιστορικό ρεκόρ. Η ψαλίδα των 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών άνοιξε έως τις 483 μονάδες, ενώ και τα ασφάλιστρα κινδύνου των 5ετών ομολόγων εκτινάχθηκαν έως τις 471 μονάδες.
Όμως, όλα αυτά είναι ένα καλά προσχεδιασμένο έγκλημα. Ένα έγκλημα, στο οποίο όλοι οι πρωταγωνιστές δολοφόνοι είναι Εβραίοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που πρωταγωνίστησε. Η "κρίση" δανεισμού για την Ελλάδα ξεκίνησε από τον άθλιο Εβραίο Τρισέ. Από αυτό το σκουπίδι της ασιατικής ερήμου, που παριστάνει τον Ευρωπαίο τραπεζίτη. Τι έκανε αυτός και γιατί τον θεωρούμε υπεύθυνο για τα πάντα; Αυτός τράβηξε την προστατευτική "κουβέρτα" από την Ελλάδα. Αυτός την απομόνωσε από το ευρωπαϊκό "κοπάδι", για να την αρπάξουν οι κερδοσκόποι. Βγήκε και δήλωσε ότι η ΚΕΤ δεν θ' αγοράζει τα ομόλογα της Ελλάδας. Αυτό ήταν που περίμεναν οι "λύκοι" της κερδοσκοπίας.
Μέχρι τότε η Ελλάδα, όπως και όλα τα κράτη της Ε.Ε. είχαν εξασφαλισμένη την "ακριβή" αγορά της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και στην ελεύθερη αγορά έβγαιναν μόνον, για να βρουν "φτηνότερο" χρήμα. Στην κυριολεξία παρακαλούσε η ελεύθερη αγορά τα κράτη, για να την προτιμήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο, όταν ζητούσες δέκα, σου προσέφεραν είκοσι. Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με αυτόν τον τρόπο ρύθμιζε —με βάση τη δυναμική της ευρωπαϊκής οικονομίας— τα spread δανεισμού. Προστάτευε τις εθνικές οικονομίες της ζώνης του ευρώ και άρα και το ίδιο το νόμισμα. Με τη δήλωσή του ο Τρισέ άφησε "γυμνή" την Ελλάδα. Άλλαξε τα δεδομένα που αφορούν τον δανεισμό της. Στην πραγματικότητα αντέστρεψε τους όρους του δανεισμού. Ξαφνικά και ανεξήγητα η ελεύθερη αγορά έγινε "ακριβή" για την Ελλάδα και η αγωνία της ήταν να σωθεί από τη "φτηνή" Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Αυτήν την παράνομη, άδικη, ανήθικη και εγκληματική δήλωση του Τρισέ την έκαναν "σημαία" τους όλα τα ΜΜΕ του Εβραίου Μέρντοχ και βγήκαν και εξευτέλισαν το ελληνικό κράτος και τον ελληνικό λαό. Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή σε όλους. Ο ένας Εβραίος έκανε "πάσα" στον άλλο, προκειμένου να σπρώξουν την κατάσταση εκεί όπου τους βόλευε. Προκειμένου να σπρώξουν την Ελλάδα στη "σφαγή". Τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την "υποβάθμιση" της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας και η υποβάθμιση προκάλεσε νέα αρνητικά δημοσιεύματα, τα οποία "νομιμοποίησαν" τους κερδοσκόπους, οι οποίοι δήθεν "ανησυχούσαν" για τα χρήματά τους. Οι εβραϊκές εταιρείες των διεθνών κερδοσκόπων ξεκίνησαν να ξεσκίζουν τη "σάρκα" της Ελλάδας, για να "προστατεύσουν" τα συμφέροντά τους. Αυτό ήταν το όλο κόλπο.
Οι δηλώσεις τους Τρισέ ήταν αυτές, οι οποίες ξεκίνησαν τον κύκλο των δυσφημιστικών δημοσιευμάτων. Εξαιτίας αυτών των δήθεν "αποκαλυπτικών" δημοσιευμάτων, προκαλούταν η δήθεν "ανησυχία" στο επενδυτικό κοινό. Αυτήν την ανησυχία ενστερνίζονταν οι εταιρείες, που αξιολογούν τα κράτη και τις οικονομίες τους, όπως η Moody’s και Fitch του Εβραίου Μπάφετ, που "υποβάθμισαν" την Ελλάδα.
Με αυτόν τον τρόπο την παρέδωσαν λεία στις "ύαινες" της κερδοσκοπίας. Οι εβραϊκές κερδοσκοπικές εταιρείες, όπως η Goldman Sachs και οι κερδοσκόποι ιδιώτες, όπως ο Εβραίος Σόρος, άρχισαν να σέρνουν τον χορό του θανάτου. Σ' αυτόν τον χορό μπήκε και η FED του Εβραίου Μπενράνκε, προκειμένου να "επισημοποιήσει" την απειλή της παγκόσμιας οικονομίας από τα ελληνικά "ψίχουλα". Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έκαναν; Μόνοι τους προκαλούσαν την "ανησυχία" τους και κατόπιν "πυροβολούσαν" ως "ανήσυχοι".
Μέσα σε λίγες ημέρες οι πάντες ασχολούνταν με την Ελλάδα. Η παγκόσμια οικονομία εξαρτιόταν από το 3% της ευρωπαϊκής οικονομίας. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τα τριάντα δις, τα οποία θα χρειαζόταν η Ελλάδα για να βγάλει τη χρονιά και όχι από το 1,5 τρις, το οποίο θα δανείζονταν τα κράτη της ευρωζώνης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η παγκόσμια οικονομία απειλούνταν από τον δεκατοτρίτο μισθό του φτωχού Έλληνα εργαζομένου και όχι από τα δεκατρία τρις του εξωτερικού χρέους των ΗΠΑ. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να επέμβει ο "σωτήρας" της παγκόσμιας οικονομίας. Ο γνωστός "νεκροθάφτης" των κρατών …το ΔΝΤ του Εβραίου Στρος Καν. Έτσι απλά. Μερικοί ιδιώτες συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή έναν ολόκληρο λαό.
Για να το καταφέρουν αυτό, τοποθέτησαν εκ του ασφαλούς, σαν ηγέτη της "μελλοθάνατης" Ελλάδας, έναν δικό τους χαφιέ, όπως είναι ο Γιωργάκης. Ένα δειλό ανθρωπάκι, το οποίο το ελέγχουν απόλυτα και τους εξασφαλίζει την ασφάλεια στα παιχνίδια τους. Έναν γνήσιο Εβραίο, ο οποίος εξασφάλιζε στους Εβραίους κακοποιούς το "ακαταδίωκτο" και άρα την ασφάλεια από την πλευρά των Ελλήνων. Ο Γιωργάκης είναι όλο το "μυστικό" της υπόθεσης. Χωρίς αυτόν δεν θα τολμούσαν ιδιώτες να κάνουν πραγματικό πόλεμο σε ένα ολόκληρο κράτος. Γι' αυτόν τον λόγο τον περιφέρουν ανά τον Πλανήτη σαν "ξόανο". Αυτός εξασφαλίζει σε κάποιους ιδιώτες την ανοχή ενός κράτους και ενός λαού, ο οποίος υποφέρει από τις πράξεις τους.
Αυτήν την ασφάλεια τους παρέχει ο Γιωργάκης. Γιατί έχουν ανάγκη την ασφάλεια; Γιατί, όταν με τις πράξεις σου απειλείς ακόμα και ανθρώπινες ζωές, υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά αυτών που θίγονται. Όταν αυτές σου οι πράξεις στρέφονται εναντίον ενός ολόκληρου λαού, τότε παίζεις παιχνίδια πολέμου. Παιχνίδια πολέμου όμως με ένα κράτος και έναν λαό δεν είναι ασφαλής ενασχόληση. Πόσο μάλιστα όταν αυτοί, οι οποίοι το παίζουν, είναι κοινοί ιδιώτες με ονοματεπώνυμο και γνωστή διεύθυνση κατοικίας. Μπορεί ο λαός και το κράτος ν' αντιδράσει και να σε σκοτώσει. Να σε σκοτώσει στην κυριολεξία και όχι μεταφορικά. Όταν εξαιτίας ενεργειών σου πεθαίνουν Έλληνες πολίτες, έχει ή δεν έχει το ελληνικό κράτος το δικαίωμα της αυτοπροστασίας; Έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει μηχανισμούς του και να σε στείλει μια ώρα αρχύτερα στον Δημιουργό σου;
Ρωτάμε εμείς το αυτονόητο. Υπάρχει πιθανότητα, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, να πέθανε ένας Έλληνας ασθενής, εξαιτίας φαρμάκων, τα οποία δεν έφτασαν εγκαίρως σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; Υπάρχει πιθανότητα, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, να πέθανε ένα βρέφος, εξαιτίας μηχανημάτων, τα οποία δεν έφτασαν εγκαίρως σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; Υπάρχει πιθανότητα, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, να μην αντικαταστάθηκε εγκαίρως ένα ανταλλακτικό σε ένα μηχάνημα κάποιας ΔΕΚΟ, και να σκοτώθηκε ο χειριστής του;
Αυτά όλα είναι πολεμικές απώλειες, όταν οφείλονται σε επιλογές ξένων ανθρώπων. Ποιος χρεώνεται αυτό το κόστος σε ανθρώπινες ζωές; Με ποιο δικαίωμα το έκαναν αυτό οι κερδοσκόποι; Με το δικαίωμα της κερδοσκοπίας; Έχει το ελληνικό κράτος τη δυνατότητα να κινηθεί εναντίον τους με τις κατηγορίες περί εγκλημάτων κατά του ελληνικού λαού; Αν η Ελλάδα μπορεί ν' αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και παρ' όλ' αυτά δεν μπορεί να δανειστεί με τους ίδιους όρους με αυτούς, υπάρχει για τους κερδοσκόπους νομικό πρόβλημα ή όχι;
Τι χρειάζεται, δηλαδή, για ν' αποδειχθεί ένα έγκλημα; Οι συνέπειές του απέναντι στον ελληνικό λαό και οι ευθύνες αυτών που το προκάλεσαν. Όταν μπορείς ν' αποδείξεις ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα δανεισμού με βάση τα δεδομένα που αφορούν "όμοια" κράτη και ταυτόχρονα υπάρχουν τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι οι διεθνείς δανειστές έχουν "ποντάρει" εναντίον σου στο θέμα του δανεισμού, υπάρχει έγκλημα.
Θα πούμε μερικά απλά πράγματα, για να καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι συμβαίνει. Η έννοια της ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ προστατεύεται από τον νόμο, ως ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Το ίδιο δικαίωμα —και στις κλίμακες που το αφορούν— ισχύει και για τα κράτη εντός του τραπεζικού συστήματος της παγκοσμιοποιημένης πλέον οικονομίας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι απαγορεύεται σε μια τράπεζα να μην δανείζει σε έναν άνθρωπο με κριτήρια που δεν αφορούν την τραπεζική λειτουργία. Δεν μπορείς δηλαδή ν' αρνηθείς την πίστωση σε κάποιον, επειδή δεν σου αρέσει η φάτσα του ή το χρώμα της φάτσας του. Δεν μπορείς —ακόμα και στο όνομα της ελεύθερης αγοράς— να δανείζεις με διαφορετικά επιτόκια σε κάποιον, επειδή επίσης δεν σου αρέσει η φάτσα του.
Η έννοια της ελεύθερης αγοράς δεν δικαιολογεί κανενός είδους πρακτική, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ρατσιστική. Σε περίπτωση άρνησης δανεισμού προς κάποιον, πρέπει, ως τράπεζα, να μπορείς ν' αποδείξεις ότι δεν του δανείζεις για τραπεζικούς λόγους, όπως αυτοί περιγράφονται στους νόμους που διέπουν την τραπεζική λειτουργία. Για λόγους, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την "ασφάλεια" της πίστωσης. Για λόγους, τους οποίους μπορείς ν' αποδείξεις ως τράπεζα ότι έχουν απορριφθεί και άλλοι όμοιοί του σε προδιαγραφές, αλλά με πιο συμπαθητική φάτσα ή χρώμα. Αν δεν το κάνει αυτό η τράπεζα, θα έχει πρόβλημα, εφόσον ανοίγει έναν "δρόμο" αγωγών και διεκδικήσεων από αυτόν που —με τη μεροληπτική της και εκ του νόμου παράνομη στάση της— αδίκησε.
Το ίδιο δικαίωμα έχουν και τα κράτη. Η ελεύθερη αγορά δεν είναι ζούγκλα, να κάνεις ό,τι θέλεις. Είναι αγορά, η οποία διέπεται από νόμους και κανόνες. Όταν έχεις όφελος από τους υποχρεωτικούς νόμους, οι οποίοι διέπουν το διεθνές τραπεζικό σύστημα και οι οποίοι σε αναγνωρίζουν ως δανειστή και προστατεύουν τα δικαιώματά σου και βέβαια και τα χρήματά σου, είσαι υποχρεωμένος ν' αναγνωρίζεις και τα δικαιώματα των δανειοληπτών. Με ποιο δικαίωμα "δανείζουν" κάποιοι κερδοσκόποι σε κράτη όπως την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία ή τη Λετονία ή την Ουγγαρία χρήματα με ευνοϊκότερους όρους απ' ό,τι στην Ελλάδα; Μπορούν όλοι αυτοί οι κερδοσκόποι ν' αποδείξουν ότι αυτά τα κράτη είναι πιο αξιόπιστα από την Ελλάδα και άρα τα χρήματά τους πιο ασφαλή;
Πρέπει να το αποδείξουν αυτό με στοιχεία και όχι με φήμες ή εξαιτίας δημοσιευμάτων. Δεν αρκεί, δηλαδή, που είναι δικά τους τα χρήματα και θεωρητικά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μ' αυτά. Όταν τα χρήματα μπαίνουν στην αγορά, χρησιμοποιούνται όπως επιτρέπει και προβλέπει ο νόμος να χρησιμοποιούνται και όχι όπως θα ήθελε ο ιδιοκτήτης τους, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ρατσιστής και βλάκας. Απλά πράγματα. Όπως ένας εστιάτορας, ο οποίος μπορεί με το μυαλό του να φαντάζεται ότι το εστιατόριό του είναι hi, αλλά είναι υποχρεωμένος να εξυπηρετήσει και τον γύφτο, έτσι συμβαίνει και με την τραπεζική υπηρεσία.
Οι τραπεζίτες είναι υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσουν τον πελάτη τους, αν αυτός πληρεί τις προδιαγραφές του νόμου …είτε τους αρέσει η φάτσα του είτε όχι. Ποιος από αυτούς τους εγκληματίες τοκογλύφους μπορεί ν' αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι σε χειρότερη κατάσταση από την Ιρλανδία ή την Πορτογαλία; Για κράτη όπως η Λετονία, η Ουγγαρία ή η Ρουμανία ούτε καν το συζητάμε. Η διαφορά, δηλαδή, στα spreads αποδεικνύει την άρνησή τους να κάνουν αυτό, το οποίο επιβάλει ο νόμος και άρα είναι εκ των δεδομένων παράνομοι. Τόσο παράνομοι, που η Ελλάδα θα έπρεπε να τους απειλεί με άρση των αδειών λειτουργίας τους. Τόσο παράνομοι, που, ειδικά στην περίπτωση του Τρισέ, ο οποίος ξεκίνησε αυτήν την κατάσταση με απειλές ότι δήθεν η ΚΕΤ δεν θα αγοράζει ελληνικά ομόλογα και άρα δεν θα δανείζει σ' αυτήν, αυτός θα έπρεπε να απειλείται με εκτέλεση.
Είναι παράνομοι όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι, όταν την ίδια στιγμή, για τους ίδιους λόγους, δανείζουν με διαφορετικούς όρους κράτη, τα οποία έχουν τις ίδιες προδιαγραφές με την Ελλάδα. Αν η Ελλάδα, δηλαδή, πάει να δανειστεί την ίδια ώρα με την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και της αρνηθούν οι κερδοσκόποι να της παράσχουν δάνεια με τους ίδιους όρους, είναι παράνομοι. Είτε πρέπει να αρνηθούν σε όλους τον δανεισμό είτε να τον παρέχουν σε όλους. Είναι παράνομοι σε εγκληματικό βαθμό, αν ταυτόχρονα αποδεικνύεται ότι αυτοί οι κερδοσκόποι, που αρνούνται παρανόμως να δανείσουν στην Ελλάδα, έχουν ποντάρει ότι η Ελλάδα δεν θα μπορεί να δανειστεί. Όλοι αυτοί οι κερδοσκόποι είναι ή δεν είναι πραγματικοί εγκληματίες;
Όμως, τα εγκλήματα δεν σταματούν εκεί. Έχει δικαίωμα μια τράπεζα να "διασύρει" ή να "εξευτελίσει" έναν πελάτη της, ακόμα κι αν κρίνει ότι αυτός δεν δικαιούται πίστωση; Όχι βέβαια. Δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει —και μάλιστα δημοσίως— άχρηστο, τεμπέλη, ανίκανο κλπ.. Έχει δικαίωμα να του αρνηθεί την πίστωση, για τους λόγους που προβλέπει ο νόμος, αλλά δεν έχει δικαίωμα να τον "χαρακτηρίσει" δημοσίως, όποια κι αν είναι η άποψή της. Δεν έχει δικαίωμα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς να τον διασύρει στην κοινωνία και να κάνει την προσπάθειά του για δανεισμό ακόμα πιο δύσκολη. Δεν μπορεί με τη στάση της και τους χαρακτηρισμούς της να παρασύρει εις βάρος του θύματός της και άλλες τράπεζες. Πόσο μάλλον αν έχει στοιχηματίσει και πάνω στην καταστροφή του, η οποία μπορεί να επέλθει από την αδυναμία δανεισμού.
Έχει το δικαίωμα ένας τέτοιος άνθρωπος, που έπεσε θύμα μιας τραπεζικής αθλιότητας, ν' αντιδράσει; Δικαιολογείται ηθικά να πάει στην τράπεζα και να σπάσει στο ξύλο τον γελοίο τον τραπεζίτη, που τον εξέθεσε στην κοινωνία; Έχει το νομικό δικαίωμα να τσακίσει την τράπεζα και τους υπαλλήλους της στις αγωγές; Αν αυτά τα ηθικά και νομικά δικαιώματα τα έχει ένας ταπεινός πολίτης, πόσο πιο ισχυρά μπορεί να είναι αυτά τα δικαιώματα, όταν αφορούν ένα κράτος; Όταν από την αλητεία ενός κερδοσκόπου κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές ή σοβαρές κοινωνικές πολιτικές, από τις οποίες εξαρτώνται οι συντάξεις, τα νοσήλια ή τα επιδόματα εκατομμυρίων συνταξιούχων, ασθενών και αναξιοπαθούντων;
Αυτό δηλαδή ακριβώς το οποίο έγινε με την Ελλάδα. Τα κυκλώματα, τα οποία —αποδεδειγμένα— για λόγους στοιχήματος αρνήθηκαν να δανείσουν στην Ελλάδα, είναι τα ίδια μ' αυτά που την κακοχαρακτήρισαν παγκοσμίως. Με πληρωμένα δημοσιεύματα σε δικές τους εβραϊκής ιδιοκτησίας εφημερίδες και κανάλια βγήκαν και εξευτέλισαν την Ελλάδα. Δεν περιορίστηκαν στα μεγέθη της οικονομίας της, εφόσον γνώριζαν ότι αυτά δεν τους βόλευαν στην προπαγάνδα τους —υπήρχαν πελάτες τους με χειρότερα μεγέθη—, αλλά επιχείρησαν την απαξίωση του ελληνικού κράτους και του λαού του.
Χαρακτήρισαν τους Έλληνες ανάξιους, τεμπέληδες, άχρηστους, παράσιτα κλπ.. Με αυτόν τον τρόπο έκαναν τη θέση της Ελλάδας ακόμα πιο δυσχερή στην αγορά και άρα υποβοήθησαν με τον τρόπο αυτόν το "στοίχημά" τους εις βάρος της. Έκαναν τον ελληνικό λαό αντιπαθή σε άλλους λαούς και του στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσει τα "ψήγματα" αλληλεγγύης, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να εξασφαλίσει. Έχει ηθικό δικαίωμα το κράτος της Ελλάδας να σπάσει το κεφάλι κάποιου τοκογλύφου ή κάποιου ψεύτη δυσφημιστή; Έχει το νομικό δικαίωμα το κράτος της Ελλάδας ν' αποδείξει ότι υπάρχουν συγκοινωνούντα "δοχεία" συμφερόντων μεταξύ τραπεζιτών και εκδοτών και άρα να ξεκινήσει τη διαδικασία των αγωγών; Η Ελλάδα, ως κράτος. Η ηγεσία του κράτους της Ελλάδας.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που ήθελαν να τα κάνουν όλα αυτά στην περίοδο που την Ελλάδα την κυβερνά ο θλιβερός Γιωργάκης; Κατάλαβε γιατί τον έβγαλαν πάση θυσία νικητή των εκλογών, επιτρέποντάς του να λέει τα πιο μεγάλα ψέματα; Γιατί τον εμφάνισαν σαν τον "τυφλό" με το κληρονομικό "χάρισμα" να βλέπει λεφτά εκεί όπου κανένας άλλος δεν βλέπει; Τον Γιωργάκη ήθελαν για πρωθυπουργό, όταν θα μεθόδευαν την καταστροφή της Ελλάδας. Είναι καθαρή ευθύνη του Γιωργάκη η κρίση στη δανειακή μας ικανότητα και άρα εξαιτίας του Γιωργάκη σερνόμαστε στο ΔΝΤ.
Αυτό είναι το δεδομένο. Το ΔΝΤ το έφεραν συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ενέργειες. Ό,τι και να έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν ήταν αυτές που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Με όλα τους τα εγκλήματα δεν είχε υπάρξει πρόβλημα δανεισμού, εφόσον ποτέ δεν γίναμε χειρότεροι από πολλούς άλλους. Τα εγκλήματά τους έφταναν μέχρι του σημείου να κάνουν μια πλούσια Ελλάδα ίσα και όμοια με τις Ιρλανδίες και τις Πορτογαλίες. Για όσο διάστημα όμως υπήρχαν αυτές και κατόρθωναν και δανείζονταν, η Ελλάδα δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα. Ακόμα και υπό τη διακυβέρνηση του γνωστού "τυροπιτά" με το playstation δανειζόμασταν πολύ εύκολα …με μόνον 1% πάνω από τη Γερμανία. Στο ΔΝΤ οδηγηθήκαμε από προδοσία και απλά σήμερα βλέπουμε τον προδότη να προσπαθεί να σωθεί. Βλέπουμε τον Εβραίο ν' αναζητά συνενόχους.
Η απόδειξη αυτού που λέμε είναι η εξής: Στις 5-10-2009 —την επομένη της εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ— και στις 22-10-2009 (με αριθμούς πρωτοκόλλου 690 και 691 αντίστοιχα) η Τράπεζα της Ελλάδος προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, επιτρέποντας διακανονισμό από 3 σε 10 ημέρες μετά την πώληση. Κάποιοι, δηλαδή, περίμεναν τη "νίκη" του Εβραίου, για να ξεκινήσουν τη διαδικασία, που θα "επιβεβαίωνε" το στοίχημά τους για χρεοκοπία της Ελλάδας.
Ο δικός τους άνθρωπος "νίκησε" —εξαιτίας τους— στις εκλογές και ως αντάλλαγμα τους εξυπηρέτησε. Τους βοήθησε εκ των "έσω" στο "ροκάνισμα" των ελληνικών αξιών και άρα στην έκρηξη των spreads. Αυτό το ροκάνισμα ήταν υπεύθυνο για την εμφάνιση του ΔΝΤ στη χώρα μας. Κάποιοι —και μάλιστα χωρίς χρήματα— έπαιξαν παιχνίδια εις βάρος των ελληνικών ομολόγων. Τα "σκότωναν" τζάμπα, για να τα υποβαθμίσουν και στη συνέχεια τα αγόραζαν επίσης τζάμπα, βγάζοντας τεράστια κέρδη. Οι αγοραπωλησίες ήταν χωρίς χρήματα, αλλά τα κέρδη ήταν πραγματικά χρήματα. Αυτά ήταν τα κέρδη των προδοτών και των χαφιέδων. Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς "άνωθεν" προστασία και καθοδήγηση.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που όλα αυτά ξεκίνησαν επί πρωθυπουργίας του Εβραίου; Κατάλαβε, γιατί αυτός ο "Έλληνας" πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Εβραίο διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs ελάχιστες ημέρες μετά τη "νίκη" του; Είναι φανερό ότι σ' εκείνη την κρυφή συνάντηση στο "Πεντελικόν" οδηγίες "πλεύσης" πήρε. Οδηγίες από τα "αφεντικά", τα οποία ελάχιστες ημέρες μετά το ραντεβού άρχισαν να πουλάνε μαζικά τα ελληνικά ομόλογα και άρα να δρομολογούν το "ροκάνισμά" τους. Για τι άλλο θα μπορούσαν να συζητήσουν; Τι δουλειά μπορεί να κάνει ένας Πρωθυπουργός σε ένα ξενοδοχείο; Οι ηγέτες έχουν γραφεία. Δεν συναντιούνται στα ξενοδοχεία. Στα ξενοδοχεία κλείνουν ραντεβού οι πόρνες και οι Εβραίοι μαστροποί και τοκογλύφοι.
Ποιος λοιπόν είναι ο ηγέτης της χώρας, που θα υπερασπιστεί όχι απλά τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά την ίδια την τιμή της; Ο Γιωργάκης; Ο καθαριστής των συνεδριακών χώρων και υπάλληλος του Σόρος; Το πουλέν της Εβραίας Ολμπράιτ; Ο ατάλαντος γιος της Margaret; Ο αδερφός του "μεταμφιεσμένου" Έλληνα; Ο κολλητός του Βαλιανάτου; Ο άεργος Εβραίος ποδηλατοκωπηλάτης; Ο καρπαζοεισπράκτορας του Κολεγίου Αθηνών; Το ανθρωπάκι, που γύρισε όλο τον κόσμο, για να καταφέρει αυτό, το οποίο θα κατάφερνε αν απλά ξάπλωνε σε ένα κρεβάτι.
Ποιος θα απειλήσει αυτά τα καθάρματα —ακόμα και με βίαιο θάνατο— αν δεν σταματήσουν τις αθλιότητες εις βάρος των Ελλήνων και του ελληνικού κράτους; Ο "τρομακτικός" ηγέτης των Ελλήνων, που φώναξε σαν αγράμματη και υστερική γριά "…κερδοσκόποι αφήστε μας ήσυχοι"; Αυτή ήταν η άμυνα του ελληνικού κράτους απέναντι στην πολεμική επίθεση των κερδοσκοπικών κτηνών. Γι' αυτόν τον λόγο ήθελαν ακέφαλο το ελληνικό κράτος. Είναι ακέφαλο το ελληνικό κράτος με τον Εβραίο Giorgo επικεφαλής. Αυτό ακριβώς ήθελαν από αυτόν και γι' αυτόν τον λόγο τον στήριξαν με τις πακιστανικές και άλλες τριτοκοσμικές ψήφους. Για "ξεκάρφωμα" τον έβαλαν σε ένα αεροπλάνο να γυρίζει όλο τον κόσμο, περιφέροντας την άγνοιά του.
Δεν ήθελαν το ελληνικό κράτος να έχει μια στιβαρή ηγεσία, η οποία απλά θα έκανε το καθήκον της, προκειμένου να προστατεύσει τον ελληνικό λαό. Μια ηγεσία, η οποία θα έκανε ό,τι έκανε η ηγεσία της Ισπανίας. Η ηγεσία της οποίας, μόλις διαπίστωσε ότι υπάρχει παιχνίδι ιδιωτών κερδοσκόπων εις βάρος του κράτους της και του λαού της, αμόλησε τα "σκυλιά" των μυστικών της υπηρεσιών, για να "δουν" τι συμβαίνει.
Ποιος ξέρει πόσοι κερδοσκόποι θα τα έκαναν "πάνω" τους, μόλις είδαν τον "θάνατο" να παραμονεύει έξω από τα πολυτελή σπίτια τους. Μόλις είδαν τίποτε μαυροφορεμένους "θα θε θκίθω" έξω από τις πόρτες τους. Είναι βέβαιον ότι τρομοκρατήθηκαν, όχι μόνον γιατί κατάλαβαν πόσο επικίνδυνο για τη ζωή σου είναι ν' απειλείς με καταστροφή ολόκληρα κράτη, αλλά και γιατί ενημερώθηκαν για τις γνώσεις των μυστικών υπηρεσιών. Κάποιοι θα φρόντισαν να τους ενημερώσουν ότι, όχι μόνον θα πάνε σαν τα σκυλιά στ' αμπέλι, αλλά θα πάνε ως ένοχα σκυλιά και άρα άκλαυτα.
Εύκολο ήταν αυτό να γίνει, εφόσον οι Ισπανοί πράκτορες αμέσως βρήκαν τα στοιχεία που τους ενδιέφεραν. Ανακοινώθηκε στον διεθνή τύπο ότι τα βρήκαν. Μικρός είναι πλέον ο κόσμος. Βρήκαν μέσα σε λίγες ημέρες ποιος συνδέεται με ποιον και πού αποσκοπούν. Βρήκαν μέσα σε λίγες μέρες τις σχέσεις μεταξύ κάποιων πολύ "καταγγελτικών" ΜΜΕ και κάποιων πολύ "αγωνιούντων" κερδοσκόπων. Οι εκβιαστές, δηλαδή, έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες εκβιαζόμενοι. Η Ισπανία σήμερα πρέπει να εκβιάζει όλη αυτήν την εβραϊκή συμμορία. Γι' αυτόν τον λόγο απομακρύνθηκε από το "κάδρο" των κερδοσκόπων.
Όμως, αυτό που έκανε η Ισπανία, δεν το έκανε η Ελλάδα. Η Ελλάδα του Γιωργάκη και όλων των άχρηστων και προδοτικών γόνων που την κυβερνούν. Ρωτάμε και πάλι εμείς οι αφελείς. Είναι ή δεν είναι στις τεχνικές δυνατότητες του ελληνικού κράτους και των μυστικών υπηρεσιών του να κρεμάσουν τους όρχεις του Τρισέ στα σίδερα του πύργου του Άιφελ; Τον "απείλησε" βουβά η Ελλάδα ότι θα το κάνει, αν δεν σταματήσει να εγκληματεί εις βάρος του λαού της; Είναι ή δεν είναι στις τεχνικές δυνατότητες του ελληνικού κράτους και των νομικών υπηρεσιών του να προετοιμάσουν ένα κύμα αγωγών εναντίον του Τρισέ και της συμμορίας των ομοεθνών του τοκογλύφων, οι οποίοι αρνούνται να κάνουν αυτά που τους υποχρεώνει ο νόμος; Τον "απείλησε" βουβά η Ελλάδα ότι θα το κάνει, αν δεν σταματήσει να εγκληματεί εις βάρος του λαού της;
Αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει το ελληνικό κράτος. Αυτό σημαίνει κράτος, που αντιλαμβάνεται το καθήκον του να υπηρετεί έναν ολόκληρο λαό. Έπρεπε το ελληνικό κράτος να υπερασπιστεί το δίκιο του και να απειλήσει με όλους τους τρόπους τους εχθρούς των Ελλήνων. Να απειλήσει αυτούς, που καταστρέφουν άδικα τον ελληνικό λαό. Να απειλήσει τον Τρισέ ότι, αν δεν τον στείλει στον "αγύριστο", θα τον κλείσει φυλακή. Γιατί; Γιατί έκανε αυτά τα οποία απαγορεύεται να κάνει ως τραπεζίτης.
Ο Τρισέ πρέπει να "συρθεί" στα διεθνή δικαστήρια και ν' αποδείξει με στοιχεία την αλήθεια των δηλώσεών του. Πρέπει ν' αποδείξει με στοιχεία ότι η Ελλάδα βρισκόταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Ιρλανδία ή την Πορτογαλία και γι' αυτόν τον λόγο ως τραπεζίτης δεν θα της δάνειζε, προκειμένου να προστατεύσει τα χρήματα των Ευρωπαίων. Από εκεί και πέρα θα πρέπει ο ίδιος και πάλι να εξηγήσει σε όλους γιατί έκανε δημόσιες δηλώσεις εναντίον της και ενεργοποίησε τα δημοσιεύματα του Διεθνούς Τύπου.
Είχε δικαίωμα ως τραπεζίτης να το κάνει αυτό; Με βάση το καταστατικό της Κεντρικής Τράπεζας και της ΟΝΕ, σε ποιους πρέπει να απευθύνεται ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας σε περίπτωση που διαπιστώσει πρόβλημα με ένα κράτος; Έχει δικαίωμα να κάνει δημόσιες δηλώσεις εναντίον κράτους της ζώνης του Ευρώ; Έχει σχέσεις ο Εβραίος Τρισέ με όλο τον "θίασο", που πρωταγωνίστησε στη σφαγή της Ελλάδας; Έχει σχέσεις με τα ΜΜΕ, που την "έθαψαν"; Έχει σχέσεις με τις εταιρείες αξιολόγησης, που την υποβάθμισαν; Έχει σχέσεις με τις τράπεζες, που τη λήστεψαν, αφού πρώτα στοιχημάτισαν εναντίον της; Επένδυσε ο ίδιος ως πρόσωπο ή ως τραπεζίτης στα CDS εναντίον της Ελλάδας;
Δεν πρέπει να κληθεί η Ισπανία να καταθέσει τη μαρτυρία της για το θέμα; Δεν πρέπει να καταθέσει τα στοιχεία, που ανακάλυψαν οι μυστικές της υπηρεσίες; Αν ο Τρισέ έχει ειδικές σχέσεις με αυτό το κύκλωμα, το οποίο "επενδύει" στον θάνατο λαών και κρατών και μέσω της θέσης του ρυθμίζει αποτελέσματα, όχι φυλακή …αλλά λιντσάρισμα θέλει. Μέχρι να πεθάνει να αποτελεί τον πρώτο και μόνιμο στόχο του όποιου Έλληνα θα τον διασταυρώσει πρώτος. Να αναζητά τη φυλακή μόνο και μόνο, γιατί δεν θα είναι ασφαλής έξω στην κοινωνία.
Για όλα αυτά δεν πρέπει να απαντήσει ο γελοίος Εβραίος; Το σκουπίδι, που, όπως φαίνεται, προστατεύεται όχι μόνον από τα διεθνή ΜΜΕ, αλλά ακόμα και από τα "ελληνικά" ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ του Εβραίου Ρέστη. Τα ΜΜΕ, που τα ανακαλύπτουν όλα, αλλά που δεν κατάλαβαν ότι τα πάντα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Τρισέ. Τα ΜΜΕ, που γνωρίζουν να καταλογίζουν ευθύνες με τη σιγουριά ενός "εισαγγελέα", αλλά τις ευθύνες του Τρισέ δεν τις εντόπισαν. Τα ΜΜΕ, που βιάστηκαν να κάνουν την "αγιογραφία" του Τρισέ, όταν, μετά τη ζημιά που προκάλεσε, δήλωσε το αυτονόητο, που είναι ότι …η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα αγοράζει τα ελληνικά ομόλογα και για την επόμενη χρονιά. Τα ΜΜΕ, που επίτηδες δείχνουν συνέχεια τον Τρισέ να χαριεντίζεται με τον θλιβερό Παπακωνσταντίνου;
Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα. Πράγματα, που σε κάνουν να απορείς. Πώς είναι δυνατόν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι ιδιώτες να οδηγούν ένα κράτος στην καταστροφή και τον λαό του στην εξαθλίωση και να μην φοβούνται για τις ζωές τους και τις περιουσίες τους; Αυτό κάνουν οι Εβραίοι εις βάρος της Ελλάδας. Καθημερινά δείχνουν ανηλεείς και άθλιοι. Δολοφονικοί και θεομπαίχτες. Έχουν κατορθώσει και έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες. Όσους δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν, τους έχουν κάνει συνενόχους.
Κράτη και λαοί, που βλέπουν το έγκλημα κατά της Ελλάδας, δεν διαμαρτύρονται και δεν το καταγγέλλουν, γιατί φοβούνται τους κερδοσκόπους. Φοβούνται μήπως χάσουν την εύνοιά τους και βρεθούν στην ίδια θέση με τους Έλληνες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά συνένοχοι. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε και ο μηχανισμός στήριξης ήταν διπλός. Γι' αυτόν τον λόγο το ΔΝΤ έμπαινε μαζί με τα ευρωπαϊκά κράτη σ' αυτόν τον μηχανισμό.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ευρωπαϊκός μηχανισμός. Υπάρχει το ΔΝΤ και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι απλά συμμετέχουν ως τζογαδόροι του "θανάτου". Υπάρχει ο παίχτης κι αυτοί που ποντάρουν πάνω του, αλλά δεν είναι παίκτες. Υπάρχει το ΔΝΤ, που θα κάνει τα γνωστά και οι Ευρωπαίοι, που θα "βοηθήσουν" την Ελλάδα με τόκο. Ο δήθεν ευρωπαϊκός μηχανισμός παρουσιάστηκε, για να ρίξει "στάχτη" στα "μάτια" των Ελλήνων. Επινοήθηκε, για να δώσει "άλλοθι" στον Γιωργάκη να μας "σπρώξει" μέσα σ' αυτόν και ταυτόχρονα να δώσει κέρδη στους "λοιπούς" Ευρωπαίους, προκειμένου να μην απειλήσουν τον εβραϊκό σχεδιασμό.
Κράτη, όπως για παράδειγμα η Γερμανία ή η Γαλλία, παραμένουν "σιωπηλά", γιατί οι Εβραίοι κατόρθωσαν και τους έκαναν συνενόχους. Όμορφος κόσμος …ηθικός …κι αγγελικά πλασμένος. Ούτε στη ζούγκλα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από τα κτήνη. Δολοφόνοι και πλιατσικολόγοι σε αγαστή συνεργασία. Οι Εβραίοι "δολοφόνοι", οι οποίοι αύξησαν τεχνητά τα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας, δίνουν "λεία" από το "πτώμα" της ελληνικής οικονομίας. "Λεία", κυρίως στους "πτωματοφάγους" Γερμανούς, οι οποίοι θα κερδίσουν κοντά στο ένα δις από τη "βοήθειά" τους προς την Ελλάδα. Αυτοί, οι οποίοι αύξησαν τα ελληνικά επιτόκια στο 8%, δίνουν τη δυνατότητα στους Γερμανούς και στους άλλους Ευρωπαίους να δανείζουν στην Ελλάδα με 5% αυτά, τα οποία θα δανείζονται οι ίδιοι με 3%.
Βιάζονται όλοι οι Ευρωπαίοι να εκταμιεύσουν τη "βοήθεια" προς την Ελλάδα και να προεισπράξουν τα κέρδη των τόκων. Πλούσιοι και φτωχοί Ευρωπαίοι…όλοι βιάζονται να βάλουν το μερίδιό τους στη "βοήθεια". Μέχρι και οι Ιρλανδοί μέσα στη φτώχεια τους θέλουν να μας "βοηθήσουν". Προφανώς θέλουν κι αυτοί να πάρουν τον "συγκινητικό" τόκο. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, την οποία ευαγγελίζονταν αυτοί, οι οποίοι μας "φόρτωσαν" τα Lidl και τα Praktiker, για να "εξυπηρετούν" τους Ευρωπαίους Έλληνες του Ευρωπαϊκού Ελληνικού Κράτους, που έπαιρνε τις προμήθειές του από τον Χερ Χριστοφοράκο.
Ένα πράγμα τους απομένει πλέον. Να βάλουν τον "ζωντανό" χωρίς αντιδράσεις μέσα στο "φέρετρο". Αυτό είναι τώρα το ζητούμενο. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες, για να τους λεηλατήσουν. Οι ηθικολόγοι και νοικοκύρηδες "μαλώνουν" τους ανήθικους και τεμπέληδες των Βαλκανίων. Οι Γερμανοί του Σόιμπλε, που μας "μαλώνουν", είναι οι ίδιοι που από τώρα πιέζουν το ΔΝΤ να μην τους "ξεχάσει" στη μοιρασιά της ελληνικής λείας. Θέλουν τον υπόλοιπο ΟΤΕ, λίγο ΔΕΗ και ό,τι μπορεί να τους δώσει το "γενναιόδωρο" ταμείο από τα υπόλοιπα ρούχα του "πεθαμένου". Μιλάμε για τεράστια κέρδη γύρω από το "φέρετρο" της Ελλάδας. Κοντά στο ένα τρις ευρώ φιλοδοξούν να μοιραστούν οι "φονείς" και οι "νεκροθάφτες". Κοντά σ' αυτό το μυθικό ποσό είναι τα κέρδη από το "στοίχημα" των Εβραίων και η ελληνική περιουσία, που θα λεηλατηθεί απ' όλους.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι σ' αυτό τους το έγκλημα οι "Ναζί" της Ευρώπης και οι "Μαζί" του "Ολοκαυτώματος" βρίσκουν και τους συνήθεις συνενόχους ανάμεσα στους Έλληνες. Από τον καιρό των Μήδων και των Ναζί, πάντα οι εχθροί της Ελλάδας έβρισκαν εύκολα δοσίλογους στην Ελλάδα. Τέτοιοι είναι σήμερα αυτοί, οι οποίοι τους "δικαιολογούν". Από τους πολιτικούς τύπου Μητσοτάκηδων μέχρι τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι δοσίλογοι στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Οι Megaλοι δημοσιογράφοι. Όλοι αυτοί διαχειρίζονται την ενημέρωση του λαού υπέρ των συμφερόντων των τοκογλύφων και όχι των Ελλήνων.
Τι κάνουν αυτοί και πού τους είναι χρήσιμοι; Προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες ότι είναι αδιαμφισβήτητο "δικαίωμα" των τοκογλύφων να δανείζουν σε όποιον θέλουν και με όποιον όρο θέλουν και άρα να μην δανείζουν στους Έλληνες από τα χρήματά τους. Προσπαθούν να τους πείσουν ότι είναι μεγάλη "επιτυχία" του "γίγαντα" Παπανδρέου ο δανεισμός μας από το ΔΝΤ. Προσπαθούν να τους πείσουν ότι δεν πρέπει επ’ ουδενί ν' αντιδράσουν και ότι, αν το κάνουν, θα είναι λάθος, γιατί θα "θυμώσουν" οι τοκογλύφοι και θα μας "τιμωρήσουν" ακόμα πιο πολύ. Προσπαθούν να κάνουν την "αγιογραφία" του Τρισέ, για να μην καταλαβαίνουν οι Έλληνες ποιος "πυροβόλησε" πρώτος.
Τρομάζουν εκατομμύρια πολιτών, που δεν έχουν τις γνώσεις να κρίνουν την αλήθεια και την ορθότητα αυτών που τους λένε και δεν γνωρίζουν πώς ν' αντιδράσουν. Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε, με μάρτυρά μας την ανθρωπότητα στο σύνολό της. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πεθάνει, γιατί δεν είναι "γραμμένο" να πεθάνει. Δεν πρόκειται να "πεθάνει", γιατί δεν θέλει να "πεθάνει". Αλίμονο όμως στους Εβραίους και στους τοπικούς συνεργάτες τους, αν γυρίσει ο "τροχός". Αλίμονό τους, αν βρεθούν στην ανάγκη των Ελλήνων. Αλίμονό τους, αν εξαρτηθούν κάποτε από το έλεός τους. Τότε τους ευχόμαστε να τους βοηθήσει ο Θεός, γιατί κανένας άλλος δεν θα βρεθεί ούτε για να τους φτύσει.



Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β


ΥΓ.1
Η Ελλάδα έχει χιλιάδες νομικούς και ισχυρές νομικές υπηρεσίες. Ρωτάμε εμείς …ως Έλληνες πολίτες. Υπάρχει τρόπος να προσβληθεί στα διεθνή δικαστήρια η νομιμότητα μιας "επενδυτικής" πράξης, όπως είναι τα CDS των δολοφόνων; Να αμφισβητηθεί η νομιμότητα τέτοιων εγκληματικών πράξεων, οι οποίες συγκεντρώνουν συλλογικά συμφέροντα ιδιωτών εναντίον των συμφερόντων ολόκληρων λαών; Είναι δυνατόν να είναι νόμιμο ένα στοίχημα για τον θάνατο κάποιου ανθρώπου και να ποντάρουν σ' αυτό όλοι οι δολοφόνοι και οι πιστολάδες της πιάτσας; Μπορεί το κάθε άπληστο ζώον να εμφανίζει σαν επενδυτική πράξη ό,τι ηλιθιότητα σκέφτεται;
Για όσο διάστημα διερευνάται η νομιμότητα αυτής της πράξης, εμείς μπορούμε σαν "επενδυτές" να ξεκινήσουμε ένα ανάλογο στοίχημα; Μπορούμε, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουμε ότι στις 6-6-2010 θα πεθάνει ο Τρισέ και μάλιστα από βίαιο θάνατο; Ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό και ποια μπορεί να είναι τα αναμενόμενα κέρδη; Καλούμε όλους τους Έλληνες να ποντάρουν. Καλούμε και τους κακοποιούς και τους δολοφόνους και όποιον μπορεί να "διευκολύνει" στην αίσια κατάληξη του στοιχήματός μας. Όποιον μπορεί να δώσει απόδοση στο μεγάλο ρίσκο μας. Ρωτάμε ξανά τους νομικούς. Είναι νόμιμη μια τέτοια πράξη μας; Είμαστε επενδυτές ή κακοποιοί αν το κάνουμε;

ΥΓ.2
Η ώρα να τελειώνουμε τις διαφορές μας με τους Εβραίους έχει αρχίσει να πλησιάζει. Ο φόβος και ο τρόμος των Εβραίων είναι να μην ανοίξει ο "φάκελος" του "Ολοκαυτώματος" και αποκαλυφθεί η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων. Μέχρι τώρα διασφάλιζαν το απόρρητο αυτού του "φακέλου" με νόμους, οι οποίοι απέκλειαν κάθε έρευνα γύρω από αυτό. Ως Ευρωπαίοι μπορούμε αυτό να το παρακάμψουμε. Με ένα εκατομμύριο υπογραφές μπορούμε ν' απαιτήσουμε από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να ανοίξει ο "φάκελος Ολοκαύτωμα" και να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς έγινε τότε. Να μάθουμε, ως Ευρωπαίοι, τη δική μας ιστορία.
Γιατί έχουμε ένα προαίσθημα ότι οι γονείς και οι συγγενείς των σημερινών Εβραίων "επενδυτών" του θανάτου ήταν επίσης τέτοιοι "επενδυτές"; Γιατί έχουμε το προαίσθημα ότι κάποιοι έγκλειστοι των στρατοπέδων μάς "δούλευαν"; Σε ποιου τον θάνατο είχαν "επενδύσει" τότε; Οι Γερμανοί, που σήμερα "επενδύουν" στον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας, δεν θέλουν να μάθουν αν η κατεστραμμένη Γερμανία του 1945 ήταν αποτέλεσμα μιας ανάλογης "επένδυσης"; Δεν θέλουν να μάθουν αν από την ορφάνια τους κάποια τρωκτικά της ερήμου έγιναν βαθύπλουτοι;

1 σχόλιο:

  1. Η παρούσα κατάσταση εντάσεται στα πλαισια ευρύτερου σχεδιασμού που αποσκοπεί αρχικά στην εξαθλίωση των Ελλήνων και τον πιό εύκολο έλεγχό τους, στη συνέχεια δε τη δημιουρία μίας εμφυλιοπολεμικάς κατάστασεως με την οποία θα ασχολούνται όλα τα ΜΜΕ και αυτοί θα κάνουν τη δουλείά τους στη Μέση Ανατολή, με απώτερο σκοπό την πλήρη υποταγή των λαών. Αλλά "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .